Şimdi Ara

Tim Cook: iPhone SE (2020), en hızlı Android telefonlardan daha hızlı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım boş konuşacağına yap adam dediğini. Hızlıysa ispatla kendini.
    Niye hakaret ediyorsun ki adama.
    Çalkalayıp duruyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Yok 3 dakika veriyor

• Ekran boyutu hariç se yi beğendim keşke aynı kasaya daha büyük ekran koysalardi o zaman yok satardı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

Hacı murata tesla motoru takmış gibi telefon
    Tespit gibi tespit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YALLY

Sanırım yanlış anlamışsın dostum.En hızlı iphone dan bile hızlı dememiş. En hızlı Android cizhazdan bile daha hızlı olduğunu söylemiş.👍🏻
    Yanlış anlaşılan bir şey yok.

Neden böyle bir şey deme ihtiyacı hissediyor? 400$'a sattığımız cihaz 1000-1500$'lık Androidlerden daha hızlı demeye getiriyor. Kendisinin 3-4 katı fiyata sattığı modellerle de aynı hızda. O zaman fiyat konusunda hızdan başka ölçütler var demektir bu.

Ayrıca en hızlı Android cihazdan hızlı olduğu konusu da su götürür bir konu.

Doğru veya yanlış benim 400$lık cihazım onların 1000-1500$'lık cihazlarından daha iyi diye pazarlama yapmaya kalkan adama, o zaman senin 400$'lık cihazın kendinin 1000-1500$'lık telefonlarından da daha iyi değil, o zaman niye 3-4 kat para verelim derler.

• Bir telefon sadece işlemcisi için mi alınır 🤔

• Koy bataryayı sağlam kapasite ver A13’ü tamam ona da razıyım. Dünyanın en hızlı işlemcisini koyup en kısa giden bataryasını koymak nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya çöp ürünler artık alınmaz. Yeterince çektik bu derdi
  • apple ve akp ne derse fanları ona koşulsuz inanıyor zaten. Deveye hendek atlatmaktansa, aynennn kardişim diyorum.
  • onderweb kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden hiç kazanamıyor muhalefet. Adam en hızlı androidden daha hızlı demiş doğru mu testlere bak evet doğru.

• Vestel en hızlı telefonları üretir. Bu amarakan mallarını kullanmayın kullandırtmayınız.

• Ne maliyet kırpması ne ekran çerçevesi iyi misiniz SE yi seven klasik tasarımı için tek elle kullanımı için seçer . Alan bunun için alacak ben de dahil
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    YouTube da bir ton kıyaslama videoları var modeller arası açıp izleyebilir arkadaş,ayrıca arkadaş kendisi benimle o üslup ta konuştuğu için bende ona anladığı dille yazıyorum.Neden video çekmediğime gelirsek anlamayacak adam için uğraşamam, canlı canlı yanında birlikte daha iyi olduğunu ispatladığım arkadaşlar inkar ediyorlar hayır iphone daha iyi diyorlar, bu arkadaşa video ile ispatlasam ne değişecek. Ben i phone çöp demiyorum ama örnek verecek olursam kamera kıyaslaması yapıp fotoğrafları marka belirtmeden insanlara soruyoruz ki bunların çoğu i phone kullanan kişiler android olan cihazın fotoğrafını daha iyi diye seçmesine rağmen adam inatla gözünüz kör sizin diyor bu sefer yine inandıramıyorsun daha iyi olduğuna. Adamlar şarj kablosuz dolaşamıyor ona bile hayır iphone nun şarjı daha uzun gidiyor diyor,sen telefonu kullanmadığın için şarjı gitmiyordur diyor yani bunun gibi tonla örnek verebilirim.Herkes mutlu olduğu telefonu kullanmakta özgür ama daha iyi olduğunu söylerken önce onu ilk diyenlerin ispatlaması lazım dediği sözü.

• Batarya performansı evlere şenlik :D 2013 yılındaki cihazlarla kapışıyor
  • Hesap Makinesinden hallice.
    4.7" ile hızı neyapacak insan. 1 seneye kalmaz gözleri bozulur oyun meraklasi birisinin.Birde 5500 Küsur TL verilecek, enteresan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 2 Mayıs 2020; 23:48:53 >
  • Tim Cook
    Tim Cook+
    Tim CookSE
    Tim CookXS

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Yok 3 dakika veriyor
    Kardeşim düzgünce soru sorduk.Bilgin varsa cevabını verirsin. Yoksa boş yere alıntı yapıp cevap yazma bana. Rica ediyorum.
  • millet 99 dolara iphone 12 istiyor
  • 100 dolarlık Çin malı mitoz bölünme ürünlerini Apple ürünleriyle karşılaştıran cahil kafaları okudukça kahroluyorum.

2025 sonuna kadar tüm majör ve ara güncellemeleri alacak. Bizler alamayacağız. Rootlamak güvenlik zaafiyetlerine sebep oluyor, banka uygulamaları huysuzluk çıkarıyor, spam mail patlaması yaşanıyor. 400 dolarlık cihaz bu diyor Apple; alan alır; almayan almaz. Sizin gibi cahillere mi danışacaktı trilyon dolarlık şirket!

Komiksiniz!

• Benim tercihlerim aşağıdakiler: Tim Cook kesinlikle gitmeli, aşağıdakilerden hangisi gelirse gelsin kalitesini belli eder! Ama listedeki sıralamam ileriye yöneliktir; bunlardan başkasının bir şeyler başarabileceğine emin değilim, ölmek üzere olanları yazmadım :D

1-Ma Huateng-Tencent (Çinli olduğundan vermezler ama başı çeker)
    2-Patrick Gelsinger-VMware(Şahsi favorim)
    3-Carlos Rodriguez-ADP(yedek favorim)
    4-Shantanu Narayen-Adobe(Nerede olursa olsun başarısız olmaz)
    5-Lisa SU-AMD (Asyalı kadınlar fazla yaşar yine de yaşlı olduğu bir gerçek)
    6-Jensen Huang-Nvidia (Yaşlı olduğundan geriye ittim başka sebebi yok!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 3 Mayıs 2020; 0:43:39 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.