Şimdi Ara

Tim Cook: iPhone SE (2020), en hızlı Android telefonlardan daha hızlı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tim zaten hızlı demiş en iyi tasarım dememiş millet gene saçmalamış

• burakdc B kullanıcısına yanıt
    1- Önce bi’ Türkçe’ni düzelt, öyle gel.
    2- A13 anlık olarak 4K60 videoları işleyebilir. Yani pikselleri keskinleştirerek senin daha güzel bir görüntü görmeni sağlayabilir. Ki iPhone SE(1.nesil)’de bile 1080p60 videoları bu yöntemle izleyebilirsin.🤭

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HusX H kullanıcısına yanıt
    Eğer özgürlük para ödenip alınan uygulamaları ücretsiz ayrıca güvensiz bir şekilde indirip kurmak ve sonrasına işletim sisteminin o zaten webde gezinmeye anca’ yeten bir güvenlik duvarının farkedemediği bir virüsten dolayı cihazın çöp olduktan sonra yine de “Apple çöp yaa!” demekse haklısın.

• O zaman kimse 3-4 kat para verip 11 Pro Max'e boşuna para vermesin Timciğim.
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış anlamışsın dostum.En hızlı iphone dan bile hızlı dememiş. En hızlı Android cizhazdan bile daha hızlı olduğunu söylemiş.👍🏻

• Bence haklı adam . Bence tüm ürünleri gerçekten makul. En kral telefonu 1.100$ ki unlocked versiyonundan bahsediyoruz. Hele hat anlaşmasıyla beraber satın alan orta gelirli bi amerikalı için bile gayet rahat alınır. " Apple süper ama çok pahalı be abi " bizim gibi ülkeler için geçerli. Adam cihazın tip ve kasası konusunda methiyeler düzmemiş hızı konusunda kimse bizim elimize veremez demiş gerçekten haklı. Android kullanıyorum ama Apple'ın hız konusunda rakibi olmadı bu gidişle de olmayacak gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YALLY -- 2 Mayıs 2020; 20:7:26 >
  • "Cook, yeni iPhone'un piyasadaki en iyi ve en hızlı Android telefondan bile daha hızlı olduğunu ve bunun inanılmaz bir şey olduğunu söyledi."

Kendisi söylemiş zaten bunun "inanılmaz" birşey olduğunu. Şahsen zaten inanmıyorum.

Data konuşur data. Benchmark sonuçlarıyla konuşsunlar. Teknoloji şirketi olacaklar bir de.

• enginozturk.net.tr kullanıcısına yanıt
    Gülmeye devam et sen,arada aynada kendine bakmanı da tavsiye ederim çünkü bu sayede daha çok gülme fırsatın olur kendini gördükçe,haha. işte klasik i phone kullanıcısı,fan boyu,akılsızca apple aşığı olan insanların hepsi böyle, her koşulda en iyi onlar, bravo sana kendini kandırmaya devam et sen optimizasyon vs diyerek.tabiki de canlı canlı kendim test ettim senin gibi koyun değilim önüne konulanı her söyleneni sorgulamadan yiyecek kadar,ben kendi deneyimlerimle hangisi daha iyi seçebiliyorum.Ayrıca telefonu gündelik kullanım özellikleri ile test etmeyipte ne ile test edecem merak ettim?Bir telefon galeriyi, uygulamaları vs genel olarak herkesin kullandığı özellikleri diğerinden daha hızlı yerine getiriyorsa elbette ki o telefon diğerinden hızlıdır, ben telefonun daha neyini ölçimki?bana ne a13 daha iyi render alıyorsa,bana ne test programlarında açik ara fark atıyorsa ben sonuçta son kullanıcı olarak yaşadığım deneyime bakarım kağıt üstünde ki yazıya değil,sana i phone sevdan ile mutluluklar dilerim, sen aynan ve telefonun ile gülmeye devam et ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kemomando kullanıcısına yanıt
    90-120 hz'lik panel ile 60hz'lik panel kıyası olmaz. Yüksek frekanslı paneller daha fazla enerji tüketir. Test rasyonel değil bence.

• Kardeşim gel diyorum aç ekran kaydını tamam mı? Aç ekran kaydını rehber, fotoğraflar, Notlar, kamera, kamera & video geçişleri hepsini kayıt et bende edeyim gönderelim birbirimize kimin cihazı daha hızlı yapıyor görelim. Bana işimi öğretme. Hayatında Facebook instagram uygulamasını kullanmak dışında bir şey yapmamışsın belli. Senin istediğini yapalım diyorum her dediğini yapacam bu sırada video kaydı da aldıracam aynı cihaza düşün bak arka planda neler yapacak ona rağmen her şeyi daha hızlı yapacağına iddiaya da varım diyorum.

• enginozturk.net.tr kullanıcısına yanıt
    Sen kendini kandırmaya devam et:)) bu arada sosyal medyayla hiç aram yok,aklı yok fikri var klasik bir iphone kullanıcısısın bilgin olsun...

• Apple pahalı değil biz fakiriz.

• Ağlayacaksan yorum atıp erkeklik taslama One Plus daha iyi diye. Gel diyorum senin istediğin testi yapalım yine boş sıkıyorsun demek ki yaptığın testlerde de iPhone üstün geldi de işte klasik fan boyluk yapıp iPhone düşmancılığı oynuyorsun teknolojinin T sinden anlamayanlar gibi. Ben boş sıkmıyorum gel diyorum yapalım test yanaşmıyorsun.

• Aynen aynen:) Sen iphonu iphone ile kıyasla, devam böyle çünkü Apple daha iyisini yapana kadar yine en iyisi i phone:)Ben iphone da,farklı Android cihazlarda kullandım o yüzden fanboyluk tarafında sıkıntın olmasın hangi markanın nasıl ürünleri var deneyimim var yani.kimin fanboy olduğu belli

• SE nin yalnizca 3 bucuk saat ekran suresi verdigi dogru mu?

• adam hızlı demiş sadece forumdaki çinli oyuncak severler ağlamış yine
  • xiaomi note 10 pro kullanıyorum. Bu telefonun bataryası 2.500 olsaydı dünyanın en iyi f/p telefonu olurdu. Bu seviyede işlemcinin olduğu telefonlar 8binden başlıyor ki bu performansa yetişemiyor. Ayrıca adamlar tek kamerayla 3-4 kameralı redmi telefonları tokat manyağı yapıyor. Kim ne derse desin klasik telefon sever, ortalama kullanıcılar için şu anda en iyi f/p bu telefon.

Bana gelir mi? Gelmez. Çünkü benim için batarya önemli, aşırı kullanıyorum. Onun dışında her beklentiyi karşılar. Yanına 5binlik powerbank al geç.

iphone se 2 + macbook air 2020 öğrenci indirimi ile s20 plus fiyatı yapmıyor bile. Bu seti almak varken 2 sene sonra güncelleme almayacak samsung almak asıl kerizliktir.
  • Broadway araba ama motoru Ferrari yapmış bunu demek istiyor Tim amcamız motoru Ferrari bile olsa o asayla kim Broadway a binip hava atar ki

• Sir Joseph S kullanıcısına yanıt
    iphone 6’da bile 1080p video açılıyor. Seçenek olarak çıkıyor yani ve 720p ile farkı da belli oluyor

• bu adamın pilide zayiflamis gibi yakinda gider galiba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.