Şimdi Ara

TIDAL 6 Ay Ücretsiz Premium (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
15
Favori
18.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Aldım, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir adet aldım.Konu sahibine çok teşekkür ederim. İş bank sanal kart sorunsuz. Ayrıca üyeliği alıp ücretsiz şekilde HİFİ'ye yükselttikten sonra üyeliği iptal ederseniz yine 6 ay boyunca sorunsuz kullanabilirsiniz. Hem de karttan otomatik para çekmeye çalışma ihtimali son bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 28 Şubat 2021; 5:16:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın yaptığım 6 aylık abonelik bitiyordu tam da :D çok iyi denk geldi teşekkürler faydalandım.

• Airpods ile ses kalitesi farkını anlayabilir miyim sizce? Çok bir fark olmayacaksa listemi taşımak istemem açıkçası.
  • Bir kaç VPN programı kurdum İngiltere seçeneği yok ve hangi ülkeyi seçersem seçeyim ülkenizde kullanılamıyor uyarısı alıyorum. Var mı öneriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraysgt kullanıcısına yanıt
    Speedify vpn yukarida bir arkadaş önermişti. Oluyor ama ücretli çıkıyor. Bitmiş olabilir mi?
  • bende aldım

papara sanal kart ile

3aylık spotify ın bitmesine 2 gün kala çok makbule geçti

• Speedify + garanti sanal kart ile sorunsuzca 2dk da aldım, konu sahibine çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Ben de bir adet aldım.Konu sahibine çok teşekkür ederim. İş bank sanal kart sorunsuz. Ayrıca üyeliği alıp ücretsiz şekilde HİFİ'ye yükselttikten sonra üyeliği iptal ederseniz yine 6 ay boyunca sorunsuz kullanabilirsiniz. Hem de karttan otomatik para çekmeye çalışma ihtimali son bulur.

Hifi upgrade nasıl oluyor hocam?

• Uygulama hiç kullanışlı değil. Ayarlar kısmını bulamıyorum bir türlü ki üyeliğimi iptal edeyim vs.

• Edit: Android uygulamasında bende ayar simgesi aktif ama görünmüyor. Sağ üste rastgele tıklayarak buldum.

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    Koleksiyonuma tıkla sağ üstte gözüküyor ayarlar
  • Teşekürler 19.03 de bitiyordu uyelik 6 ay daha devam
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Speedify VPN de İngiltere seçeneği yok diğerlerinde de ülkenizde kullanılamıyor diyor

• eraysgt kullanıcısına yanıt
    İngiltere seçeneği var. 3-4 mesaj üstte arkadaş yapmış. Ben de ücretli çıkıyor. Tek sorun bu. Akşam tekrar deneyeceğim.
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. İngiltere Büyük Britanya olarak seçmek gerekiyormuş yaptım  

Yalnız ses kalitesi olarak hifi ve master seçilemiyor yüksek seçtim

• çok teşekkürler telefondan vpn ile girdim siteye sanal kart da koydum 6 ay üyeliği kaptım Allah razı olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.