Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.867
Cevap
422
Favori
3.788.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu an kirada olduğum iş yerimi satın alma fırdatım doğduğu için çok severek aldığım Tiguanımı satmak zorunda kalabilirim. İlgilenenler benimle özelden iletişime geçebilirler.
    Tiguan Track &Field
    1600km'de
    Derin siyah, kahverengi VİENNA deri döşeme, ısıtmalı elektrikli ön koltuk
    RCD510 MP3 6'LI CD
    Işık ve görüş paketi
    17" los angeles alüminyum jantlar
    krom paketi
    pARK ASİSTANI

İLANI arabam.com ve araba.com sitelerinde de görebilirsiniz.
  • Umarı gönlünüze göre olur, iş-aş araçdan önce gelir, hayırlı olsun.

Arkadaşlar ben bugün başka bir şeyin farkına vardım. Bagaj kapağını kapatırken, kilit mekanizmasının birazcık sürterek kapandığını gördüm. Sizde de böyle mi?

Edit: Yanlış bakmışım kilitte sürtünme var ama karşılığındaki kapağa imiş, Yani hata yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 8 Mayıs 2009; 21:29:35 >
  • ne diyelim ,hayırlı satışlar ...umarım satmak zorunda kalmadan halledersiniz işinizi.

quote:

Orjinalden alıntı: guitar2006

Arkadaşlar,
    şu an kirada olduğum iş yerimi satın alma fırdatım doğduğu için çok severek aldığım Tiguanımı satmak zorunda kalabilirim.

• Arkadaşlar aynı IP'den bir sürü fake oylar kullanılmış. Onları silmişler. CRV nin oyları bayağı azalmış, Accordlar gibi. sanırım Honda fanatiğiymiş arkadaşlar...

SUV SEGMENTİ ALT----

Opel Antara
    0% (27)
    Renault Koleos
    0% (14)
    Subaru Forester
    0% (44)
    Suzuki Grand Vitara
    0% (20)
    Toyota Rav4
    0% (65)
    Volkswagen Tiguan
    1% (105)
    Ford Kuga
    0% (51)
    Honda Crv
    0% (69)
    Hyundai Santa Fe
    0% (23)
    Kia Sorento
    0% (39)
    Nissan Qashqai
    0% (37)
    Nissan X-Trail
    0% (15)
    Ssangyong Kyron
    0% (11)
    Jeep Patriot/Compass
    0% (24)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 8 Mayıs 2009; 22:10:41 >
  • Arkadaşlar,
    Merak ettim Almanya Tiguan fiyatlarına baktım. TF paket 34.900€, Almanya'da da aynı, 34.846€.
    Bu vergi indirimi çok iyi oldu...

Modell
    Tiguan Track & Field 4MOTION 1,4 l TSI 110 kW (150 PS) 6-Gang Technische Daten anzeigen 28.375,00 €
    Außenlackierung
    Deep Black Perleffekt 500,00 €
    Innenausstattung
    Sitzbezug: Braun
    Instrumententafel: Titanschwarz
    Teppichboden: Schwarz
    Sonderausstattungen
    Licht-und-Sicht-Paket Detailinformationen anzeigen 165,00 €
    Ambiente-Paket Detailinfomationen schließen 35,00 €

2 Leseleuchten vorn mit Chromeinfassung
    Ambiente und Kulissenbeleuchtung
    Make-up-Spiegel links in den Sonnenblenden beleuchtet
    Make-up-Spiegel rechts in den Sonnenblenden beleuchtet

Chrompaket Chromleisten an den Seitenfenstern Detailinformationen anzeigen 170,00 €
    "Los Angeles" - 4 Leichtmetallräder 7 J x17 - Reifen 235/55 R 17 Detailinformationen anzeigen 435,00 €
    Multifunktions-Lederlenkrad (3 Speichen) Detailinformationen anzeigen 305,00 €
    "RCD 510", 4 x 20 Watt, 8 Lautsprecher Detailinformationen anzeigen 470,00 €
    Diebstahlwarnanlage "Plus" Detailinformationen anzeigen 265,00 €
    Lederausstattung "Vienna" mit Sportsitzen vorn Detailinformationen anzeigen 2.385,00 €
    Mittelarmlehne gepolstert, aufsteckbar auf die Mittelarmlehne hinten Detailinformationen anzeigen 31,00 €
    230-V-Steckdose an der Mittelkonsole hinten Detailinformationen anzeigen 110,00 €
    Dachreling schwarz mit 2 Tragestäben silber eloxiert, abschließbar und in Stautasche beigelegt Detailinformationen anzeigen 200,00 €
    Parklenkassistent "Park Assist" Detailinformationen anzeigen 685,00 €
    Geschwindigkeitsregelanlage Detailinformationen anzeigen 195,00 €
    Klimaanlage "Climatronic" Detailinformationen anzeigen 315,00 €
    Gepäckraumbodenbelag, Wendematte (Gummi/Stoff) Detailinformationen anzeigen 50,00 €
    Nebelscheinwerfer Detailinformationen anzeigen 155,00 €

+ Unverbindliche Preisempfehlung des Herstellers, zzgl. Überführungs- und Zulassungskosten.

Gesamtpreis+ 34.846,00 €

• arkadaşlar araçlarınıza kazasız belasız ve keyifle binmeniz dileği ile...isabetli seçiminizden dolayı ayrıca tebrik ediyorum...

VW TİGUAN fun function modeline rns 510 opsiyon olarak üretim aşamasında sipariş edildiğinde ne kadara geliyor...rns 510 ile birlikte geri görüş kamerası sipariş edilebiliyormu?...fun function donanımında far sensörü mevcut mu?...lastik basınç uyarısı mevcut mu?...vienna deri döşeme kalitesi nasıl...ön konsol dizaynı,ön konsol havalandırma kanalları kısaca şöfor mahalli sizleri tatmin ettimi?....paylaşıbileceğiniz iç mekan fotosu mevcut mu?selam ve saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitar2006

Arkadaşlar,
    şu an kirada olduğum iş yerimi satın alma fırdatım doğduğu için çok severek aldığım Tiguanımı satmak zorunda kalabilirim. İlgilenenler benimle özelden iletişime geçebilirler.
    Tiguan Track &Field
    1600km'de
    Derin siyah, kahverengi VİENNA deri döşeme, ısıtmalı elektrikli ön koltuk
    RCD510 MP3 6'LI CD
    Işık ve görüş paketi
    17" los angeles alüminyum jantlar
    krom paketi
    pARK ASİSTANI

İnşallah satmak zorunda kalmadan halledersin işini. Ama satman gerekse bile keşke haziran sonuna kadar bekleyebilseydin, ÖTV yükseleceği için bence çok daha rahat satabilirdin.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_ozi

arkadaşlar araçlarınıza kazasız belasız ve keyifle binmeniz dileği ile...isabetli seçiminizden dolayı ayrıca tebrik ediyorum...

VW TİGUAN fun function modeline rns 510 opsiyon olarak üretim aşamasında sipariş edildiğinde ne kadara geliyor...rns 510 ile birlikte geri görüş kamerası sipariş edilebiliyormu?...fun function donanımında far sensörü mevcut mu?...lastik basınç uyarısı mevcut mu?...vienna deri döşeme kalitesi nasıl...ön konsol dizaynı,ön konsol havalandırma kanalları kısaca şöfor mahalli sizleri tatmin ettimi?....paylaşıbileceğiniz iç mekan fotosu mevcut mu?selam ve saygılarımla...

Merhaba,
    RNS'nin fiyatını bilmiyorum ama FF modeli 65 civarı diyorlar. 1000 € civarında da indirim alabilirsiniz.
    RNS ve geri görüş kamerası isterseniz sanırım sipariş üzerine üretilir veya getirtilir. Bu da %14 civarındaki ÖTV indirimine yetişmez. 1.4 araç bulanın elinde kalıyor gerçekten de.
    FF'da far sensörü var. Lastik uyarı sensörü de muhtemelen vardır.
    Vienna deri döşemeden ben memnunum. Yorumlarda (CRV'nin derisinden kaliteli deniyordu (Edmunds video testi).
    Ön konsol çok ergonomik, her şey elinizin altında, uzanmanızı ya da eğilmenizi gerektirecek hiç bir donanım yok.
     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...

• bir foto daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 9 Mayıs 2009; 21:51:02 >
  • quote:

arkadaşlar araçlarınıza kazasız belasız ve keyifle binmeniz dileği ile...isabetli seçiminizden dolayı ayrıca tebrik ediyorum...

İyi dilekleriniz için teşekkürler dr-ozi. Autograph haklı, bencede rns 510 için ötv indirimini kaçırmaya değmez. Ancak RCD 510 u kesinlikle öneririm. F&F da far sensörü var, sanıyorum lastik basınç uyarısıda var. Benim aracımda siyah vienna deri döşeme var. Şimdilik memnunum ama biliyorsunuz deri döşemenin kalitesi uzun dönemde belli olur. Başka VW modellerinde eskiden kullanılmış Vienna deri döşeme varmı ben bilmiyorum, varsa eski kullanıcılar daha doğru bilgi verir sanıyorum. Şoför mahali ve sürüş keyfi konusundaysa hiç kuşkunuz olmasın, tek kelime ile mükemmel. Sadece, bence ön konsolda biraz fazla miktarda sert plastik kullanılmış ( İnsan VW den biraz daha fazla kalite bekliyor) ama yine de VW kalitesine uygun.

You-tube seyretme imkanınız varsa, çok fazla sayıda yorum filmi var........

• Arkadaşlar final anketi başladı
    Sadece bir araca 3+2+1 şekilde toplamda 6 puan verilebiliyor. Hepsini ayrı ayrı vermek zorunda değilsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_31590832/mpage_1/key_tiguan//tm.htm

Rehber şu şekilde...
    Önemli!!!

*Oylarımızı seçtiğimiz otomobilin yazdığı şıkka tik atarak değil, altındaki puanlara tik atarak veriyoruz.

*Anketteki 3-2-1 şıkları sıralama değil puanlamadır. En çok puan vermek istediğiniz otomobile 3-2-1 şıklarının tamamını işaretleyerek toplamda maksimum 6 puan, minimumda ise sadece 1 şıkkını işaretleyerek 1 veya hiç bir şıkkı işaretlemeyerek 0 puan verebilirsiniz.

*Aynı zamanda 1 puan ile 6 puan arasında kalan her kombinasyon da geçerlidir. Örneğin 3-1 şıkları işaretlenerek 4 puan, 2-3 şıkları işaretlenerek 5 puan... Verilebilir.

*Her segmentte tek otomobile puan vermek zorunda değilsiniz, istediğiniz otomobillere yukarıda anlatılan şekilde 0-6 puan arasında oy verebilirsiniz. Aynı segment içerisinde aynı oyu verdiğiniz otomobiller olabilir.

• Bizdeki donanımlı T&F kahverengi vienna deri döşemeli olan bu resimde ki (temsili resim ,sadece klima kontrol düğmeleri burada ki değil,bizde ki daha şık)

quote:

....paylaşıbileceğiniz iç mekan fotosu mevcut mu?selam ve saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 11 Mayıs 2009; 18:13:05 >

•  ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...

• quote:

dr_ozi,

üretim asamasinda malesef RNS510 ve Arka Kamera eklenemiyor, daha dogrusu Planlamadan sonra aracta herhangi bir deyisiklik yapilmiyor !!!! Parkpilot * Parkassist "Arka Görüs Kamerasi ve OPS" 745 €uro üstüne birde RCD510 veya RNS510 ilave edecen (RCD510 Dynaudio Sound ile 1.010 €uro, RCD510 Normal 470 €uro, RNS510 Dynaudio Sound ile 2.650 €uro ve RNS510 Dynaudiosuz 2.110 €uro) yani en ucuz RCD510 ile Parkassist toplam 1215 €uro.
    Lastik basinci vs.... hepsi ekstraya giriyor burada Almanyada.

Saygilar Yasin

• Arkadaşlar,bu hafta sonu tigumla epeyi bir arazi gezdim,bir ara çamura batacak gibi oldum,offroad tuşuna basmamla çıkmam bir oldu.Mola yerlerimde bazı resimler çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oblomov03 -- 11 Mayıs 2009; 23:27:00 >

• Bizim ufaklıklar tigu yu çok sevdiler:-)

• Güle güle kullanın. Güzel bir hafta sonu geçirdğiniz belli oluyor.
    Bizim kızlar da çok seviyorlar.
    Fotograflar için teşekkürler.

Afyon'du değil mi?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31590832/mpage_1/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 12 Mayıs 2009; 23:21:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: autograph

Güle güle kullanın. Güzel bir hafta sonu geçirdğiniz belli oluyor.
    Bizim kızlar da çok seviyorlar.
    Fotograflar için teşekkürler.

Afyon'du değil mi?

Evet dostum,Afyon.
  • Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde iki arkadaşım var. Onları anımsadım...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.