Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugünde ses çıkmasa tictoc tan bir daha ses çıkmaz. beklemedeyiz.
  • bulutcuk kullanıcısına yanıt
    saat 1 de gelir varsa çek
  • hala ses seda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: racnas

quote:

Orijinalden alıntı: muratsol

ben kusursuz bi sekilde 10 kisiyi uye ettim ama halen kupon yok.keklendikmi acaba.
    yardim@tictoc.net mail yollayin benim gibi

15 kişiyi üye yaptım. 10 tanesi için mesaj geldi. Yarın saat 12:00 ye kadar beklemedeyim. Şartlara istinaden...

https://www.facebook.com/notes/tictoc-t%C3%BCrkiye/tictoc-lolt%C3%BCrkiye-arkada%C5%9F%C4%B1n%C4%B1-getir-n11-hediye-%C3%A7eki-kazan-kampanyas%C4%B1/395891667260412?notif_t=notify_me

saat 13:00 a kadar bekleyip, yardim@tictoc.net adresine durumu ilettim. 13:30 olmadan N11 kodu mesaj ile ulaştı.

Kampanya fake veya trol değilmiş.

Şartları sağlayanlar yardim@tictoc.net adresine mail ile iletimde bulunursa kısa sürede sonuç alınıyor.

İlave olarak öğrendiklerimide paylaşayım;

Tüm davetleri sms ile yaptım.
    Üye olunduktan sonraki saat başında LOLtürkiyeden mesaj geliyor. Sistem kontrolünü saat başlarında sağlıyor.
    sms yollandıktan sonra araya zaman girerse üye olan kişiyi size yazmıyor olabilir. Mesajı gelen 10 kişi ilk 30 dakikada üye olmuşken, mesajı gelmeyen arkadaşlarım sms den en az 2 saat sonra kurulum yaptıklarını ilettiler.
    Tictoc id oluşturmalarına özelllikle dikkat ettim. Mesajı gelmeyenlerden bazıları id de oluşturmamışlardı.

Çevremdeki arkadaşlarıda kampanyadan faydalanmalrı yönünde yönlendiriyorum. 10 kişi bulmak zor değil ancak takip etmekde gerekiyor.

Şimdiden güle güle harcayın diyorum.

Başlığı açıp haber veren arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim.

• bir yere yazmadım banada geldi hocam. Ama dediğin gibi her saat başı şu kişi kayıt oldu diye mesaj geldi. ben ayrıca üye olanları lol türkiyeye kayıtlarınıda yaptırmıştım . haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • mkuren kullanıcısına yanıt
    lol türkiyeye kayıt nasıl yapılıyor ?
  • quote:

quote:

quote:

ben kusursuz bi sekilde 10 kisiyi uye ettim ama halen kupon yok.keklendikmi acaba.

15 kişiyi üye yaptım. 10 tanesi için mesaj geldi. Yarın saat 12:00 ye kadar beklemedeyim. Şartlara istinaden...

https://www.facebook.com/notes/tictoc-t%C3%BCrkiye/tictoc-lolt%C3%BCrkiye-arkada%C5%9F%C4%B1n%C4%B1-getir-n11-hediye-%C3%A7eki-kazan-kampanyas%C4%B1/395891667260412?notif_t=notify_me

saat 13:00 a kadar bekleyip, yardim@tictoc.net adresine durumu ilettim. 13:30 olmadan N11 kodu mesaj ile ulaştı.

Şartları sağlayanlar yardim@tictoc.net adresine mail ile iletimde bulunursa kısa sürede sonuç alınıyor.

Üye olunduktan sonraki saat başında LOLtürkiyeden mesaj geliyor. Sistem kontrolünü saat başlarında sağlıyor.
    sms yollandıktan sonra araya zaman girerse üye olan kişiyi size yazmıyor olabilir. Mesajı gelen 10 kişi ilk 30 dakikada üye olmuşken, mesajı gelmeyen arkadaşlarım sms den en az 2 saat sonra kurulum yaptıklarını ilettiler.
    Tictoc id oluşturmalarına özelllikle dikkat ettim. Mesajı gelmeyenlerden bazıları id de oluşturmamışlardı.

Çevremdeki arkadaşlarıda kampanyadan faydalanmalrı yönünde yönlendiriyorum. 10 kişi bulmak zor değil ancak takip etmekde gerekiyor.

Hocam dediginiz islemleri ayni sekilde yaptirttim arkadaslarima hepsi yeni kayit hepsine id olusturdum. sadece su takildi aklima kayit olan arkadaslariniza lolturkiye eklettirdiniz mi peki siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

lol türkiyeye kayıt nasıl yapılıyor ?

hocam sms göndererek kayıt olan arkadaşınıza tictoc uygulamasının arkadaş ekle bölümünden lol türkiye yazsın ekrana geliyor .onu arkadaş olarak ekleyecek ,ekledikten sonra herhangi bir mesaj yaz kayıt olman için bir isim ve telefon bilgisi istiyor ,bilgilerini girince kayıt tamamlanmış oluyor.
  • Bakalım 10 kişiyi davet ettik kaçı daveti kabul edecek bilmiyorum. Anladığım kadarıyla davet ettiklerimin yeni uye olarak tictoc a katılması gerekecek. Şu ana kadar 2 üye kazandırdım. :))

Tiktoc id : kuzeydebiryer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeydebiryer -- 22 Nisan 2015; 14:43:46 >
  • Tictoc müşteri hizmetleri çalışanları hemen gelmiş propaganda yapmaya başlamış, millet ile fena dalga geçtiler, şimdi de burada reklamlarını yapıyorlar, şu ana kadar kimseye gelmedi, milletin gazını almak için buraya birkaç görevli yönlendirmişler, sistemleri çok berbat, eğer kod gönderimi olmuş ise kendi çalışanlarına 1-2 kod göndermişlerdir gelip buraya reklamlarını yapsınlar diye.
  • 11 tane adami bizzat kendim eklettirdim onay mesaji da geldi ama kod hala yok.. Yalan solan hikaye bu isler..

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

quote:

quote:

quote:

Hocam dediginiz islemleri ayni sekilde yaptirttim arkadaslarima hepsi yeni kayit hepsine id olusturdum. sadece su takildi aklima kayit olan arkadaslariniza lolturkiye eklettirdiniz mi peki siz?

loltürkiyeyi eklediklerini sanmıyorum. Davet ettiğim arkadaşlarıma detay bilgi vermedim kampanyanın fake olma ihtimali vardı. Sonra dalga geçmesinler diye :)
    Şimdi gruptan haber verdim, ilgilenenler yapacaklar.

Zaten burdada görüyorsunuz bilgi paylaşıyorum, ağzı olan yorum yapmış. şirketin adamı vs vs atıyor.
    Şartlar belli ama sistemleri tırt sanırım.
    Şartları gerçekleştiren e-mail ile ulaşsın desteğe..

• Dün attığım maile hala cevap gelmedi. Bir kez daha atalım bakalım.

• 12 kişiyi kayıp yaptım 2 sini kendi elimle yaptım. Şu üyeyi üye yaptınız diye mesaj bile gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

12 kişiyi kayıp yaptım 2 sini kendi elimle yaptım. Şu üyeyi üye yaptınız diye mesaj bile gelmedi

omer hocam lolturkiye ekleyip lolturkiyeden gelen mesajı cevaplar gibi yaptınız mı? iletişim bilgisi eklenmesi gerekiyormus ama bu konu bayaa sıktı ya uğraşıp kodumuz gelmiyor..

ben de bayagı gıcık oldum olaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

12 kişiyi kayıp yaptım 2 sini kendi elimle yaptım. Şu üyeyi üye yaptınız diye mesaj bile gelmedi

omer hocam lolturkiye ekleyip lolturkiyeden gelen mesajı cevaplar gibi yaptınız mı? iletişim bilgisi eklenmesi gerekiyormus ama bu konu bayaa sıktı ya uğraşıp kodumuz gelmiyor..

ben de bayagı gıcık oldum olaya :)

Sana geldimi hocam iletişim bilgilerimi verdim

• 10 tane mesaj geldi bunun gibi. 2 gün oldu kod falan yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada geldi daha 10 tl likler bitmeden 1 tane de 50 tl lik oldu :) çok teşekkürler haber verene
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrgyStc

10 tane mesaj geldi bunun gibi. 2 gün oldu kod falan yok.

facebook sayfasındaki kampanya sayfasına yorum atarmısın. ilettiğiniz adrese mail de attım burdanda iletiyorum cevap bekliyorum diye. Ben orayada yazmıştım.

• Banada geldi çok teşekkür haber veren arkadas

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.