Şimdi Ara

Tim Cook: iPhone SE (2020), en hızlı Android telefonlardan daha hızlı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır olmayacak istersen render testlerine bakabilirsin orada olay ekran çözünürlüğünden çıkıyor. Se2 bin 5 dk da bitirdiği işi son model Samsung 10 dk da anca bitiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Hangi Android cihaz bu telefondan daha güçlü benchmark sonuçlarını ya da render testlerini atarsan görürüz.cihazda a13 bionic işlemci var.

• Yaa arkadaşlar, neden herkes diğerlerini beyinsizlikle, kerizlikle, cahillikle suçlayıp duruyor? Bazen bir yorumu beğeniyorum arkasından aşağılama geliyor, dolayısıyla ucu bana da dokunuyor. Cevap yazmıyorum kimseye çünkü bu tartışmalar o kadar gereksiz ki. Herkes kendine uyanı alsa yeter mesela batarya benim için önemli o yüzden Iphone'dan uzak duruyorum. Anca 11 pro max kurtarır gibi gözüküyor, onun da fiyatı bütçemi aşıyor.
    Güzel bir forum dileğiyle, kalın sağlıcakla...

• çok fazla LSD kullanıyor gerçekle hayali ayırt edemiyor...
  • homosapiens17 kullanıcısına yanıt
    algı yapmış... düşük çözünürlükten hızlı algısı olmuş... tek kelime ile rezalet...
  • hiçbişirker yenilik yapmıyo artık hepsi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyo size önerim hiçbirini savunmayın telefondaki en büyük devrim çoklu el kullanmaktı oda yapıldı artık hepsi parasına bakıyo benim gibi içerik üreticisi olmayan norml insnlr ne yapıyo wp ig arada fotoğraf çekiyo bu kadar işlemiheps yapıyo şu şirketleri babanızın şirketleriymişgibi savunmayı bırakın artık

• 1800mah ile son hızına varamadan şarj biter :) Gerçekten milletle dalga geçiyorlar.
  • Ona bakarsak 720p ekran ile en hızlı iphone dan da hızlı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dogru dedin aslan parçası. Böyle devam edin. Meydan senindir.

• Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    kaç kere yazdım bilmiyorum ama buradaki olay ekran çözünürlüğü değil.render alırken zaten 2 ye katlıyor se 2 ,samsung 20 ulltrayı.çözünürlük oyun oynarken etki eder render alırken etki etmez.
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Yahu neyin geyiğini yapıyorusunz. Kim telefon ile render alıyor allah aşkına. 1-2 senelik güncel flagship telefonların hepsi hızlı zaten standart kullanıcı farkı hissetmez bile.
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Android konusunda haksız demedim bütün androidlerden hızlıdır. Kimi optimizasyon der kimi işletim sistemi ben son kullanıcıya bakarım. Galeriyi hangisi çabuk açıyorsa hangisi oyunu daha rahat oynatıyorsa o hızlıdır son kullanıcı için. Eğer bi tane pro max bir tane se2020 alıp test edersen hangisi daha hızlı çıkacak onu belirttim geçmişte iphone modelleri ile plus modellerine bakabilirsin plus modelleri küçük farkla daha yavaş kalıyor bizzat denedim ama hızlı olması herşey değil

• Steve Jobs mezarından kalksa seni şamarlardı

• O kadar parayı SE ye vereceğime hemen hemen aynı fiyatlarda olan xr alırım bakarım keyfime
    Hızlı olsa ne olacak küçücük ekranda video seyretsen, oyun oynasan hiçbir zevk almazsın, yemişim hızını
    Telefonda alo deyip ara sıra haber okuyup banka işlerini gören kişiler için bir telefon bana göre değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 3 Mayıs 2020; 3:58:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Bu mesaj silindi.
    kardeşim sen telefonu elinden bırakmıyorsun ? hiç işin gücün yok herhalde. 4-5 saate nasıl bitirebiliyosun

iphone 6 tam gün götürüyordu bu da aynı şekilde idare edicek bir şekilde.

O değilde telefonu alacak olanlara hakaret etmek nedir ?

Biraz saygı, biraz edep.
  • Ya içmeyin şu zıkkımı ve kardeşim! Apple da kafalar yine pırıl pırıl. Neye göre , hangi alanda daha hızlı ? Ayrıca fiyat performans diye birşey var, sen 1000$ a telefon satıp daha hızlı diyorsan , kimsenin umrunda olmaz. Zira Amerika da bile o parayı vermezler o telefona.

• İnsan şunu yeni telefon diye sunmaya utanır, 500 tl lik vesteller gibi

• Performans testlerinde tokatladığı doğru,
    Bataryasının berbat olduğu doğru
    ama çok satacağı da bir gerçek
    çünkü az önce apple usa sitesinden kendime bir fiyat çıkardım

iPhone SE (PRODUCT)RED 64GB
    $16.62/mo. for 24 mo.
    Apple iPhone Payment.

Başka diyecek bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.