Şimdi Ara

Tim Cook: iPhone SE (2020), en hızlı Android telefonlardan daha hızlı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava verse kullanmam yemin ederim.O derece igreniyorum herseyi ksitlamali islevsiz iphone dan.Android candir.

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Ben okuduğumu gayet iyi anlayabilen bir insanım. Yalnız sen kafanda garip şeyler kurmaya başlamışsın, güneş görmen lazım.
  • Hayatta almam ciiinnnaaahhh.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

kardeşim sen telefonu elinden bırakmıyorsun ? hiç işin gücün yok herhalde. 4-5 saate nasıl bitirebiliyosun

iphone 6 tam gün götürüyordu bu da aynı şekilde idare edicek bir şekilde.

O değilde telefonu alacak olanlara hakaret etmek nedir ?

Biraz saygı, biraz edep.

Alıntıları Göster
    Telefona parayı ben veriyorum ben kullanıyorum ister 5 saat ister 10 saat kullanırım, bu gerek işimden dolayı olabilir gerekse başka bir sebepten.

Ayrıca mesajında belirtmiş olduğun iphone 6 gün götürme hikayeni okumayı çok isterdim. Hatta tahmin ettiklerimden birkaç satır yazayım;

1. Ekran parlaklığı %5
    2. Mobil veri, gps, bluetooth, senkronizasyon vs. bilimum özellikler kapalı
    3. Cihazda kullanılan uygulamalar:rehber+mesajlaşma

Telefonu böyle kullanmak zorunda olursanız 3310 a geri dönme challenge yapıyorsunuz sanarız ama😁

Apple öyle bir fanboy ordusu yaratmış ki adamlar şikayet dinlemiyor, bütün hepsine ön saflarda duran fanboycuklar göğüs geriyor.

Problem şurda; ya anlamak istemiyorsunuz (gerçekten anlamıyor da olabilirsiniz) yada bunlar cidden savunasınız diye size para veriyor.

1800 mah ultra mega extra kapasiteli batarya ve mükemmel orantıdaki çerçevelerinizle size mutluluklar dilerim.

Edit: Kusura bakmayın mesajım biraz uzun oldu siz bu kadar yazıyı okuyana kadar gidecek %5 batarya kapasiteniz için şimdiden özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalrhymex -- 3 Mayıs 2020; 7:48:53 >

• Bunu bırakıp gidiyorum.
  • Böyle birşey varsa gerçekten ben iphone'a geçerim hızlı ve iyi bir batarya sunsun kamerası çerçevesi benim için önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolSnow

Bunu bırakıp gidiyorum.
    Apple ürünlerinin hepsi foxconn tarafından, sipariş üzerine üretilen, fason ürünler zaten. Foxconn birçok PC anakartının da üreticisidir çoğu PC anakart markasında, işlemci soketinin orada ya da arkasında damgası bulunur. Yani 3 kuruşa ürettirip, 30 kuruşa fason mal satan bir firmadır Apple. ürünleri de, mühendislik ve tasarım hatalıdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

Hangi Android cihaz bu telefondan daha güçlü benchmark sonuçlarını ya da render testlerini atarsan görürüz.cihazda a13 bionic işlemci var.
    Sentetik CPU ve GPU benchmarklarında A13, Snapdragon 865'ten daha hızlı. Gündelik kullanımda ise yapılan işe göre yeri geliyor Android cihazlar daha hızlı iş görüyor.

Ayrıca örnek olarak o CPU benchmarklardaki skorlarında ortalama 5W güç tüketimi var. Aynı benchmarklarda Snapdragon 865 2W ve altı güç harcıyor. Yani o gücü kısa vadede verebilir. Daha büyük gövdelerde kısmen bu ısıyı yayabilir, ama SE gibi küçük bir gövde içinde daha çabuk yavaşlar.

4.7" lik bir ekranda da GPU kuvveti isteyen bir oyundan zevk almak zor. Zaten ekran küçücük, bir de oyun kontrolleri için 2 parmağını getireceksin önüne...

• Android telefonların yükselen fiyatları milleti gerdi saldıracak yer alıyorlar bu gerilen kesim ucuz oyuncak tasarımlı kısıtlanmış android telefonlara 5bin TL verecekleri gerçeğiyle kabus görüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Telefona parayı ben veriyorum ben kullanıyorum ister 5 saat ister 10 saat kullanırım, bu gerek işimden dolayı olabilir gerekse başka bir sebepten.

Ayrıca mesajında belirtmiş olduğun iphone 6 gün götürme hikayeni okumayı çok isterdim. Hatta tahmin ettiklerimden birkaç satır yazayım;

1. Ekran parlaklığı %5
    2. Mobil veri, gps, bluetooth, senkronizasyon vs. bilimum özellikler kapalı
    3. Cihazda kullanılan uygulamalar:rehber+mesajlaşma

Telefonu böyle kullanmak zorunda olursanız 3310 a geri dönme challenge yapıyorsunuz sanarız ama😁

Apple öyle bir fanboy ordusu yaratmış ki adamlar şikayet dinlemiyor, bütün hepsine ön saflarda duran fanboycuklar göğüs geriyor.

Problem şurda; ya anlamak istemiyorsunuz (gerçekten anlamıyor da olabilirsiniz) yada bunlar cidden savunasınız diye size para veriyor.

1800 mah ultra mega extra kapasiteli batarya ve mükemmel orantıdaki çerçevelerinizle size mutluluklar dilerim.

Edit: Kusura bakmayın mesajım biraz uzun oldu siz bu kadar yazıyı okuyana kadar gidecek %5 batarya kapasiteniz için şimdiden özür dilerim.

Alıntıları Göster
    Tahminlerini komik oldum.

İp6'yı 5 sene kullandm.Bu 5 sene içerisinde 7bin küsur fotoğraf, 700-800 video çekimi yaptım. Hepsi şuanda icloud'da duruyor. Fotoğrafların özel olanları tab ettirdim albüme koydum. Son sene bataryasının zayıflaması sebebiyle satıp xiomi'ye geçme gibi bi hata yaptım. Bilseydim pilinmi değiştirip devam ederdim. Xiomi'de yaşadığım sıkıntıları yazsam bitiremem.

Telefonda oyun oynamam. Sosyal medya, video-foto ve bankacılık işlemleri ön planda benim için. Belki oyun oynamadığım için batarya rahat yettir o da bir ihtimal.

Büyük ekran sevmiyorum. Telefon dediğin cebe sığmalı. Son çıkan telefonlar fırıncı küreği gibi. Bu yüzden imkanım olduğu halde 11 almadım.

Size garip gelebilir ama çerçeve ve home tuşu olması benim için tercih sebebi. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.

• quote:

İp6'yı 5 sene kullandm.Bu 5 sene içerisinde 7bin küsur fotoğraf, 700-800 video çekimi yaptım. Hepsi şuanda icloud'da duruyor. Fotoğrafların özel olanları tab ettirdim albüme koydum. Son sene bataryasının zayıflaması sebebiyle satıp xiomi'ye geçme gibi bi hata yaptım. Bilseydim pilinmi değiştirip devam ederdim. Xiomi'de yaşadığım sıkıntıları yazsam bitiremem.

Telefonda oyun oynamam. Sosyal medya, video-foto ve bankacılık işlemleri ön planda benim için. Belki oyun oynamadığım için batarya rahat yettir o da bir ihtimal.

Büyük ekran sevmiyorum. Telefon dediğin cebe sığmalı. Son çıkan telefonlar fırıncı küreği gibi. Bu yüzden imkanım olduğu halde 11 almadım.

Size garip gelebilir ama çerçeve ve home tuşu olması benim için tercih sebebi. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.

Alıntıları Göster
    Cevaplarınız için teşekkür ederim, bu tartışmanın sonu yok buna istinaden son mesajımı yazıyorum.

Herkesin zevki, tercihi, telefonuyla yapacağı fantezileri farklı tabiki. Burda esas kıstas fiyat/performanstı ama nedense bunu anlatamıyoruz. Gerçi müşterisine sattığı telefonun logosundan bile bi ısırık alıp geri kalanını veren bir firma var ortada nasıl fiyat/performans diyelim dimi 😁

Ben parama göre alabileceğim en iyi performanslı cihazı en güzel tasarımla düşünürüm, sizde ise durum çerçeve ve home tuşlu, priz bağımlısı ısırılmış elma logosundan ibaret bir telefondur.

Kendinize iyi bakın, keyifli forumlar dilerim.

• quote:

Alıntıları Göster
    6 senelik iphone 6 telefondan, ki bu telefon, güncellendikçe yavaşlayan bir telefon, son model xiaomi'ye geçip de, sorun yaşadığını iddia etmek, inandırıcı değil. Ben de, eski bir iphone'dan xiaomi'ye geçmiştim ama xiaomi'yi elime aldığımda, kendimi çağ atlamış hissetmiştim..

Apple telefon 6 sene 10 sene kullanılıyor geyikleri, bence yalan. Çünkü güncellendikçe yavaşlayan, her sürümde yeni telefon alınması için, kasıtlı olarak yavaşlatılan bir markadan bahsediyoruz.. Böyle bir iddia, eşyanın tabiatına aykırı..

Ha eski model iphone'ları hala kullanan yok mu? Tabii ki var.. Hatta yeni modelleri alamayanlar, mecburen eski model iphone kullanıyorlar ama bu yenisine para yetmediği için ve cehaletten (başka markalar kötüdür sanrısı) kaynaklanıyor..

• Zopyros kullanıcısına yanıt
    Her yeni jenerasyonda grafikler ve özelikler gelistikce yavaslama normaldir fakat bahsetiginiz gibi birsey görmedim hatta cekmecemde iphone 6 var ve halen yeterli ve is telefonu olarak kullanabiliyorum. Bahsetiginiz markalar en fazla 2 android guncellemesi aldigi icin daha telefon eskimeden yazilim destegi bitiyor. Insanlara tercihlerinden kaynakli cahil demek holiganliktan baska birsey degildir. En kisa zamanda doktora görünmenizi temenni ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çarşı karışır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummerrrr

Her yeni jenerasyonda grafikler ve özelikler gelistikce yavaslama normaldir fakat bahsetiginiz gibi birsey görmedim hatta cekmecemde iphone 6 var ve halen yeterli ve is telefonu olarak kullanabiliyorum. Bahsetiginiz markalar en fazla 2 android guncellemesi aldigi icin daha telefon eskimeden yazilim destegi bitiyor. Insanlara tercihlerinden kaynakli cahil demek holiganliktan baska birsey degildir. En kisa zamanda doktora görünmenizi temenni ederim.
    Apple'ın, işlemcileri yeni sürümlerde, yavaşlasın diye, underclock ettiği zaten kanıtlandı ve apple bu yüzden dünyanın çeşitli yerlerinde, tazminata bile mahkum edildi ve çıkıp özür dilediler falan.. Bu savunma inandırıcı bir savunma değil.

Android 2 güncelleme konusunda, android, apple ios gibi değil. Geriye uyumlu bir OS. Bugün Android'in antik sürümlerinde bile play'deki uygulamaların neredeyse %80 90'ı çalışıyor..

Güncelleme almadığı için yazılım desteği sonlandırmak, bir apple taktiği.. Böylelikle, yavaşlamadan yani planlı eskitmeden kurtulurum ümidiyle güncelleme yapmayan kullanıcılarını da, güncellemeye mecbur etmek için sistemi en başından öyle oluşturmuşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Çarşı karışır
    Karışmaz hacım millette para yok şu an. Benim elimde böyle bir firma olsa bu sene hiçbir ürün tanıtımı yapmazdım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.