Şimdi Ara

Tinder indirdikten sonra telefon sapıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba, telefona tinder indirdim açtım kullandım sonra instagram açmaya çalıştım telefon dondu. İki kere home tuşuna bakıp insta sonlandırıp facebook girdim yine aynı şey oldu. Sonra tinderi kapadım normale döndü ancak şu an müzik açınca kilit ekranında müzik ekranı gelmiyor. Telefonun kilidi kaplıyken ses açıp kısamıyorum da. Bi de şu an ses açıp kısmaya bastığımda zil sesi değil de sanki arkada video oynuyormuş gibi ses yükseliği değişiyor. Tinder den mi kaynaklı anlamadım ç. Daha bu sabah soundclouddan müzik açınca kilit ekranında müziğin ismi gözükürdü ileri geri tuşları gözükürdü şu an gözükmüyor, hatta aşağıdan yukarıya kaydırılıp açılan menüdede hiç müzik çalmıyor gibi gözüküyor. Hatta o aşağıdan yuksrıya kaldırılan menüde ses kısık gözüküyor ama son ses oluyor normalde. En son güncelleme var ios 11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle saçmalık olamaz bug olmuş resmen. Aşağıdaki menüden boş olan play tuşuna bastım play tuşunun rengi soldu şimdi geliyor ekrana müzik ekranı. Ama hala hiçbir uygulama açık değilken ses kısmaya basınca zil sesi ayarı değişmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.