Şimdi Ara

tıklayın gibi bir şey arıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bi htlm destekli sitem var ben bağzı sitelerde olduğu gibi tıklayın diyince istediğim yere girmesini istiyorum onun bi kodu vardı ama unuttum hatta illa tıklayın olması gerekmiyordu oraya istediğin eyi yazabiliyordun işte o şeye tıklayına bastığımda girmesini istiyorum istediğim yere sitemde şöle yapacağım yamalar incelemeler ana safya gibi site beleş u arada vede google.pagesden

• tıklayın! gibi mi?
  • evet aynen
  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=14881921&url=link" data-href="link">link adı</a>
  • deneme 1 2 <a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="http://resim.donanimhaber.com" data-href="http://resim.donanimhaber.com">TIKLAMAYIN</a>
    oldumu bakayım sağol
  • olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: w@nted

olmamış

forumda html kodları kapalı ondan
  • KARDEŞ SEN ONU SİTEDENDE DENİYECEN.

FORUMDA ÇALIŞMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: w@nted

arkadaşlar benim bi htlm destekli sitem var ben bağzı sitelerde olduğu gibi tıklayın diyince istediğim yere girmesini istiyorum onun bi kodu vardı ama unuttum hatta illa tıklayın olması gerekmiyordu oraya istediğin eyi yazabiliyordun işte o şeye tıklayına bastığımda girmesini istiyorum istediğim yere sitemde şöle yapacağım yamalar incelemeler ana safya gibi site beleş u arada vede google.pagesden

kesinlikle, bu arada html destekliyo mu siten, arkadaşlar başka kiminki desteklio yafs baya bişiymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.