Şimdi Ara

TİM'den alınma iphone 6 kilit tuşu arızası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk çıktığı gün yani 26.09.2014 de aldığım iphone 6 64gb silver telefonun kilit tuşu bozuldu arkadaşlar.

Tuş içine göçmüş gibi sanki normalde diğer tuşlar bastığında buton sesi çıkarırken bu tuş çıkarmıyor çok yumuşak oldu yani tuş. şu an işlevini yapıyor ama sanki bi kaç güne o da gidecek gibi.

telefon hiç düşmedi, darbe almadı. aldığımın 14.günü bugün 14 gün içinde arıza yaparsa değişim isteyebiliyormuşum direk diye duydum. bugün tim'e bırakıcam telefonu ama sizin de fikrinizi alayım dedim nası bi yol izlemeliyim.

not: cihaz genpa garantili

• Direk değişim iste , tamir vs görmesin cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malâyani

ilk çıktığı gün yani 26.09.2014 de aldığım iphone 6 64gb silver telefonun kilit tuşu bozuldu arkadaşlar.

Tuş içine göçmüş gibi sanki normalde diğer tuşlar bastığında buton sesi çıkarırken bu tuş çıkarmıyor çok yumuşak oldu yani tuş. şu an işlevini yapıyor ama sanki bi kaç güne o da gidecek gibi.

telefon hiç düşmedi, darbe almadı. aldığımın 14.günü bugün 14 gün içinde arıza yaparsa değişim isteyebiliyormuşum direk diye duydum. bugün tim'e bırakıcam telefonu ama sizin de fikrinizi alayım dedim nası bi yol izlemeliyim.

not: cihaz genpa garantili

Zorluda drğişim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    Antalya'dayım ve bu ara İstanbul'a gitme şansım yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malâyani

Antalya'dayım ve bu ara İstanbul'a gitme şansım yok maalesef.

Genpa garantiliyse direkt genpa bayisine götürün daha az beklersiniz olmadı servisten değişim isteyin...

• Zorlu'da değişim değil direk kutuyla değiştirmeye çalışın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu simdi degisim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 4 te kilit sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbula gitme sansim olmadigi icin turkcell tim'e biraktim genpaya gondericekler 14 gunu gecmeden arizalandigi icin degisim istedigimi yazdilar. sureci takip edip sonucu burada paylasirim mutlaka.

not: apple ile gorustum genpa cozmezse biz direk degisim yapariz dedi.

not 2: turkcell cagri merkeziyle yaptigim gorusmede genpanin sifir cihazla degistirmesi gerektigini soyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malâyani -- 28 Nisan 2015; 11:22:41 >
  • Benim iphone6 nın kilit tuşundada birkaç saat basma sorunu oldu. içine basık hissiyatı veriyor, alışık olduğumuz çıt sesi çıkmıyordu. 2 dakika boyunca tuşa sürekli bastım düzeldi

• genpa'da değişim yapabilir
  • Selamlar
    Benim de iPhone 6mın kilit tuşu o klik sesini kaybetti ve içe göçtü. Ses açma/kısma tuşları sorunsuzken kilit tuşu dokunmatik tuş gibi.

Cihazım Amerika çıkışlı 1 yılı Aralık'ta doluyor. Global 1 yıl garanti sürüyor. Bu bağlamda garanti kapsamında tamir ya da değişim için cihazı İstanbul Apple Store'a göndericem. Umarım bu cihaz Amerika'da tamir görmeli demezler.

• zuneville kullanıcısına yanıt
    hiç boşuna götürme amerika cihazı olduğu için yüzüne bile bakmazlar vaktine yazık olur güvenilir bir tamirci bul yaptır amerikaya gönderme şansın varsa gönder değiştirsinler.
  • 😂 cidden evet benim de içine girdi çıt sesi gelmiyodu basılı tuttum uzun süre bide sürekli tuşa basıp durdum düzeldi hiç uğraşmayın bence garantisiyle osuyla busuyla :D bu arada cok saol sen olmasan ben de yarin servise goturcektim ☺️

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.