Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.867
Cevap
422
Favori
3.788.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili oblomov, okuduğum kadarıyla, off-road düğmesi sadece işi ona bıraktığımız anlamına gelmiyor. aşırı gaz verirseniz, patinaj olmasın diye iletmiyor. yine frende de bir ayarlama yapıyor ama frenaj mutlaka size kalıyor. orada da muhtelemelen sert frendeki kaymayı engellemeye çalışıyordur diye tahmin ediyorum.
    düğmenin amacı bir tür uygunlaştırma-optimizasyon yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 17 Mayıs 2009; 13:10:41 >
  • Cevabın için teşekkürler sayın autograph.Acaba biraz hızlanınca göstergedeki offroad ışığı neden sönüyor,devreden çıktı anlamına mı geliyor acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: autograph

sevgili oblomov, okuduğum kadarıyla, off-road düğmesi sadece işi ona bıraktığımız anlamına gelmiyor. aşırı gaz verirseniz, patinaj olmasın diye iletmiyor. yine frende de bir ayarlama yapıyor ama frenaj mutlaka size kalıyor. orada da muhtelemelen sert frendeki kaymayı engellemeye çalışıyordur diye tahmin ediyorum.
    düğmenin amacı bir tür uygunlaştırma-optimizasyon yapmak.
  • sanırım belli bir hızdan sonra devre dışı kalıyor...
  • Bugun SS için beyaz renk 56.700 fiyat aldım sizce nasıl?
  • 4x4 mü?
    Eğer evet ise bence gayet iyi...
  • 4x4 tabiki
  • yeniden hesapladım, biraz daha düşebilirlermiş gibi geldi...
  • 28500 euro kur 1.99 dediler doğuş oto biliyosunuz pazarlık yapmıyor pek.
  • Arkadaslar tiguan ın menuleri hareket halindeyken kullanılamıyormu? bilen warmı?
  • Araç hareket halindeyken her türlü menüsüne girip çıkıyorum ben. Bir daha deneyin tabi ki kullanılıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: vds

Arkadaslar tiguan ın menuleri hareket halindeyken kullanılamıyormu? bilen warmı?
  • """"""Arkadaslar tiguan ın menuleri hareket halindeyken kullanılamıyormu? bilen warmı? """""""""""

hareket halinde ayar menüsüne giremezsiniz ancak bilgi menülerine girilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 21 Mayıs 2009; 14:31:36 >
  • Bilgi menülerine girebiliyorum evet. Ayar menüsünü denemedim, siz denediyseniz girilemiyor demek ki.
    quote:

Orjinalden alıntı: autograph

hareket halinde ayar menüsüne giremezsiniz ancak bilgi menülerine girilebiliyor.

• servis danısmanının dediğine göre ilk gelen modellrde tüm menülere girilebiliyormus, ancak kaza riskini göze alarak suan satılan modellerde hareket halindeyken ayar menulerine girilmesi engellenmiş.
    bu arada ayar menulerini detaylı anlatan bi link warsa bildiğiniz ekleyebilirmisiniz? malum kitapcıkta cok fazla detaya girmemmiş.
  • Ailemiz genişliyor...yeni arkadaşlara hayırlı olsun...tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim...
  • Tiguan kullanan arkadaşların, hangi araçtan inip Tigu'ya bindiklerini merak ettim.

1998 Passat 1.8 Otomatik kullanıyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 22 Mayıs 2009; 23:45:24 >
  • 2000 model 1,6 bora comfortline
  • 2006 model Renault meganeII,1,5 dcl full.
  • mazda rx-8
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolvo

mazda rx-8

bu iyiymiş
    mazda'dan sonra kesiyor mu tiggy?
  • megane ll 1.5 dci...muayene konusu hala muallakta..ben T&F için...1+2+2+2...diye biliyorum..ayrıca tüvturk muayenelerinde; ön boru korumalara onay yok..marşpiyel altı korumalara ise sorun yok...marşpiyel altı koruma taktırırken teker hizasın geçmemesine dikkat edin...daha sonra yüksek hızlarda uğultuya neden olabilir...sonradan parça taktıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa seviniriz...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.