|
TIDAL 6 Ay Ücretsiz Premium (2. sayfa)
-
-
işbank sanal kartı kabul etmedi
-
Ben enpara sanal kart ile yaptım oldu. -
21/08/2021 e kadar hifi ye yükselttik teşekkürler.merak ettiğim şey açıklama kısmında eğer hifi ye yükseltir seniz ücretsiz üyelik süreniz %50 düşecektir yazıyordu yükselttim düşmedi. Birde vakıfbank sanal kartı yeni oluşturdum para çekebilmesi için önce benim yükleme yapmam gerekiyor doğru mu? Ben yükleme yapmazsam 6 ay sonra çekemez sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para olmazsa çekemez. -
6 ay ücretsiz hifi aldım bakalım nasılmış, arabada merak ediyorum özellikle cihazlarda çalma farkı olacak mı bakalım
-
haber eden arkadaşa çok teşekürler tam da ihtiyacım olan zamanda faydalandım. enpara dan sanalkart oluşturup oluyor
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdesouza -- 2 Mart 2021; 3:31:16 > -
hangi vpn önerirsiniz ?
Evet neyi anlamadiniz? Geçerli bir kart ile üye oluyorsunuz. Kartta para olmasına gerek yok. -
Speedify 2gb ücretsiz veriyor. Oldukça da iyi çalışan bir VPN. Tavsiye ederim -
teşekkürler. aldık 6 ayı.
eski hesaptaki listeleri nasıl taşıyorduk * daha önce yapmıştım unuttum
https://www.tunemymusic.com/tr/ işinizi görecektir. -
sagol herşey için
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerl
https://www.tunemymusic.com/tr/ işinizi görecektir.tidal'den tidale taşıyamadım source olarak tidali eçtikten sonra yine tidali eçemiyorum
-
-
Papara sanal kart ile de kullanılabiliyor,
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
-
4 tane kredi kartı ve bunların sanal kartlarını denedim olmadı.
papara hesabı açtım. onun sanal kartı ile yine olmadı.
-
kod Nisan'ın 26'sına kadar geçerliymiş şu anda aktif üyelikleri olan arkadaşlar sonradan yapabilir
-
0tl bulunan paycell sanal kart ile aldım teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X