efsane bir şey bu zamana kadar bu kaliteyi nasıl tatmamışım |
TIDAL 6 Ay Ücretsiz Premium (5. sayfa)
-
-
Kaçırdım :-(
-
Ya arkadaş hani 26 Nisan'dı son katılım?
-
PEP kartı kabul etti teşekkürler.
Acaba hi-fi destekli kulaklık var mıydı bende
-
Dün denediğimde süre dolmuş diyordu bugün tekrar denedim ve abonelik oldu, bilginize.
-
teşekkürlerrr.
-
Yararlandım ben de, konu sahibine teşekkür ediyorum. Earth Vpn chrome extension kullandım. Gayet kolay oldu.
-
Android tv uygulamaları başarılı. -
Teşekkürler ben de aldım yarın kampanyanın son günüymüş. Şu an 21 ekim'de bitiyor gözüküyor ben bunu hifi yaparsam süresi azalacak mı? Bazıları süre aynı kalarak yükselttim demiş ama açıklamada düşürülür yazınca işkillendim.
-
Aloha browser premium almıştım 30 tlye. Onunla aldım ben tidal'ı ama bir kaç ay önce almıştım, kampanya devam mı bilmiyorum -
sürede azalma yok. hesabı actım, hifi yükseltmesi yaptım, üyeligi iptal ettim. 21 ekim'e kadar üyelik devam ediyor.
-
Aynen ben de yükselttim süre aynı kaldı. O uygulama sadece paralı abonelikler için geçerli herhalde.
-
Olmuyor. Ne Papara ne de Garanti sanal kartı kabul etti... Siz nasıl yaptınız anlamadım.
-
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Hangi kartla kaydoldunuz acaba? Papara Sanal Kart ve Garanti Sanal Kart denedim ama olmadı.
-
Ben de enpara papara paycell ile denedim fakat her seferinde hata verdi :( -
Rica ederim. Hsbc sanal kart ile sorun yaşamadım. Bu arada bugün son gün sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X