Şimdi Ara

Tiguan yada Captiva sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tiguan yada Captiva sizce hangisi?Her ikiside dizel ,2.0 motor 4x4 çeker.Bu iki aracı özellikle kullanan arkadaşların fikirlerini almak istiyorum.Herşeyin tecrübe olduğunu savunanlardanım.Tiguanın kasası daha yeni,captiva yakında yenilenecek.Tabi bu Captivayı biraz geri itiyor.Daha iyi araç tavsiyelerinizede açığım.Teşekkürler.

• Tıguan kullandığım bir araç emin olun ondaki tadı hiç bir suvda bulamassınız.(Sınıfında) Captiva hakkında yorum yapamam çünkü kullanmadım ama birisi Volkswagen diğeri chevy
  • Senede kaç km yapıyorsunuz?
  • İyidir ikisi de donanım olarak ve tasarım olarak sizi hangisi tatmin ediyosa onu secin

Şahsen Captiva tercih ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 18 Ocak 2012; 22:38:25 >
  • Şöyle birkaç resim ekleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 18 Ocak 2012; 21:30:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Şöyle birkaç resim ekleyeyim

Eğer senede 25000 den fazla yapmıyorsanız dizellerine o para verilmez.Çıkaramassınız aradaki farkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Eğer senede 25000 den fazla yapmıyorsanız dizellerine o para verilmez.Çıkaramassınız aradaki farkı.

Alıntıları Göster
    1.4 tsi 160 hp 4MOTION Tiguan alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.S.S.

1.4 tsi 160 hp 4MOTION Tiguan alın...

Alıntıları Göster
    tiguan derim
  • bak sana kendi bildiğim kadarıyla şöyle özetleyeyim
    CAPTİVA
    geniş hacim 7 koltuk
    geniş bagaj
    2.0 motor vergi yönünden fazla
    otomatik vites seçeneği
    yakıt fazla
    arazi kabiliyeti yeterli düzeyde

TİGUAN
    1.4 150HP benzinli ve 2.0tdi motor seçenekleri
    üstün 4motion teknolojisi
    kaliteli iç mekan
    ritij yapı
    sadece dizelde otomatik vites seçeneği mevcut
    üstün yol tutuş ve performans
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

tiguan derim

Alıntıları Göster
    Beklentiye göre ikiside tercih edilebilir. Arkadaşlar senede 25000 km demiş ama captiva dizel ile tsi tiguan aynı yakıyor. Olay yakıt değil yani.
    İç mekanlar genişlik ferahlık olarak captiva fersah fersah önde. Tiguan iç mekan kalitesiz ama captivanında pek iyi olduğu söylenemez.
    Özellikle captivanın içi kapkara olduğu düşünülürse renkli ekranla tiguan daha göze hoş geliyor bile denilebilir.
    Captiva süspansiyon olarak son derece rahatsız. Düz yolda zıplayan bir araç. Tiguan bir nebze daha iyi sanırım.
    Motor olarak tiguan tsi motorla fark atmış durumda. Yani birbirlerine karşı üstünlükleri var.
    Ben olsam sırf motoru için tiguan derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar_007

bak sana kendi bildiğim kadarıyla şöyle özetleyeyim
    CAPTİVA
    geniş hacim 7 koltuk
    geniş bagaj
    2.0 motor vergi yönünden fazla
    otomatik vites seçeneği
    yakıt fazla
    arazi kabiliyeti yeterli düzeyde

TİGUAN
    1.4 150HP benzinli ve 2.0tdi motor seçenekleri
    üstün 4motion teknolojisi
    kaliteli iç mekan
    ritij yapı
    sadece dizelde otomatik vites seçeneği mevcut
    üstün yol tutuş ve performans
    captiva derim tasarım olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

captiva derim tasarım olarak

Alıntıları Göster
    Bu ikisi rakip bile olamaz bence, bırak tercihi.

Captiva her türlü ezer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Beklentiye göre ikiside tercih edilebilir. Arkadaşlar senede 25000 km demiş ama captiva dizel ile tsi tiguan aynı yakıyor. Olay yakıt değil yani.
    İç mekanlar genişlik ferahlık olarak captiva fersah fersah önde. Tiguan iç mekan kalitesiz ama captivanında pek iyi olduğu söylenemez.
    Özellikle captivanın içi kapkara olduğu düşünülürse renkli ekranla tiguan daha göze hoş geliyor bile denilebilir.
    Captiva süspansiyon olarak son derece rahatsız. Düz yolda zıplayan bir araç. Tiguan bir nebze daha iyi sanırım.
    Motor olarak tiguan tsi motorla fark atmış durumda. Yani birbirlerine karşı üstünlükleri var.

Hocam tiguanın dizeline 30 bin falza para vermek saçma.onu diyorum.Bu ötv yüzünden bu saçmalık oluşuyor.

Alırken fazla.Krediyle alacaksan extra faiz,senelik vergi,bakım masrafları vs hesapladım çıkaramıyorsun

• quote:

quote:

Hocam tiguanın dizeline 30 bin falza para vermek saçma.onu diyorum.Bu ötv yüzünden bu saçmalık oluşuyor.

Alırken fazla.Krediyle alacaksan extra faiz,senelik vergi,bakım masrafları vs hesapladım çıkaramıyorsun

Alıntıları Göster
    1.4 tiguan derim. O kadar fazla vermeye ve bi ton vergi ödemeye gerek yok.

• quote:

quote:

2.0 tdi yerine 1.4 tsi alınır, aradaki yıllık MTV farkıyla benzin alınır. İlk alımda verilen 30bin olduğu gibi cepte kalır.
    2.0 tdi yine neyse ama chevy'nin benzinli kadar yakan eşşek 2.0 dizeli hiç alınmaz.

• quote:

quote:

quote:

2.0 tdi yerine 1.4 tsi alınır, aradaki yıllık MTV farkıyla benzin alınır. İlk alımda verilen 30bin olduğu gibi cepte kalır.
    2.0 tdi yine neyse ama chevy'nin benzinli kadar yakan eşşek 2.0 dizeli hiç alınmaz.

Alıntıları Göster
    Captiva

• quote:

Senede kaç km yapıyorsunuz?

En fazla 20 ,25 bin arası yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

1.4 tiguan derim. O kadar fazla vermeye ve bi ton vergi ödemeye gerek yok.

Alıntıları Göster
    captivanın tek artısı geniş olması

tiguan:
    performans
    yakıt
    kalite
    arazi performansı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1umr1

quote:

Senede kaç km yapıyorsunuz?

En fazla 20 ,25 bin arası yapıyorum.

Alıntıları Göster
    2.0 tdi dsg otomatik oluşu ve satarken alınacak rakam benzinliye göre daha iyi değer kaybı daha az.Ah bu ötv zammı böyle işleri karıştırdı.Ben eski bir dizel passatcıyım aslında hem otomatik hemde dizel araç olarak yeni gelecek olan 1.6 tdi dsg passat comfortta aklımda var ama 80 bin tlyi geçiyor .1.6 tdi araca o parayı ver ,performans sorunu ayrı bir soru işareti.Tiguan daha sıcak duruyor bilmem anlatabildimmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

captivanın tek artısı geniş olması

tiguan:
    performans
    yakıt
    kalite
    arazi performansı

Alıntıları Göster
    arkadaşımda captiva var motoru güzel gidiyo yokuşta bayılma gibi hareketler olmuyo motoru çok rahat çekiyo ama biraz fazla yakıyo tiguan hiç sürmedim ama 1.4 140 hp o motoru çok iyi çekiyormuş hiç bayılma yapmıyomus buna şahit oldum 2 aracın içi gayet güzel (captivanın içi bana daha büyük geldi) 2si de güzel ama tercihim tiguan olurdu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.