Şimdi Ara

Ticwatch 2 Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürün Elime geldi Kullanıyorum , Sormak isterseniz sorulara elimden geldiğince Cevap vereceğim ,

Ticwatch 2 Kullanıcıları

Ürünün resmi tanıtım sayfası ,
    https://www.mobvoi.com/pages/product-introduce

Ürün ,
    Android Authorityyoutube
    Ticwatch 2 Review | Will this be your first smartwatch?
    https://www.youtube.com/watch?v=LWg8_RtvLNw

İnceleme ,
    Chigz Tech Reviewsyoutube
    Awesome Ticwatch 2 Smart Watch - The Best Smart Watch of 2017?
    https://www.youtube.com/watch?v=_JskH8-GvyU

Forum sitesi ,
    https://forum.mobvoi.com/viewforum.php?f=6

şu anki os durumu

Stabil 4.13.0 Stable version OTA 2017/09/28
    Beta 4.12.0_intl_a1 beta version

Detaylı inceleme ,
    https://www.digitaltrends.com/watch-reviews/mobvoi-ticwatch-2-review/

Açıklama:

Ana Özellikler:
    ● Bağımsız İşletim Sistemi
    Android sistemini temel alan Ticwear OS, dahili Mobvoi sesli arama sistemi , bağımsız olarak kullanabilirsiniz
    ● Bluetooth 4.1
    Birden fazla cihazı bağlamak , düşük güç tüketimi, yüksek iletim hızı, kolay bağlantı
    ● Kalp Hızı Monitörü
    Dahili PPG optik sensör ve iki LED tasarımı , daha kesin kalp atış hızını ölçebilir
    ● GPS İşlevi
    Dahili bağımsız GPS modülü , spor rotasını doğrudan cep telefonu olmadan kaydedebilir
    ● Birden Çok Spor Modu
    Dışarıda koşu, yürüme, ücretsiz eğitim, kapalı koşu, bisiklet, vb . Kalp atış hızınızı, hızınızı, mesafenizi, rotanızı kaydedecek, spor halinizi kolayca takip ede bilirsiniz
    ● Siri İşlevi
    Desteklediğiniz çeşitli arama, gerçek akıllı konuşma, sesle komut verme
    ● Çoklu Bildirim sistemi
    WhatsApp, Twitter, Facebook, Skype, WeChat, Hattı, Gmail ve dahası
    ● IP65 Suya Dayanıklı Sınıf
    Sadece duş ve yüzmek hariç gümlük su dökülmelerine dayanıklı
    ● Elinizi kaldırın ya da bilekinizi çevirin ve ekranı parlaklaştırın.

Donanım
    Dahili çip türü: MTK2601
    Bluetooth Sürümü: Bluetooth 4.1
    Ram: 512MB
    Dahili Hafıza: 4 GB
    Su geçirmez: Evet
    IP derecelendirmesi: IP65

Fonksiyonlar,

Bluetooth çağrısı: cevaplama,Arayan kimliğini gösterme,Arayanın adı ekranı,Telefon hatırlatıcısı
    HAtırlatıcı: Mesaj hatırlatıcısı
    Sağlık takipçisi: Kalp atışı monitörü,Pedometre
    Uzaktan kumanda işlevi: Uzak müzik
    Alarm: Evet
    Bildirim türü: Facebook,G-posta,QQ,heyecan,wechat,Naber
    Telefonu bul: Evet
    Alarm grupları: 3
    Uyarı türünü: Sesli,Titreşim
    Ekran kilitleniyor: 10
    Diğer özellikler: Alarm,Hesap makinesi,geri sayım,Küresel Konumlama Sistemi,Mikrofon,Siri,konuşmacı,Kronometre,Ses kaydedici,Hava Durumu Tahmini,Kablosuz internet

Ekran
    Ekran: OLED
    Ekran boyutu: 1.4 inç
    Çalışma modu: butona basın,Dokunmatik ekran

Pil
    Pil türü: Li-polimer pil
    Akü Kapasitesi: 300mAh
    Şarj süresi: Yaklaşık 2 saat
    Bekleme süresi: Yaklaşık 1.5 - 2 gün

Kadranın şekli: yuvarlak
    Kasa malzemesi: Alüminyum
    Bant malzemesi: Silikon

Özellikler
    Uyumlu İşletim Sistemi: Android,IOS
    uyumluluğu: Android 4.3 / iOS 8.0 ve üstü sistemler
    Dil: ingilizce,Basitleştirilmiş Çince
    Mevcut Renk: Siyah,Beyaz

Ağırlık ve Boyut
    Çevirme boyutu: 4.2 x 4.2 x 1.2 cm / 1.65 x 1.65 x 0.47 inç
    Bant boyutu: 25 x 2 cm / 9.84 x 0.87 inç
    Aşınma çapı: 13 - 20 cm / 5.12 - 7.87 inç
    Ürün Boyutu (L x G x Y): 25.00 x 4.20 x 1.20 cm / 9.84 x 1.65 x 0.47 inç
    Paket Boyutu (L x G x Y): 0.3200 kg
    ürün tipi: 0,0440 kg

Paket içeriği
    Paket içeriği: 1 x Smartwatch, 1 x Şarj Tabanı, 1 x Şarj Kablosu, 1 x İngilizce Kullanım Kılavuzu

Satın alma ,
    gearbest
    Ticwatch 2 Smartwatch iOS Android uyumlu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/smart-watches/pp_718630.html

Ticwatch 2 Kullanıcıları

Artıları ,

Gprs , sesli siri veta google asistan komut , arama cevaplama, mesaj okuma , her bildirimi, görme ,

Eksi ,

İngilizce oluşu, çince ,

Ticwatch 2 KullanıcılarıTicwatch 2 KullanıcılarıTicwatch 2 KullanıcılarıTicwatch 2 KullanıcılarıTicwatch 2 KullanıcılarıTicwatch 2 Kullanıcıları

Teknik detaylar ,

Kaynak :https://forum.mobvoi.com/viewtopic.php?f=7&t=3&sid=0165ccb50d3446f65715d6aee71ed891

Her model arasındaki fark nedir?

Kömür ve Kar modelleri Anti-Scratch Cam ekranlı Eloksallı Alüminyum malzemeler ile üretilmiştir. Spor sırasında sağlık istatistiklerinizi izlemek için hafif ve harika. Tüm saatlerimiz IP65 onaylıdır.

Bir sonraki maratonunuzda veya belki de bu hafta sonu 5K bisiklet yolculuğunuz sırasında yanınızda götürün. Spor ne olursa olsun, Ticwatch Kömür ve Kar sırtınızı kavrıyor.

Meşe ve Oniks saatlerimiz, iş ve oyun için mükemmel bir metal kaplama için Soğuk Dövüm 316L Paslanmaz Çelik gövde ile oluşturulmuştur.

Müşterilerinizle bir sonraki golf gezinizde Meşe veya Oniks giyin ve saatinizi değiştirmeden 8 numaralı partiye doğrudan gidebilirsiniz. Seninle çalışır, diğerini değil. Tikvahçe Meşesi ve Oniks, toplantı odalarında ya da partilerde olsun, delikte asınız olsun.

Ticwatch Oak, Anti-Scratch Cam ekran kullanıyor ve Oak, lüks bir deneyim ve göz için safir ekranlar kullanıyor. Onu gördüğünüzde seveceksiniz.

Ticwatch 2'de her zaman açık mod ekran var mı?

Düşük pil sürekli açık modumuz var, ancak ayarlarda daima açık modunu etkinleştirmeniz gerekiyor.

Saat modellerinin ağırlığı nedir?

Kömür: 43.9g
    Kar: 43.9g
    Meşe: 46.7g
    Oniks: 116.7g

Bildirimleri başka dillerde de görüntüleyebilir miyim?

Bildirimleri İngilizce, Çince, İbranice, Rusça, Arapça vb. Dahil olmak üzere başka dillerde de görüntüleyebilirsiniz, ancak işletim sistemi şimdilik yalnızca İngilizce ve Çince dilinde mevcuttur.

Kayış genişliği ve uzunluğu nedir? Büyük / küçük bileklerim varsa ne olur?

Silikon kayışımız 20 mm genişlik ve 248 mm uzunluğundadır (toka dahildir); deri kayış 20 mm genişlik ve 258 mm uzunluğundadır (toka dahil) ve çelik kayış 20 mm genişlik ve 208 mm uzunluğundadır. Kayış, en sevdiğiniz saat kayışlarının herhangi biriyle değiştirmek üzere kolayca tasarlanmıştır. Onxy, 6 ekstra bağlantı ile gelecektir.

Ticwatch 2'yi hem sağ hem de sol elimde giyebilir miyim?

Evet, saatler hem sağ hem sol elini kullanan kullanıcılar için yönlendirilebilir. İlk kurulum sırasında buna karar verirsiniz ve daha sonra ayarlar-> tercih> giyme tercihi içinde de değiştirilebilir

Ticwatch 2'yi nasıl şarj edebilirim?

Her bir Ticwatch ile bir USB şarj kablosuyla birlikte bir kablosuz manyetik TiCharge etkin dock alacaksınız. Şarj olma süresi yaklaşık bir buçuk saattir. Oniks baskısını isteyenler de orijinal TiCharge şarj istasyonunu destekleyen bir Volkanik Şarj Standı alacaklar.

Pil ömrü ne kadardır?

Ticwatch 2, 300mAh pil kapasitesine sahiptir ve normal kullanımda 20 saate kadar çalışacak şekilde tasarlanmıştır; Gerçek pil ömrünüz, belirli kullanıcı davanıza göre değişiklik gösterebilir.

Ticwatch 2'nin bağımsız 3G / 4G bağlantısı var mı?

Şu anda hayır, fakat şu anda bağımsız 3G / 4G bağlantısı olan Ticwatch'ı etkinleştirmek için bir ortak bulmaya çalışıyoruz. Bununla birlikte, Ticwatch 2'yi bir WIFI ağına bağlayabilirsiniz

Ticwatch hangi spor izleme özelliklerine sahiptir?

Ticwatch, kalp atış hızı izleme, GPS rota izleme, adım izleme, hız hesaplama, kalorili yanma izleme, hedef belirleme ve yerleşik uyarı hatırlatıcıları sunar

Nabız ölçümü kalp atış hızını sürekli izleyecek mi?

Ticwatch 2, enerji tasarrufu açısından fitness modu dışında kalp atış hızınızı sürekli olarak izlemek için tasarlanmıştır. Kalp atış hızınızı gerçek zamanlı olarak kontrol etmek istediğinizde "Sağlık" uygulamamızda etkinleştirebilirsiniz. Bununla birlikte, fitness uygulamamızı kullanırken açık hava koşu moduna geçtiğinizde, saatiniz spor oturumunuz sırasında kalp atış hızı koşullarınızı anlamanıza yardımcı olmak için kalp atış hızınızı sürekli olarak izlemektedir.

Ticwatch 2 su geçirmez mi?

Suya Dayanıklı: Ticwatch 2'nin IP değeri 65'dir, bu da toplam toz girişinden ve herhangi bir yöndeki düşük basınçlı su püskürmelerinden korunması anlamına gelir.
    Saatinizi sıcak suya batırın ve saatinizi sıvıya batırın (örneğin, yüzme veya duş) kesinlikle caydırılmamalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3777 -- 12 Aralık 2017; 14:35:23 >

• iyi güzelde bu fiyata biraz zor. Amazfit pace çok daha başarılı bence. Bu biraz onun janjanlı hali gibi birşey. 800 900 lira seviyesine çıkan adam zaten gear s2 s3 sport vs. alır buna gerek yok.
  • Ama mi5 prime ve mi band 2 kullanan biri olrak daha türkçe hiç bir şey yapmayan , mi fit bile adam edemedikleri ve edeceklerini düşünmediğim için v vaz geçtim ,

Yorumlarda en büyük eksik senkron sorunu tr dil sorunu dil olmaması, Kalın olması gene türkçe karakter gösterme sorunu miband 2 dede var, illa kilidini açıp başka fremware yüklenmesi gerekli,

araştırma sonucu bu ürünü buldum ve siparişde verdim uygun görünce son 3 üründü ben aldığımda,

arama cevaplama dahili konuçma siri yada google asistanla konuşa bilme tüm bildirimleri görüntüleme muzik dinleme v.s gibi çok fazla artısı gördüm gelince ürün daha iyi inceleyip burada soru soracak arkadaşlara yardımcı ola bilirim ,

gear s2 için saat tipi olmaması ve s3 içinde 1400 gibi fiyat ki gene 500 tl fark olması sebebi ile bakmadım bile günlük yaşamda da sırıtmaması gerekli

burada konuştukca daha belirgin olacaktır ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3777 -- 7 Şubat 2018; 16:45:51 >

• TicWatch 2 vs Xiaomi Amazfit Pace vs Moto 360 Sport Karşılaştırma
    https://www.youtube.com/watch?v=i2MLUeDqJgM

Burada Kickstarter kulanıcıların deneyimi var genel kullanımda var mesela taksi navigasyon v.s hava durumu ,
    https://www.youtube.com/watch?v=-LAYdNJudIQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3777 -- 30 Kasım 2017; 14:5:17 >
  • ahmet3777 kullanıcısına yanıt
    iphone ile bununda bağlantı sorunları mevcut ne yazık ki :(
  • internette var 2 si içinde ama ingilizce hep turkçe bir inceleme yok dener söylerim bende mi5 prime var ve hali hazırda mi band 2 de kullanıyorum, ama açıkcası xiomi nin anlamsız dil sorununa türkçe göstermemesi felan iyice sinir oldum sıfır destek amazfitte de aynı şekilde,

bağlantı sorunu derken tam olarak neyi kast ediyorsun bt mi amazfitte ki gibi dil sorunu mu yada başka şeyler mi ona göre kontrol edeyim ürün kargoda şu an
    saati telefona tanıttıktan sonra, mesela telefondan uzaklaştınız ve bağlantınız koptu haliyle, tekrar yaklaşınca normalde bağlanması lazım ama bağlanmıyor bağlansa bile bildirimleri almıyor senkronizasyon yapmıyor. Ama telefonu ingilizce olarak kullanırsanız sıkıntı olmuyor. Bu dediğim iphone larda oluyor android te var mı bilmiyorum.
  • Amazfit i indirimde 310 TL ye getirdim. Arada ki farka değmez bence. Senkron sorunu demissiniz de ne gibi bir senkron sorunu var?
  • adım sayımı kalp atışı vs. bilgileri telefona atmıyor yani.
  • telefonu ingilizce yapınca bu sorun devam ediyor mu?
  • denilene göre olmuyormuş.
  • Amazfit için ( global versiyon ) ,

ingilizcede hiç birinde sorun olacağını düşünmüyorum zaten hepsi o dilde test ediliyor ingilizce çinçe , diğer dillerde problem var mesela mi firması türkçeye resmi destek vermiyor, hiç bir ürününde dil desteği bulamazsınız, supoort diyede bir şey yok ilgisizler mi fit programında biliyorum elimdede mi 5 prime teli var ondada android desteği varda dil var yoksa hep türkçeleştirmeleri dişardan yapılıyor,

Vazgeçmemin temel sebebi miband 2 ve elimde ki mi telefon, xda da bile kilit felan açıp da italyanca ispanyolca yüklüyorlar ki avrupaya bile desteği yok demek bu ,

ticwatch 2 için se ,

Kargoda gelsin denyeceğim hepsini dil bağlantı,

türkçe de deneyeceğim tabiki , ama amazfitten üstün gördüğüm çok yani var , sesli komut hava, navigasyon v.s , arama yapma konuşma ,rehber görme seli komutla arama tüm bildirimleri görme ve cevap verme işin aslı tel ile bir bağınızın kalmaması , siri ile düzğün çalışıyor uygulamadan taksi çağırıyor (uber) ben amazfitten çok mi firmasından anlamsız dil sorunlarından dolayı vaz geçtim oda 500 tl gibi bir fiyata geliyordu bunu 580 tl ye aldım,

birde mi band 2 kullanıyorum şu an kolumda ondada arayanı görcem diye 3 4 uygulama denedim mi ile alakası olmayan firmaların kendi uygulaması bile böyle iken güvenemedim ,

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatibebek

iyi güzelde bu fiyata biraz zor. Amazfit pace çok daha başarılı bence. Bu biraz onun janjanlı hali gibi birşey. 800 900 lira seviyesine çıkan adam zaten gear s2 s3 sport vs. alır buna gerek yok.

Pace de ekranın tam yuvarlak olmaması çok büyük bir eksi
  • Konu yenilenmiştir ,
    youtube da iphone ile bluetooth bağlantı problemi hakkında birkaç video gördüm. Sanırım iphone ile uyum sorunu var, belki güncelleme ile çözülmüştür ama şu durumda birinin sorunsuz bir şekilde çalıştığını ispat edip video çekene kadar bu saate bakmam :)
  • Ben android 7 xiaomi mi 5 prime da deneyeceğim kargo bi gelse çinden = )

video varsa linkini atar mısın bende bakmak istiyorum ,
  • bende baktım sanırım ios son sürümünde yapıyor, ios 11 sorunlu malesef birde forumunda ,
    Kendi resmi forumundada yazılmıuş ,
    https://forum.mobvoi.com/viewtopic.php?f=7&t=11&sid=0723b6750c265fc5ec6a876fe2536613
    https://forum.mobvoi.com/viewtopic.php?f=7&t=94&sid=0723b6750c265fc5ec6a876fe2536613

sorunlar hep ios ile ilgili malesef ,

Burada da ,

Beta sürümde yaptıkları çalışma var bu sorunla ilgili , yazılana göre ios sorunlu olması sebebi ile demişler
    https://forum.mobvoi.com/viewtopic.php?f=11&t=2169&sid=0723b6750c265fc5ec6a876fe2536613

türkçe ( google Çeviri )
    https://translate.google.com.tr/translate?sl=en&tl=tr&js=y&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fforum.mobvoi.com%2Fviewtopic.php%3Ff%3D11%26t%3D2169%26sid%3D0723b6750c265fc5ec6a876fe2536613&edit-text=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3777 -- 8 Aralık 2017; 15:48:35 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.