Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuklarotesi

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

arkadaşlar gelen IP takviyesi kodlarını kullanmayacak olanlar kodların ss sini pm den bana gönderirlerse çok sevinirim

kardeş kod dılenme ortalıklarda. sen de yenı üye yap sana da gelsin ıp numarası. oyle özelden terbiyesizlik yapmakla olmuyor bu ışler. git başka kapıya

O dilenmek olmuyor kardeşim, kullanmayacağın kodu vermenin bir sakıncası yok, burda bu arkadaş nasıl bir getirisi olmamasına rağmen bu olayı haber yapıyor ve sen teşekkür ediyorsan bende senden küçük bir yardım bekliyorum,herifin kafaya bak. Yardım edene teşekkür eder ama yardım et diyince uğraşamam der, sen dh ailesini hak etmeyen bir kişisin, açık net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hediye çeki gelen üyeligi silip tekrar üye olup 10 kişi davet etsek yine kod gelir mi ?
  • supersınız arkadaşlar konu acan sayesınde aldık 50 ama diğer konu vardı rehber falan yazmıstı arkada ..:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

supersınız arkadaşlar konu acan sayesınde aldık 50 ama diğer konu vardı rehber falan yazmıstı arkada ..:))

siz nasıl aldınız hocam 10 kişi ekledinizmi yoksa tictoc'a mesaj attıktan sonramı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukmufuk06

quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

supersınız arkadaşlar konu acan sayesınde aldık 50 ama diğer konu vardı rehber falan yazmıstı arkada ..:))

siz nasıl aldınız hocam 10 kişi ekledinizmi yoksa tictoc'a mesaj attıktan sonramı geldi.

tictocam mesaj attıktan sonra geldi falan sartları yerıne getirmediniz dedi ama ben sılmedım 1 gun sonra geldi :) sadece arkadaş ekledım ıd lerle hıc ugrasmadım :)
  • arkadaş eklemeyle oluyorsa ekleyin ekleyeyim

id: ibodu
  • Arkadaşlar kod gelenler nasıl yaptınız anlatırmısınız. Nasıl davet ettiniz. İletişim bilgileri kısmını falan ne yaptınız?

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar gelen IP takviyesi kodlarını kullanmayacak olanlar kodların ss sini pm den bana gönderirlerse çok sevinirim

kardeş kod dılenme ortalıklarda. sen de yenı üye yap sana da gelsin ıp numarası. oyle özelden terbiyesizlik yapmakla olmuyor bu ışler. git başka kapıya

O dilenmek olmuyor kardeşim, kullanmayacağın kodu vermenin bir sakıncası yok, burda bu arkadaş nasıl bir getirisi olmamasına rağmen bu olayı haber yapıyor ve sen teşekkür ediyorsan bende senden küçük bir yardım bekliyorum,herifin kafaya bak. Yardım edene teşekkür eder ama yardım et diyince uğraşamam der, sen dh ailesini hak etmeyen bir kişisin, açık net

Guhong01 Yarbay 4 sa. önce merhaba, tictoctan gelen IP takviyesi kodlarını kullanmayacaksanız ss alıp bana yollayabilir misiniz? ufuklarotesi Çavuş 4 sa. önce ıp kodları ne ışe yarıyor kardeş ufuklarotesi Çavuş 4 sa. önce tanesi 1 tl den olabilir kardeş. 20 tane verebilirim Guhong01 Yarbay 4 sa. önce 20 tanesi 1tl filan eder ancak ufuklarotesi Çavuş 4 sa. önce başkasından al o zaman. uğraşamam ss ile Guhong01 Yarbay 4 sa. önce millete kapak yapcam diye uğraşıyorsun ama birine yardıma gelince uğraşamıyorsun, aferin, donanımhaber ailesini haketmiyorsun ufuklarotesi Çavuş Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2009 blokla 2 sa. önce kardeş uğraştırma beni. git başkasından ıp dilen ufuklarotesi, Guhong01, tarafından okundu.

Kardeş mesajlaşmalarımız yukarıda. ben sana fiyatını soyledım. sen o kadar olmaz dedın. ben de uğraşamam dedım. sonra sen yok burayı hak etmıyorsun dıye hakarete başladın. hakaretıne bınayen ben de git başkasından dılen dedım. kaşınan sensın kusura bakma da.

• Bu forumda 10 kişiden istesen 7 kişi karşılıksız verir, 2 kişi uğraşmak istemez, 1 kişi karşılığında para ister. İşiniz gücünüz para olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 24 Nisan 2015; 15:39:18 >
  • Arkadaşlar bana çek gelmedi mail attım bugün cevap daha gelmedi. Daha önceden programdan çek alıp ve programı silip tekrar yükleyip eklemeler yaparak. çek alan oldumu. Yoksa çek alan herkes ilk defa yükleyip mi aldı? daha önceden çek almıştım ben tictocdan.
  • Bir günde tamamladım what sap la da mesajla da istek gönderdim hatta bazıları lol türkiye yi begenmedi ama son üye yi yaptıktan iki dk sonra 50 tl lik Çek geldi tşkler tictoc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekleyin id: ibodu
  • Arkadaşlar öncesi sonrası diye birşey yokkkk 50 kere yazdık

Sizin eski yada yeni olmaniz farketmez

SİZİN DAVET ETTİĞİNİZ KİŞİLERİN TELEFONLARINA ILK DEFA TICTOC PROGRAMINI YUKLUYOR OLMASI GEREKIYOR DAVET ATTIGINIZ KISI DAHA ONCEDEN TELEFONU VE NUMARASI ILE TICTOCU KURUP SONRADAN KALDIRMIŞ İSE O KİŞİ KABUL EDILMEZ O NUMARA VE TELEFONUN ILK DEFA TICTOC KURMASI LAZIM SIZIN DAVETINIZ ILE.
    DAVET SEKLI ONEMLI DEGIL PEOGRAMDAKI KANALLARDAN BIRTANESI ILE OLABILIR

BEN 7 KISIYI WHATSAP KALAN 4 KISIYI SMS ILE DAVET ETTİM AMA SMS ILE YAPIN TAVSIYEMDIR

Mail ile neden kupon gelmedi diye sordum benden telefon numaramı istediler numarami verdikten sonra incelemisler dum gece mail attilar davet ettiğiniz kişiler 10 olmamistir diye ama bu sabah 10.45 civarında 50 tllik kupon kodum tictoc peogramindan mesaj ile geldi

• quote:

Bu forumda 10 kişiden istesen 7 kişi karşılıksız verir, 2 kişi uğraşmak istemez, 1 kişi karşılığında para ister. İşiniz gücünüz para olmuş

aynen işimiz gücümüz para doğru bildin. ayrıca senin gibiler ıcın uğraşmak da istemem. ama duzgun bir şekilde birisi rica etsın. gondereyim. ama sana yok kardeş :)
  • kupon yüklendi
  • çek gelmedi diye hesabı ve üyeliği silmiştim
    mail attım ama çek gelir mi ?
  • peki tictoc a mail yolladıklarında sizi hangi numaradan aradlıar arkadaşlar. o numarayı arıyayım bana gelmedi çek.
  • şu son dakkalarda kuponu yüklenen varmı hiç?
  • quote:

quote:

Bu forumda 10 kişiden istesen 7 kişi karşılıksız verir, 2 kişi uğraşmak istemez, 1 kişi karşılığında para ister. İşiniz gücünüz para olmuş

aynen işimiz gücümüz para doğru bildin. ayrıca senin gibiler ıcın uğraşmak da istemem. ama duzgun bir şekilde birisi rica etsın. gondereyim. ama sana yok kardeş :)

En başta "merhaba, tictoctan gelen IP takviyesi kodlarını kullanmayacaksanız ss alıp bana yollayabilir misiniz?" dedim, kibarlıktan anlayışın ne merak ediyorum, hasta mısın sen?

• Arkadaşlar. Eşimin telefonundan da yapmak istedim ama LolTurkey aratiyorum Suha Gursoy diye birisi cikiyor. ID si LolTurkey ama. Bir sorun falan mi var. Bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.