Şimdi Ara

TikTok maksimum video sınırını 10 dakika yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TikTok maksimum video sınırını 10 dakika yaptı

En çok kullanılan sosyal ağ olma yolunda ilerleyen TikTok farklı optimizasyonlarla kullanıcı etkileşimini arttırmaya çalışıyor. Daha önce 3 dakikaya çıkarılan maksimum video sınırı şimdi üçe katlandı.

TikTok maksimum video sınırı arttı

Kullanıcıların çeşitli efekt ve müziklerle destekleyebildiği TikTok videolarının sınırı 60 saniyeydi. Ne var ki genel amaçlı bir sosyal ağ haline geldikçe farklı amaçlar için çekilen videoların da süreleri artmaya başladı.

Ayrıca Bkz.TikTok da ücretli abonelik testlerine başladı

Temmuz ayında video sınırını 3 dakikaya yükselten TikTok, daha uzun süreleri de test etmeye başlamıştı. Testler sonra erdi ve 10 dakikalık maksimum süre sınırı dağıtılmaya başladı. Bu hamle Shorts adında rakip platform çıkaran YouTube’u hedef alıyor.

Üç katından fazla artan maksimum video süre sınırı haliyle kullanıcıların daha yaratıcı olmalarına da yardımcı olacak. Makyaj, yemek gibi belirli alanlarda yüksek video süreleri sıkça ihtiyaç duyulan bir konuydu.

Kaynak:https://www.engadget.com/tiktok-time-limit-10-minutes-174130936.html

• sivri zekalılar için çok sevindirici bir haber olabilir bu.

• Mokunu çıkartmaya devamke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her platform kendi öz tarzını korumalı kendisini özel kılan da bu zaten. Youtube uzun videolar, tiktok kısa videolar yaptığı sürece seyirci çeker. Birbirine benzemesini kimse istemiyor. Bu avantaj değil dezavantaj yaratır.

• 10 dakikayı bırak 10 saniye izlemeye dayanamıyorum primatları. Ya eskiden bir şeyleri, kalabalık ve IQ şu düşük olan çoğunluk değil de; Gerçekten yeteneği olan ve işini iyi yapan yetenekli azınlık bireyler başarıyordu. Mesela müzik yapmak mesela film çekmek ya da oyunculuk yapmak vs gibi. Şimdi bu saydığım sektörler tamamen sanat yerine ticari esere dönüştüğü için bu tiktok youtube günümüz gençlerine ne kadar sahte bir gelişim sergiletti farkında mısınız..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • +18 veledinius ergenius tiktok fanboy abazanları için sevindirici bir haber.! Primciler daha çok izlenir onlarda kazanır, şakşakcılarda mutlu olur filmin sonu.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 1 Mart 2022; 21:30:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tiktok gerçekten çok boş videolar yeri. Belki uzun videolar ve para kazanmayı açarlarsa insanlar gidip kaliteli içerik çekmeye uğraşırlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadınlar kendilerini daha iyi teşhir ederler.

Çıplaklık ve müstehcen içerikler almış başını gidiyor.

• Hadi bakalım küçükler, iyisiniz gene :)

• Bir sonraki aşama video süre sınırını kaldırma ve ismini tiktube koymak mı var? Herkes birbirimi klonlanmaktan ne zaman vazgeçecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    müslüman, uyuma!!

not: isteyen açar, isteyen kapar. izleme kardeşim zorla mı?

TikTok maksimum video sınırını 10 dakika yaptı

• abcxmen3 A kullanıcısına yanıt

Zaten izlemiyorum ve sosyal medya kullanmıyorum!

YouTube da tepki videolarından görüyoruz.

Uyuyan sizlersiniz. Bu toplum perişan halde. Daha lisede gençlerin hali ortada. Yarın çocuğun olunca bu kadar rahat konuşamazsın :)

• 5 dk yeterli fazla süre iyi değil.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    aynen dostum liseli gençler tiktokta liseli genç gibi davrandıkları için toplum perişan halde zaten. tek derdimiz bu ve toplum için tek değerlendirme konusu da bu olmalı zaten çok haklısın. bırakın gençler gençliklerini yaşasın. siz onlara ahlak bekçiliği yapana kadar ülkenin içinden geçen; y, z ve muhtemelen bir sonraki kuşağın bile hayatını çalan siyasiler ve yöneticiler için hiçbir şey söylemeyin. ahlakı iki bacak arasına indirgeyen sizin gibilerin hiçbir suçu yok ne de olsa.

• Ya şu Youtube'un şu Shorts saçmalıklarına katılması kötü oldu. Takip ettiğim kanallar var. Bildirim geliyor. Bir şey paylaşıldı sanıyorum, bir bakıyorum takip ettiğim kanallardan 10-30 saniyelik zırva videolar. O an kanalı takibi bırakasım geliyor yemin ederim. Abi rakipteki her şey güzel değildir. Her şeyin aynısını yapmak, taklit etmek zorunda değilsiniz. Sen Youtube'sun Tiktok kim oğlum ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Mart 2022; 16:46:47 >
  • Şu TikTok'a bir ara bakacağım bakalım nasılmış. Baya kullanan var galiba

• Bomboş bir yer. Şaklabanlıkla para kazanıp ünlü olmaya çalışan milyonlarca insan.

• Tiktokçu ahali hadi yine iyisiniz.

• Kullanmayan bir ben mi kaldım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.