Şimdi Ara

TIME (12 Kasim 2007 KAPAK): iPhone 2007'nin EN IYI BULUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Time Dergisi, 12 Kasim 2007 tarihli baskisinda iPhone'u "Best Inventions of 2007" yani, 2007'nin en iyi buluşu sayarak KAPAK yapti...

KAPAK LINKI icin tiklayiniz

http://www.time.com/time/covers/0,16641,20071112,00.html

HABER LINKI icin tiklayiniz (Yilin En iyi Bulusu Siralamasinda 1. Sirada iPhone, bircok tanimlamanin yani sira bir cep telefonu olarak degil, bir platform olarak tanimlaniyor..)

http://www.time.com/time/specials/2007/article/0,28804,1677329_1678542_1677891,00.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_scorpion -- 11 Kasım 2007; 16:18:59 >

• yok artık daha neler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

yok artık daha neler ...

Birinsan iphone a ancak senin kadar gicik olabilir iPhone la ilgili ne kadar iyi bir gelisme varsa sen orda kotuleme calismasi yapoyorsun...
  • apple ın yaptığı herşey olay oluyor anlaması biraz güç ama oluyor işte ?!?!?
  • iphone u canlı görseniz sizde gerçekten güzel dersiniz neden olay olmasın apple firması hakikaten güzel ürün cıkarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExpertisEgo

iphone u canlı görseniz sizde gerçekten güzel dersiniz neden olay olmasın apple firması hakikaten güzel ürün cıkarıyor

Evet iphone nin bazı kıl yanları var. Kimisi kamerası yetersiz falan diyor. Ama her şeyi kamera mı?

Yani kıllık dersen her şeyde var.

Nokia carl zeis dedi telefona titreşim bile koyamadı çabuk bozulacak diye.

3250-3250xm ve 5700 bariz olarak remin ortasına kırmızılık ekliyor.

Samsung D900 ün yazılımını hiç beğenmedim tam bir işkence.

Rokr e2 ses güzel tipini bğenmedim, E398 gibi düşünürken ses çıkışı beni üzdü.

E50 desen aman aman.

K750 desen çok hevesliydim malzemeden kaybetti.

W810i hoparlör sesi kısık.

6233 video ileri geri saramaz.

V3 karizma dedi özellikten kaybetti.

Yani kıllık ararsan ohooooooooooooo. Bir halt alamazsın.

Ben iphone u beğendim ama fiyat biraz yüksek. Onda da suç kimde tartışılır. Apple da mı burada 1500YTL ye satanda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 14 Kasım 2007; 2:53:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

quote:

yok artık daha neler ...

Birinsan iphone a ancak senin kadar gicik olabilir iPhone la ilgili ne kadar iyi bir gelisme varsa sen orda kotuleme calismasi yapoyorsun...

ne alakası var arkadaşım, banane iphone'dan? ben sizlerin iphone'un "kötü" yanlarından hiç bahsetmemenize kızıyorum ve her fırsatta her platformda iphone'un kötü yönlerinden sözetmeye çalışıyorum, ne insanlar görüyorum forumda iphone hayaliyle yanıp tutuşuyorlar, hadi ona da bişey demiyorum özelliklerinin neler olduğunu neleri yapıp neleri yapamayacağını bilmeden insanlar o kadar para verme çabasına giriyorlar bu telefonu. şurdaki tüm konuları okuyun, hiç birinde iphone şunları yapamıyor şunlar yok denmiyor konularda, hep iphone şöyle iyi şöyle güzel ..

neyse bluetooth'u bile olmayan bir telefonu yılın buluşu yapanlara kızmak lazım aslında...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

quote:

yok artık daha neler ...

ne alakası var arkadaşım, banane iphone'dan? ben sizlerin iphone'un "kötü" yanlarından hiç bahsetmemenize kızıyorum ve her fırsatta her platformda iphone'un kötü yönlerinden sözetmeye çalışıyorum, ne insanlar görüyorum forumda iphone hayaliyle yanıp tutuşuyorlar, hadi ona da bişey demiyorum özelliklerinin neler olduğunu neleri yapıp neleri yapamayacağını bilmeden insanlar o kadar para verme çabasına giriyorlar bu telefonu. şurdaki tüm konuları okuyun, hiç birinde iphone şunları yapamıyor şunlar yok denmiyor konularda, hep iphone şöyle iyi şöyle güzel ..

neyse bluetooth'u bile olmayan bir telefonu yılın buluşu yapanlara kızmak lazım aslında...

Arkadaşım sen hiç kafanı yorma önce bir iphone al eline bir güzel incele bak bakalım o zaman bluetooth aklını karıştırıyor mu?(Ayrıca bluetooth iphone da mevcut...)İnceleme yapmadan sadece sitelerden lopyala-yapıştır yapmayla olmuyor maalesef bu işler....Şöylede bir durum var alançoğu kişi bu eksileri bilerek alıyor...(ki çoğu eksi denebilecek nitelikte değil)Aldığındada çok memnun kalıyor....Tartışmaya lüzum yok...Sadece senin her topicte iphone gördüğün an incelemeden daha reelde bile görmeden şu böyle şu şöyle diye yanlış yönlendirmeler yapman beni çok rahatsız etti....

• "incelemeden ve reelde bile görmeden" derken? tanışıyor muyuz? çıkaramadım ben seni?
  • Slm arkadaslar. iPhone ve diger telefonlardan bircogunu kullanan birisi olarak defalardir soyluyorum..
    Yani yalan mi soyluyoz burda yaw... Bugune kadar gordugum EN MUKEMMEL TELEFON!
    Daha ne diym... Yani resimler, full ekran iken son hizla sola dogru atiyosunuz, ne tikanma, ne donma vs.. Yemin ediyorum saniye degil SALISELER icinde diger resme geciyor....
    Kaldi ki arkadasimiz elestirmedigimizi soyluyor. Ben baslik actigim diger konularda EKSI yanlarini soyledim. Ancak yine soyluyorum EN GELISMIS N95 var karsilastirilabilen.. Bizler gibi telefonla yakindan ilgili olmayan bir insana gostersen 6630'dan ne farki var demezler mi adama.. Ama iPhone kullanicisi olarak bana sorun, HERKES AMA HERKES buyuk bir saskinlikla inceliyor telefonu ve kendisi de almak icin elinden geleni yapiyor.. Kaldi ki, Apple'in urettigi SADECE TEK VE TEK iPhone var.. Nokia gibi en son kac milyonuncu model oldu bilmiyorum ama.. arasinda ne fark oldugunu saticilarin bile bilmedigi cesitlilikte telefon uretmemis ki adamlar. Isinize geliyosa.. bunlari yaptik diyo... Tasarim, teknoloji, hiz vs.. istiyosan buyur al diyor. Symbian degil benim ki diyor. Koc gibi kendi isletim sistemimi kullandim diyor.. Bilgisayarlarimda oldugu gibi bunda da tikanma yok diyo... Dusunebiliyo musunuz, bir tikanma olsa, takip cikarabileceginiz bir pil bile yok. Ama ayni telefonumu 2 seferdir kiran ve yuzlerce oyun ve program, binlerce resim her iki seferi de kastediyorum, yuzlerce mp3 ve video yukleyen birisi olarak, henuz pil cikarip takma ihtiyaci duymadim..

Fiyati konusunda... O ozelliklere gore bana gore normal fiyat.... Zamaninda vermedik mi 1.5 milyarlar kiytirik nokialara.. Ha tabii ki en guzeli ve benim yaptigim gibi eger yapabiliyosaniz USA'dan 399 usd ye getirtmek.. Inanilmaz bi duygu ... 1.5, 2 bin ytl'lik iPhone'u 500 liraya kullanmak... Ve TR'de ilkler arasinda olmak :)
    Bana gore burda iPhone'u HER ORTAMDA ELESTIREN insanlar herhangi bir sekilde iPhone ALAMAYAN insanlardir... Tahmin edebiliyorum onlarin durumunu ama allah yardimciniz olsun... Hakkaten zor durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_scorpion -- 13 Kasım 2007; 17:51:06 >

• iphone bir "telefon" olarak en iyisidir tartışmaya bile gerek yok,çünkü bu cihazı kullanmak farklı bişey...ama böylesine güçlü bir cihazın PDA kısmında rekabet edemeycek zayıflıklara sahip olması olması çok üzücüinşallah devamındaki cihazla bu eksiklikler giderilir......
  • quote:

"incelemeden ve reelde bile görmeden" derken? tanışıyor muyuz? çıkaramadım ben seni?

Benimle değil iphone ile tanışmamışsın galiba
  • "galiba" ile olmuyor cicim bu işler
  • elimde inceledim,allah icin cihaz tam karizma.
    fakat bu karizmaya asik olup,icindeki eksiklikleri görmemekte cok yanlis. sahsen iphone almayi düsünen biri olarak,sikayetlerini okumaktan telefonun guzeliginden bir anda kendimi uzaklastirdim.
    mmsi olmayan,video cekimi olmayan,sarkilari melodi olarak koyamayan(hadi patent saygisi diyelim),herseyi maddiyata dayatdirmis,sadece kendi kabul etdigi sim sirketlerinin kartlarini kullananlari garanti kapsami altina alan daha dogrusu kendi maddiyatini düsünmüs bir iphone bence gereksiz. touch alirim daha iyi,en azindan hack etdigimde telefonum kitlencek endisesine düsmem.
    bazilari dis güzellige bakiyorlar,fakat insanlarin bile icindekiler daha onemlidir bence. herkesin cirkin buldugu bir telefonun icindeki ozellikler herkesin agzinin suyunu akitirken,disi güzel olmus belli bir süre sonra insanlari pisman edecek bir telefonun bu derecede abartilmasini dogru bulmuyorum. unutmayalimki iphonelar yeni,ne kadar süre icinde hepsi bozulmaya baslar bilemeyiz. malum her telefonun belli bir süresi var,sonradan anlasiliyor karamanin koyunu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 22 Kasım 2007; 21:37:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GFB BerLiN

elimde inceledim,allah icin cihaz tam karizma.
    fakat bu karizmaya asik olup,icindeki eksiklikleri görmemekte cok yanlis. sahsen iphone almayi düsünen biri olarak,sikayetlerini okumaktan telefonun guzeliginden bir anda kendimi uzaklastirdim.
    mmsi olmayan,video cekimi olmayan,sarkilari melodi olarak koyamayan(hadi patent saygisi diyelim),herseyi maddiyata dayatdirmis,sadece kendi kabul etdigi sim sirketlerinin kartlarini kullananlari garanti kapsami altina alan daha dogrusu kendi maddiyatini düsünmüs bir iphone bence gereksiz. touch alirim daha iyi,en azindan hack etdigimde telefonum kitlencek endisesine düsmem.
    bazilari dis güzellige bakiyorlar,fakat insanlarin bile icindekiler daha onemlidir bence. herkesin cirkin buldugu bir telefonun icindeki ozellikler herkesin agzinin suyunu akitirken,disi güzel olmus belli bir süre sonra insanlari pisman edecek bir telefonun bu derecede abartilmasini dogru bulmuyorum. unutmayalimki iphonelar yeni,ne kadar süre icinde hepsi bozulmaya baslar bilemeyiz. malum her telefonun belli bir süresi var,sonradan anlasiliyor karamanin koyunu!

Öyle bi i-phone gereksiz olabilir ama bu saydıklarını yapabiliyor ki

Bkz;

ANYsim, Sensong vs

• iphone ilginc bı cıhaz acıkcası telefon lusundan cok muzık dınlemek ıcın super bı alet telefon kullanımındakı gorsellıge hayran kalmamak mumkun degıl acıkcası
    pıyasadakı bır kac marka harıc her turlu cıhazı yazılımı vs kullandım ama bu baska bısey..

Sıze bı anketod bu aksam basıma geldı bı arkadasla bulustuk.. tel caldı actım konustum ebıme gerı koyuyodum o ne dedı telefon dedım ..
    aldı ınceledı saga sola cevırdı.. bır kac sey gosterdım.. kameralar nerde kamera sakası yapıosunuz dımı dedı .
    En komıgı de telefon donunce ekran da donuyor ya ... heheh dusuruyodu nerdeyse.,
    En son benım telfondan kendı cebını arayınca tatmın oldu telefon olduguna.. yarın kısmetse alıcaz kendısıne..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

iphone ilginc bı cıhaz acıkcası telefon lusundan cok muzık dınlemek ıcın super bı alet telefon kullanımındakı gorsellıge hayran kalmamak mumkun degıl acıkcası
    pıyasadakı bır kac marka harıc her turlu cıhazı yazılımı vs kullandım ama bu baska bısey..

Sıze bı anketod bu aksam basıma geldı bı arkadasla bulustuk.. tel caldı actım konustum ebıme gerı koyuyodum o ne dedı telefon dedım ..
    aldı ınceledı saga sola cevırdı.. bır kac sey gosterdım.. kameralar nerde kamera sakası yapıosunuz dımı dedı .
    En komıgı de telefon donunce ekran da donuyor ya ... heheh dusuruyodu nerdeyse.,
    En son benım telfondan kendı cebını arayınca tatmın oldu telefon olduguna.. yarın kısmetse alıcaz kendısıne..

Seninki yine iyi, benim arkadaşlar beni hala patlamış mısır yiyip bira içiyorum sanıyolar telefondan

Şaka bi yana hakkaten çok garip bi cihaz piyasadakilere göre ve gerçekten de "çekici" Büyülenmeyen 1 kişiyle bile karşılaşmadım daha...

• Apple time ne kadar para ödedi acaba ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.