Şimdi Ara

Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fizyoterapi dusunuyorum tr deki uniler tutmuyor tiflise baktim siralamam tutuyor bilgisi olanlar yardimci olabilir mi gitmeli miyim sizce egitim dili nedir yasam nasildir Fiyatlar vs nasildir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hazırlık şartı var
    hazırlık 1000 dolar
    diğer seneler boyunca 2000 dolar
    tıp için denklik yok ama fizik tıp için var diye biliyorum bende istiyodum gelmeyince araştırdım orayı fakalt ailem gürcistanın ortamı pek iyi olmadığı için kabul etmediler
  • para harici bir şart var mı? böyle yurtdışı ünileri için.
  • üniversitesine göre değişir kimisi dil isteyebilir vede denklik verip vermediğine bakmak gerekir denklik vermiyosa gitmeye değmez denlik için bi sınav varmış yanlış bilmiyorsam ama o sınavı verebilen kişi sayısıda 2yi 3ü geçmiyormuş diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SySTeM_

hazırlık şartı var
    hazırlık 1000 dolar
    tıp için denklik yok ama fizik tıp için var diye biliyorum bende istiyodum gelmeyince araştırdım orayı fakalt ailem gürcistanın ortamı pek iyi olmadığı için kabul etmediler

Hocam denklik sorunu yokta zorunlu hazırlık olduğuna emin misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

quote:

hazırlık şartı var
    hazırlık 1000 dolar

Türkiyeden gelen öğrencilerin ingilizcesi yeterli olmadığı için zorunlu koymuşlar diye okudum bir sitede

araştırma yaptığım siteleri pm olarak attım neticede bende sadece internetten bilgi topladım eğer gerçekten düşünüyorsan sadece internetle yetinmemelisin.giden birileriyle iletişime geçmen daha sağlıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SySTeM_ -- 24 Temmuz 2012; 0:54:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

quote:

hazırlık şartı var
    hazırlık 1000 dolar

Türkiyeden gelen öğrencilerin ingilizcesi yeterli olmadığı için zorunlu koymuşlar diye okudum bir sitede

araştırma yaptığım siteleri pm olarak attım neticede bende sadece internetten bilgi topladım eğer gerçekten düşünüyorsan sadece internetle yetinmemelisin.giden birileriyle iletişime geçmen daha sağlıklı olur

Sağolun hocam dediğiniz gibi giden birini bulmam lazım sanırım. Verdiğiniz linkler çok eski kalmış yalnız şimdiye çok şey değişmiş olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
    geçen yıl önce açıldı
    Tiflis Devlet Tıp Fakültesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tıpı nasıl hocam seneliği ne kadar yurt işi ne durumda

• türkiyeden kötu üllkeye gitmeyin yurtdısı yasayacak parası olan gitsin macaristana almanyaya okusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

türkiyeden kötu üllkeye gitmeyin yurtdısı yasayacak parası olan gitsin macaristana almanyaya okusun

haklısınız ancak 3. seneye gözüm yemiyor ve buranın ücreti uygun duruyor diğerlerine göre ufakta olsa yazma ihtimalim var bi araştırayım dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.