Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barbar52

40 yıllık değil ama uzun süredir arkadaşım.bizim işimiz gücümüz yokta milletimi kandıracağız.aldık kodları arkadaşlar deneyin 50 tl az para değil süpermarketimden ramazan alışverişi yaptım 50 liralık kargoda bedava oldu çay şeker ne varsa aldım :)resim isteyen arkadaşa da aşağıya bakmasını öneririm
     Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası

eywallah kardo teşekkürler. ürünlerin de hayırlı olsun. ramazan gelmeden tüketme ama :)

• Zaten mesajlarımda eşe, dosta veya çalışanlara gönderilmiş olabileceğini söylemiştim, bu şekilde sadece çalışanlarına kod göndereceksen kampanya yapma olur biter ama maksat reklam yapmak.

Dün itibariyle yukarıdaki mesajı ve buna benzer mesajları yazmıştım, hediye çekim gelmediği için tictoc ile iletişime geçtim, facebook sayfasından yazdım, onlar bana format cevap verdi, bunun üzerine yukarıdaki mesajlarımı yazmıştım, şu an itibariyle kod geldi, olayı bu hale getiren yine tictoc firmasıdır, zaten kendileri de yaşanan gecikme veya ihmallerden dolayı özür dilemektedir, yapmış olduğum yorumları düzeltiyorum, herkesten özür diliyorum. Ancak yapılan kampanyada da birçok aksilik olduğu, davet edilen kişilerin SİZİN DAVETİNİZ ÜZERİNE ÜYE OLDUĞUNU tespit edecek hiçbir sistemin olmadığını düşünüyorum, çünkü davetiye metinleri içeriğinde ilgili linkte davetiyeyi gönderen kişinin referans kodu mevcut değildir, referans kodu mevcut olmadan benim davetimle üye olanı sistem nasıl takip edecek, bu konunun da sorgulanması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukadami -- 24 Nisan 2015; 11:04:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz whatsappla yaptık ondan mı olmadı acaba

• 14 üye yaptım ne kod geldi nede msj.
  • Eklediğiniz bütün kişileri ayrıca program içindede arkadaş olarak eklediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: furi

Eklediğiniz bütün kişileri ayrıca program içindede arkadaş olarak eklediniz mi?

zaten senin mesajınla kayıt olanlar senin arkadaş listene ekleniyor tictocta. dediğin gibi birşey yapmaya gerek yok ki zaten anlamadım ne dediğini
  • Hediye çeki geldi beyler. Mail yazmak sonuç verdi

• hediye çeki geldi
  • Banada çek geldi

• Kod geldi

• Kod geldi
  • Kimseyi davet etmeden sadece gerekli üyeliği takip ettim ve numaramı , adımı mesaj attım çek geldi. Teşekkürler tictoc :)
  • kodlarım geldi 2 adet teşekkurler tictoc
    ve ayrıca haber veren arkadaşa da teşekkurler....

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası

• bana da gelmis.

• Sanırım herkese gelmiş hadi hayırlı olsun.Birde n11 her üründe %11 kampanyası yaparsa harika olur
  • benimde çek geldi 4 kişi davet etmiştim 8 kişide burdan arkadaş olarak ekledim maille itaraz ettim banada çek geldi
  • arkadaşlar gelen IP takviyesi kodlarını kullanmayacak olanlar kodların ss sini pm den bana gönderirlerse çok sevinirim
  • Çek geldi az önce teşekkürler

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Markette yaparlarsa iyi olacak . Market ihtiyacı çıktı :)
  • az önce çek banada geldi. teşekkürler tictoc.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.