Şimdi Ara

tilgin hg1311 mac adresi ile filtreleme varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar modemin içine girdim ama mac adresi ile kullanıcıları kitleyemiyorum acaba benmi bulamadım aramızda anlayan varmı?

• Tabiki var mevcut ip adresini pm at macler'ide pm at ayarlarım yada callcenter 08502220222
    tel ac halladerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve_1999 -- 8 Ocak 2012; 8:59:55 >
  • nasıl oluyor buraya yazaydında bizde ögreneydik bizede lazım
  • bu konuda bilgisi olan var mıdır? ben de mac adresi filtrelemek istiyorum ama tilgin'in arayüzünde istediğimi bulamadım. "Erişim listesi" diye bir başlık var ama oraya mac adresi eklememe izin vermedi.

"403 Erişim reddedildi

admin olarak oturum açtınız ve bu kişinin bu sayfaya erişimi yok.

Bu sayfaya erişebilmek için yeterli yetkisi olan bir kullanıcı olarak oturum açmalısınız. "

diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulturpilz

bu konuda bilgisi olan var mıdır? ben de mac adresi filtrelemek istiyorum ama tilgin'in arayüzünde istediğimi bulamadım. "Erişim listesi" diye bir başlık var ama oraya mac adresi eklememe izin vermedi.

"403 Erişim reddedildi

admin olarak oturum açtınız ve bu kişinin bu sayfaya erişimi yok.

Bu sayfaya erişebilmek için yeterli yetkisi olan bir kullanıcı olarak oturum açmalısınız. "

diyor.

Aynı sorunu bende yaşamaya başladım. önceden Kablosuz ağ'dan erişim ayarlarımı yapabiliyordum, şimdi yukarıdaki uyarıyı veriyor, kullanıcı adı ve şifresini değiştirdim yine aynı.
    Modemi açtım kapattım yine aynı.
    Müşteri hizmetlerini aradım, "buradan modeminizde bir sıkıntı görünmüyor, her şey normal" dediler.
    Bilen varsa lütfen yardım edin, teşekkürler.

• kayacetin K kullanıcısına yanıt
    Problemin cevabını buldum:)
    Her ne kadar bir ara ümitsizliğe kapılmış olsam da cevabı buldum.
    Modemim Tilgin HG1311, Modemi fabrika ayarlarına döndürmeyi denemeye karar verdim, 192.168.1.1 Web Arayüzünden, "araçlar" - "yapılandırma" sekmelerinden "varsayılan ayarları geri yükle" kısmından sıfırladım.
    Yeniden giriş yaptığımda problem kalmadı ve Kablosuz ağ'dan erişim ayarlarını yapabildim.
    Tabi ki modem adı ve wifi şifresinin yenileneceğini unutmayınız.
    Kolay gelsin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacetin -- 25 Mart 2014; 22:08:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.