Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (791. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu hareketlerini taktir ediyorum hocam

Her zaman demişimdir. Bizim milletimiz azmini boş şeyler için kullanmasa bu ülke çok daha farklı yerlere gelir
  • arkadaşlar bu arada konu yeni üyelik ve çaylak kaynıyor lütfen bundan sonraki kampanyalarda böyle yeni üyelik olanlara hiç aktif olmayanlara ve mesaj sayısı az olanlara destek vermeyelim. forumu sömürüp forumdaşların önüne geçiyor sonra basıp gidiyorlar lütfen bu konuda biraz özenli olalım.
  • Ilk önce şunu söyleyeyim dün kimseye kupon gelmedi fakat bu yöntemle tüm forum çek aldi.

1 tictoc uygulamasını indirin. Daha önce çek almadığımız bir numarayla onaylayip giriş yapın .

2 girince lolturkiye yi ekleyin ve ekledikten sonra rastgele mesajlar atarak sizden iletişim bilgisi istemesini sağlayın. Bu bazen ilk mesajda bazen onuncu mesajda olabiliyor.

3 tictoc id oluşturun. Bunu 2. Adimdan önce yapsanız daha iyi olur.

4 forumda bu id nizi paylaşarak 10 kişinin sizi eklemesini sağlayın. Sizi ekleyen kişileri siz de eklemeyi unutmayın . Herkesin faydalanmasi için .

5 bu kadar. her gün öğlen 12-1 arası çek kodu direk mesaj olarak gelir. Dün haricinde bu yöntem hep ise yaradı. Öyle yeni üyelik falan gerek yok davet falan. Bu yöntemden dolayı herkes id sini paylasiyör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

N11 siparişi iptal etsek kuponu iade ediyo mu deneyen var mı?

denedim hocam herhangi bi sıkıntı çıkmadı çek geri geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nooldu simdi tictoc yalanmi oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Nooldu simdi tictoc yalanmi oldu ?

abi siz deneyin çoluğun çocugun aklıyla iş yapmayın bunun sunucu bakımı var yogunlugu var sunu var bunu var siz ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Ilk önce şunu söyleyeyim dün kimseye kupon gelmedi fakat bu yöntemle tüm forum çek aldi.

1 tictoc uygulamasını indirin. Daha önce çek almadığımız bir numarayla onaylayip giriş yapın .

2 girince lolturkiye yi ekleyin ve ekledikten sonra rastgele mesajlar atarak sizden iletişim bilgisi istemesini sağlayın. Bu bazen ilk mesajda bazen onuncu mesajda olabiliyor.

3 tictoc id oluşturun. Bunu 2. Adimdan önce yapsanız daha iyi olur.

4 forumda bu id nizi paylaşarak 10 kişinin sizi eklemesini sağlayın. Sizi ekleyen kişileri siz de eklemeyi unutmayın . Herkesin faydalanmasi için .

5 bu kadar. her gün öğlen 12-1 arası çek kodu direk mesaj olarak gelir. Dün haricinde bu yöntem hep ise yaradı. Öyle yeni üyelik falan gerek yok davet falan. Bu yöntemden dolayı herkes id sini paylasiyör

Çok ama çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için. Dediklerinizi yaptım, isim ve telefon numarası istedi hemen. Ben de verdim. Fakat onayla tarzı bir buton yoktu ama oldu herhalde kaydetti iletişim bilgilerimi.

ID: uaatacan

O zaman ben ufaktan forumdakileri eklemeye başlayayım bir deneyelim. :) Tekrar teşekkürler. Eklerseniz sevinirim arkadaşlar. Ben de geri dönüş yapıyorum. Bu arada ben birini ekledim, ona bildirim gitti o da beni ekledi, bir 1 tane olarak sayılıyor değil mi 10 kişiye ulaşmak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 3 Mayıs 2015; 11:20:48 >

• balka
    sakla

ekler misiniz.
  • erbilkyc yeni hesap ekleyın lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

arkadaşlar bu arada konu yeni üyelik ve çaylak kaynıyor lütfen bundan sonraki kampanyalarda böyle yeni üyelik olanlara hiç aktif olmayanlara ve mesaj sayısı az olanlara destek vermeyelim. forumu sömürüp forumdaşların önüne geçiyor sonra basıp gidiyorlar lütfen bu konuda biraz özenli olalım.

Siz bu foruma tepeden rütbeli olarak mı düştünüz?
  • ID: bircanmd
    hemen dönüş yaparım
  • Bugunde gelmesinde artik bir pes edin. Hala id paylasiyorlar

• mesajlara bakıyorumda adamlar 23-24-25 nisandada kod alamayan var burdan arkadaş eklemeyle bitmiyor sanırım ayrıca 10 adamı kendin davet edip ve daha önce hiç tictoc kullanmamaları gerekiyor
  • yeni üye oldum ekleyebilirsiniz id : iyontem
  • duymus ekleyin aninda donus yapilir

• vlknbysl

Ekleyuin beyler... Anında anlarsınızya :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ID: uaatacan Son 2 sayfayı ekledim, siz de ekleyin, hızlı bir şekilde dönüş yapıyorum. Hadi bakalım.
  • azalarak biteceksiniz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aso33 ekleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ID: omerakyol

Aninda geridonus yaparim.

• 
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.