Şimdi Ara

Time Management (Zaman Yönetimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayatın her alanında en önemli insani kavram.

bende olmayan.

şu işi beynine uydurabilen ders versin bize.

• ODTÜ Stat'da 3.94 ortalaman yok mu, zaman yönetimi olmadan nasıl yaptın? 

Bu konuda iyiyim bence. Taktik falan paylaşmıştım da bounlu zıpır gelip konuyu baltaladı sövmemek için konuyu sildirdim.

kilit nokta düzgün uyku sistemi ve irade. önceliklerini belirleyip ona göre hareket edeceksin, sosyal medyada harcadığın vakti minimize edeceksin ve en önemlisi procrastination yapmayacaksın.

La bu kadar şey için uğraşıyoruz da hayat boş. Dünyayı kurtaracağız sanki, en sonunda varoluşsal bunalıma giriyorum. Bugün psikologa gittim bu sorun sebebi ile bakalım ilerleyen dönemlerde işe yarayacak mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 5 Aralık 2024; 17:6:12 >
  • bu dönem 9 ders alıp hepsine son 2 gün falan çalışıyorum :D diğer tüm zamanım boş geçiyor, ayrıca diğer işlere zaman da ayıramıyorum bir şeyler hızlı akıyor

mevzu 7 den sonra yurda girmemde gibi duruyor. yarından itibaren yurda 11 gibi girmeyi düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

oha 9 ders ne?

ben dönem başından beri düzenli çalıştığımdan finaller dahil yapacak bir şey kalmadı. her derste hocadan öndeyim mesela, şu an boşum 2. dönem göreceğimiz data structure ve calculus 2'ye bakıyorum, dönem arasında da Türkçe 102 yazılarını yazacağım. Reddit'te phd mevzularını araştırıyorum. Eskiden ben boş vakitlerimi tamamen israf ediyordum da şimdi azalttım bunları.

Yurda gitmeyip ne yapacaksın sosyalleşme veya kütüphane mi?

Aslında bunu TKR hocamıza sormak lazım, yaşına rağmen inanılmaz bir bilgi birikimi, iki farklı alanda da akademik başarısı vs. var zaman yönetimi mükemmel olmasa yapılmaz böyle bir şey. Finallerinden sonra aydınlatmasını isterim bizleri.

• 24 saat, 24 saat abi.
    25 saat olmaz. Qeyfinize bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkan Öztürkyoutube
    Zaman Yönetimi ve Planlama #zamanyönetimi #üretkenlik
    https://www.youtube.com/watch?si=2TpiQcB-Bq1EqxGp&v=PK5Z78tHxI8&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.