Şimdi Ara

Tıkla Gelsin®'le 50 TL indirim kazan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburada Premium’dan aldığı kod ile Tıkla Gelsin®’den BK Steakhouse Burger® Menü sipariş edenler 50 TL indirim kazanıyor. Gel Al ve Sana Gelsin’de geçerli Hepsiburada Premium üyelerine özel bu kampanya bizce kaçmaz.

Tıkla Gelsin®“ uygulamasında kampanya kodunun kullanımı için Hesabım ikonuna tıklandıktan sonra kuponlarım alanına girilir. Kupon ekle alanında ilgili kupon kodu girişi yapılır. Sana Gelsin veya Gel Al kanalında BK Steakhouse Burger® Menü sepete eklenir ve ödeme adımına geçilir. Ödeme adımında Kampanyalar ve Kuponlar alanına tıklanır. Kuponlar bölümünden «Uygula» butonuna basılarak 50 TL indirim uygulanır ve sipariş oluşturulur. İşte bu kadar kolay!

İlk siparişinizde kampanya kodu girmeniz yeterlidir. Daha sonraki siparişlerinizde kampanya otomatik olarak sepetinize tanımlanacaktır.

İndirimli kodlarından sadece Hepsiburada Premium üyeleri faydalanabilir ve 1 kişi kampanyadan günde 1 defa yararlanabilir.

Kampanya 31.12.2024 tarihine kadar geçerlidir.

• Kasada QR ile alışverişlerde puan kazanmayı neden kapattınız?

• DH ölücülerine özel %50 indirim isteriz.

• Boş işler dandik indirimler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu konuyu görmedim, indirim kullanmadım yani.

dün yemeksepetinde BK kapalı diye tiklagelsine üye olup sepet yaptım, ödeme kısmında parayı aldılar sipariş oluşmadı, para mı da geri vermiyorlar. müşteri temsilcisine bağlanmam ilk seferde 22dk sürdü, 2. sefer bağlamadı 35dk. sıkıldım kapattım, banka vasıtasıyla harcama itirazı oluşturdum.

bulaşmayın.

• elinwelin kullanıcısına yanıt

siparişin görünüyor dur. belki de başka adres e gitti sipariş.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

“Sipariş oluşmadı”nın tam olarak neresini anlamadın, çok zor bi cümle değil de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dandik uygulamanız yüzünden 4 ay önce 30 tl param yandı şubeden teslim al olarak sipariş verdim şubedeyken iptal edildi. bana bu zararı 80 tl olarak geri ödeyin!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.