Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.867
Cevap
422
Favori
3.788.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullanın, arazi deneyiminiz iyi geçmiş anlaşılan. Bu arada ben de 700 Km kadar uzun yol yaptım, şu anda Antalya'dayım. 700 Km den sonra geldiğimde cidden hiç yorulmadığımı hissettim ve uzun yol performansı bence çok iyi. Rampalar, düz yol vs. kullanım çok rahat, performanslı ve yormuyor.

Orjinalden alıntı: oblomov03

Bizim ufaklıklar tigu yu çok sevdiler:-)
  • İyi gezmeler.Uzun yolda yakıt tüketimin nasıl oldu?Bir depo ile kaç km yol yapabildin?
    Orjinalden alıntı: oscarmiller

Güle güle kullanın, arazi deneyiminiz iyi geçmiş anlaşılan. Bu arada ben de 700 Km kadar uzun yol yaptım, şu anda Antalya'dayım. 700 Km den sonra geldiğimde cidden hiç yorulmadığımı hissettim ve uzun yol performansı bence çok iyi. Rampalar, düz yol vs. kullanım çok rahat, performanslı ve yormuyor.

• Teşekkürler. Yaklaşık 59 lt ile 700 Km civarında yol yapmışım.

İyi gezmeler.Uzun yolda yakıt tüketimin nasıl oldu?Bir depo ile kaç km yol yapabildin?
    Orjinalden alıntı: oscarmiller

Güle güle kullanın, arazi deneyiminiz iyi geçmiş anlaşılan. Bu arada ben de 700 Km kadar uzun yol yaptım, şu anda Antalya'dayım. 700 Km den sonra geldiğimde cidden hiç yorulmadığımı hissettim ve uzun yol performansı bence çok iyi. Rampalar, düz yol vs. kullanım çok rahat, performanslı ve yormuyor.

• 3100km deki ocak ayında aldığım Mazda rx8'imi satım F&F beyaz tiguan aldım klübe beni de ekleyebilirsiniz
    bugün nöbetçiyim yarın sabah nöbet çıkışı aracımı gidip alıcam
  • 150 bglik olan araçta yazılımla bg kaça çıkarılıyor bilen varmı yada abt'nin garanti dışına çıkarmadan yaptığı birşey varmı?
  • Güle güle kullanın aracınızı, aramıza hoş geldiniz.
    150 BG in yazılımla kaça çıktığını ben bilmiyorum, bir ara 1.4 TSI lar için webde 200 ve üzeri yazılarını okumuştum abt tarafından yapıldığına dair ama nerede nasıl olur bilemiyorum. Belki bayiye sormalısınız.

quote:

Orjinalden alıntı: evolvo

3100km deki ocak ayında aldığım Mazda rx8'imi satım F&F beyaz tiguan aldım klübe beni de ekleyebilirsiniz
  • quote:

150 bglik olan araçta yazılımla bg kaça çıkarılıyor bilen varmı yada abt'nin garanti dışına çıkarmadan yaptığı birşey varmı?

Hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler. Ben yazılımla 170 bg e çıkarılabildiğini duymuştum ama önermiyorlar. Başka bilgi alırsanız bizimle de paylaşaırsanız seviniriz.

Önceki aracınız rx8 olduğuna göre bindiğiniz araçtan performans beklediğiniz anlaşılıyor. Ancak ne yaparsanız yapın bu araçtan rx8 performansı beklemeyin ama daha keyifli tecrübeler yaşayacağınızdan emin olun.....
  • Arkadaşlar uzun süredir yeni aaç alamak için araştırıyordum passatla tiguan arasında çok gidip geldim. Dün farkında olmadan:) siyah tiguan F&F aldım. kısmetse yarın aksama yada cts sabah teslim edecekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vds

Arkadaşlar uzun süredir yeni aaç alamak için araştırıyordum passatla tiguan arasında çok gidip geldim. Dün farkında olmadan:) siyah tiguan F&F aldım. kısmetse yarın aksama yada cts sabah teslim edecekler.

Güle güle kullanın aramıza hoşgeldiniz...
  • Hoşgörük. saolun. Hepinize kazasız belasız kullanmanız dileklerimle
  • quote:

Arkadaşlar uzun süredir yeni aaç alamak için araştırıyordum passatla tiguan arasında çok gidip geldim. Dün farkında olmadan:) siyah tiguan F&F aldım. kısmetse yarın aksama yada cts sabah teslim edecekler.

Hayırlı olsun.............
  • quote:

3100km deki ocak ayında aldığım Mazda rx8'imi satım F&F beyaz tiguan aldım klübe beni de ekleyebilirsiniz

Hayırlı olsun
  • Çok güzel bir seçim, güle güle kullanın,siyahta yakışıyor cidden. Tiguan'dan çok keyif alacağınıza emin olabilirsiniz.
    Ben şu an tatildeyim ve yabancı turistlerin park halindeyken yanımdan geçerken , rus hollanda'lı alman vs. araca bakıp tiguan diye bahsettiklerini duyuyorum. Avrupa'da ve Rusya'da sevilen ve arzulanan bir araç gerçekten, satış rakamları da kendi sınıfında zirvede genelde o bölgelerde.

quote:

• Tigumuzun içi dar diyenlere burayı gösterebiliriz.
    İçde ön ve arka genişlik 1500/1470mm
    Ön koltuk standart boyda birine göre ayarlanırsa arkada standart diz mesafesi 770mm.

Q5, X3, GLK, XTrail,

Özet:
    1-Sınıfının en iyi diz mesafesi
    2- Q5 hariç sınıfının enlemesine en geniş üyesi

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 20 Mayıs 2009; 9:53:46 >

• Aramıza hoşgeldin.Bende 30 000 km deki full dcl meganımı satarak bu aileye dahil oldum.Çok da iyi etmişim,inşaallah sende çok memnun olursun.
    quote:

• quote:

Güle güle kullanın, umarım güzel günlerde kullanırsınız...
  • Nisan ayında en çok satılan ilk 30 model arasına girebilen tek SUV olan Tiguan 263 adet satılmış. Yani SUV sınıfı satış lideri olmuş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Mayıs 2009; 23:34:57 >
  • kulübümüze yeni katılan vds ve evolvo arkadaşlara yeni Tiguanlarının hayırlı olmasını ve kazasız belasız, uzun,keyifli sürüşler diliyorum.
    Hoş geldiniz.
  • saolun arkadaslar. ben daha aracımı teslim alamadım,plaka işlemleri cuma günü bitmemiş kısmetse pts teslim alıcam. artık baya sabırsızlanıyorum. hepinize iiyi geceler
  • Arkadaşlar,bugün de tigu'yu dağlarda kullandım(geçen hafta ovalık arazide kullanmıştım)Dağ perfomansı da fena değil,yalnız"offroad"tuşunu kullanmakta sıkıntı yaşadım.Şöyle ki;rampada gaz verdim hızlanmadı,motor bağırdı,gazdan ayağımı çektim stop etti.İnişlerde ise araba kendi kendine hızlandı,ekrandaki offroad göstergesi söndü,frene basıp yavaşlattığımda ışık tekrar yandı.Kısacası offroad özelliğini dağda kullanamadım.
    Nasıl kullanmamız gerektiğini bir bileniniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oblomov03 -- 17 Mayıs 2009; 1:58:44 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.