Şimdi Ara

TIDAL 6 Ay Ücretsiz Premium (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
15
Favori
18.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler hocam. Merak edenler için: Papara ile işlem yapabiliyorsunuz.

Üyeliği aktif ettikten sonra aboneliğimi iptal ettim ve üyeliğin 1 Eylül 2021 tarihinde sonlanacağı yazıyor. Yani karttan herhangi bir şekilde ücret alınmayacak.

• İş bankası 0 tl bakiyeli sanal kart ile vpn üzerinden kayıt olup hifi yükseltme yapıp unutursam 6 ay sonra para çekmesin diye aboneliği iptal ettim. Önceki ücretsiz 6 aylık hifi bitmişti iyi oldu bi 6 ay daha bedava hifi, haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiribonükleotit -- 14 Mart 2021; 11:19:58 >
  • teşekkürler hocam, bende 0 limitli y.kredi sanal kart ile aldım bir üyelik, sonra hifi upgrade ettim.

• 6 ay deneme hesabı açıp aboneliği yükselttikten sonra iptal ettim. 6 ay sonra hesap kapanacak. Teşekkürler.

• Konu sahibine teşekkürler. Speedify Vpn ve Papara sanal kart ile 3 dk da yaptım. Üyeliği HiFi a yükseltip sonra da iptal ettim. 6 ya risksiz bedava. Çok teşekkürler.

• Eyvallah hocam güzel oldu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım teşekkür ederim.

• Teşekkürler hocam. Windscribe vpn ve papara sanal kartla hatasız bir şekilde kaydoldum.

• Çok teşekkürler hocam kayıt olduk. Elimde Sony DE-STR598 var, buna lossless çıkış verebilecek bir ses kartı tavsiyesi olan var mıdır? Elimde optik kablo var

• Yeni soundbar aldım tidal üyeliği açim master müzikler dinleyim diyordum google a bi baktım 6 aylık free dediler hemen aldım teşekkürler konu için

• dostlar ücretsiz hi-fi üyeliği çıkmıyor sadece standart premium üyeliği çıkıyor var mıdır bir yol yordamı ?

• Üye olduktan SONRA ayarlardan hifi ya yükselteceksiniz. Sonra da üyeliği iptal edebilirsiniz.

• denemek lazim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt

Başarıyla hifi üyeliği alabildim. çok teşekkür ediyorum...

• Kod bugün itibariyle de çalıştı teşekkürler paylaşım için.

• Premium kupon halen işe yarıyor vpn kullanıp ingiltere üzerinden premium üyelik açtım ininal kartla işi hallettim hifi ada ücretsiz olarak sorunsuz yükselttim paylaşım için teşekkürler.

• Boş bulundum sanal kartımda bakiye kalmış ve Tidal kartımdan üyelik ücreti cekmis ufak bir tutar olsa sallamazdım da 20 dolar cekmis 1 ay icin. Bu tutarı geri almanın bir yolu var midir arkadaşlar ?

Support tan yazdım ama bir sonuç alabilir miyim emin değilim.

• Benim de deneme süresi bitmişti, farklı bir email adresi ile yeniden başlatabildim. Tekrardan teşekkürler.

• Aldım ben de teşekkürler. Tidalden Tidale liste aktarımı yapmak için ilk çıktıyı dosya olarak almanız gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.