Teşekkürler hocam. Merak edenler için: Papara ile işlem yapabiliyorsunuz. Üyeliği aktif ettikten sonra aboneliğimi iptal ettim ve üyeliğin 1 Eylül 2021 tarihinde sonlanacağı yazıyor. Yani karttan herhangi bir şekilde ücret alınmayacak. |
TIDAL 6 Ay Ücretsiz Premium (4. sayfa)
-
-
İş bankası 0 tl bakiyeli sanal kart ile vpn üzerinden kayıt olup hifi yükseltme yapıp unutursam 6 ay sonra para çekmesin diye aboneliği iptal ettim. Önceki ücretsiz 6 aylık hifi bitmişti iyi oldu bi 6 ay daha bedava hifi, haber veren arkadaşa teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiribonükleotit -- 14 Mart 2021; 11:19:58 > -
teşekkürler hocam, bende 0 limitli y.kredi sanal kart ile aldım bir üyelik, sonra hifi upgrade ettim.
-
6 ay deneme hesabı açıp aboneliği yükselttikten sonra iptal ettim. 6 ay sonra hesap kapanacak. Teşekkürler.
-
Konu sahibine teşekkürler. Speedify Vpn ve Papara sanal kart ile 3 dk da yaptım. Üyeliği HiFi a yükseltip sonra da iptal ettim. 6 ya risksiz bedava. Çok teşekkürler.
-
Eyvallah hocam güzel oldu bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aldım teşekkür ederim.
Teşekkürler hocam. Windscribe vpn ve papara sanal kartla hatasız bir şekilde kaydoldum.
-
Çok teşekkürler hocam kayıt olduk. Elimde Sony DE-STR598 var, buna lossless çıkış verebilecek bir ses kartı tavsiyesi olan var mıdır? Elimde optik kablo var
-
Yeni soundbar aldım tidal üyeliği açim master müzikler dinleyim diyordum google a bi baktım 6 aylık free dediler hemen aldım teşekkürler konu için
-
dostlar ücretsiz hi-fi üyeliği çıkmıyor sadece standart premium üyeliği çıkıyor var mıdır bir yol yordamı ?
-
Üye olduktan SONRA ayarlardan hifi ya yükselteceksiniz. Sonra da üyeliği iptal edebilirsiniz.
-
denemek lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başarıyla hifi üyeliği alabildim. çok teşekkür ediyorum...
-
Kod bugün itibariyle de çalıştı teşekkürler paylaşım için.
Premium kupon halen işe yarıyor vpn kullanıp ingiltere üzerinden premium üyelik açtım ininal kartla işi hallettim hifi ada ücretsiz olarak sorunsuz yükselttim paylaşım için teşekkürler.
-
Boş bulundum sanal kartımda bakiye kalmış ve Tidal kartımdan üyelik ücreti cekmis ufak bir tutar olsa sallamazdım da 20 dolar cekmis 1 ay icin. Bu tutarı geri almanın bir yolu var midir arkadaşlar ?
Support tan yazdım ama bir sonuç alabilir miyim emin değilim.
Benim de deneme süresi bitmişti, farklı bir email adresi ile yeniden başlatabildim. Tekrardan teşekkürler.
-
Aldım ben de teşekkürler. Tidalden Tidale liste aktarımı yapmak için ilk çıktıyı dosya olarak almanız gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X