Şimdi Ara

Tinder sıfır match

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tinder'ı ücretsiz üyelik ile kullanıyorum. Anlamadığım kısım şu, çirkin biri değilim, yolda kesildiğim, ara ara da olsa da bana asılan kadınlar oluyor. Motor sürüyorum, kayak yapıyorum, dünyayı geziyorum vs. Çay bahçesinde çay içerken fotoğraflarım yok. Gel gelelim tek bir match olmadı.

Kadın arkadaşlarıma profilimi emanet ettim, tek bir match bulun kiminle olduğu önemli değil diyerek. Bir hafta sonra bozuk bu diyerek geri verdiler. Bir aylık premium'a geçtim denemek için. Yurtdışında Asya'dan Avrupa'ya bir sürü match yakaladım. Gel gör ki Türkiye'de tek bir match yok. Subjektif bir şekilde çirkin ve hatta profil fotoğrafı olmayan kadınları bile (istisnasız, her kadını) sağa kaydırıyorum. Amacım biriyle konuşmak tanışmak falan da değil, hırs yaptım bir match bulacağım Bunun sırrı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohirrim -- 15 Mart 2018; 9:55:56 >

• Asıl amacı günübirlik ilişki olan tinder ı ülkemizde kullanan hatunların büyük bir kısmı niye kullanıyor çözemiyorum.

Eşleşme yakalayamıyorsun, yakalasan 2-3 mesaj sonra eşleşme kalkıyor. Ne aradıklarını, ne bulacaklarını kendileri dahi bilmiyor. O yüzden tinder ı dert etme. Bu ülkede çalışmıyor tinder. Çünkü bizimkilerin kafası çalışmıyor. Edirne sınırkapısını geçiyorsun uygulama bir anda cana geliyor. Emin olabilirsin.
  • turkish lovers 20keytiin

bunu tinder profiline yaz kızlar düşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 14 Mart 2018; 10:8:32 >
  • Tinder eşittir kaliteli fotoğraf başka sırrı yok.

Mesela geziye çıkmıştım oradaki fotoğrafları koyup profil açtım aynı gün biri evine çağırdı geçen aydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben +18 profil açtım bakalım ne olacak diye. Bildiğin jigolo hesabı gibi bir hesap. Yemin ederim 2 cevirmede 4 eşleşme geldi. Gideride olan kizlar. Normal hesabımdan bir ayda gelmiyor 4 eşleşme. Zoruma gitmedi değil ama yapacak birşey yok kızlarımızın kovaladığı şey belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anonim mesajlasma sitelerinde bile eğer sitenin uyelik özelliği varsa, önce link diyen Türk kızından Tinder in kullanım amacını kavrayıp ona göre davranmasini bekliyorsan, beklemeye devam et. Nişan fotosu koyan vardı en son...

• Açıklamaya 20 cm falan yaz

• 1 aylık hasılat. Lakin bir şey çıkmadı. Üzülme yani hatta bu ikinci hesap digeri kapandi nedense bi bu kadarda onda vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 18 Şubat 2021; 22:57:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk kadınının bilgili kültürlü görgülü erkekten anlıyormu sanıyorsun hocam

Oraya eyfel kulesinin önünde fotoğraf koyacağına bağcılarda adidas eşofmanları çekip keko oturuşu yapmış fotoğrafını koysan 50 tane match yakalardın

Şaka bir yana oraya girenlerin büyük kısmı instagrama takipçi kasmak için geliyor. Arkadaşın dediği gibi anonim uygulamada link isteyen kapasitede insanlardan ne bekliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Codix

Açıklamaya 20 cm falan yaz

haklı olabilirsin

Tinder sıfır match

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Ben +18 profil açtım bakalım ne olacak diye. Bildiğin jigolo hesabı gibi bir hesap. Yemin ederim 2 cevirmede 4 eşleşme geldi. Gideride olan kizlar. Normal hesabımdan bir ayda gelmiyor 4 eşleşme. Zoruma gitmedi değil ama yapacak birşey yok kızlarımızın kovaladığı şey belli.

Naptın malafatın resmini mi koydun nasıl jigolo
  • Sandığının kadar iyi gözükmüyorsun

• Onların birçoğu aktif kullanıcı değil hele o resmi bile olmayanlar kim bilir kaç yıl önce kullanmıştır

O yüzden "bunlar bile dönmedi" demene gerek yok, yukarda bir arkadaş instagram demiş doğru

Birçoğu kullanmıyor uygulamayı ordan takipçi kasıyor

Edit: saçma bir uygulama yıllar önce bıraktım bende, zaten yakışıklı da değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 26 Mart 2018; 8:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Orijinalden alıntı: Codix

Açıklamaya 20 cm falan yaz

haklı olabilirsin

Tinder sıfır match

Taş gibi deseydin

• Asıl amacı günübirlik ilişki olan tinder ı ülkemizde kullanan hatunların büyük bir kısmı niye kullanıyor çözemiyorum.

Eşleşme yakalayamıyorsun, yakalasan 2-3 mesaj sonra eşleşme kalkıyor. Ne aradıklarını, ne bulacaklarını kendileri dahi bilmiyor. O yüzden tinder ı dert etme. Bu ülkede çalışmıyor tinder. Çünkü bizimkilerin kafası çalışmıyor. Edirne sınırkapısını geçiyorsun uygulama bir anda cana geliyor. Emin olabilirsin.
  • Tinder sorunsuz çalışıyor beyler. Kullanıcılarda aktif kendinizi pek kandirmayin. Kisaca Türk kezbaninin standartlari çok yüksek soyle soyliyim erkeklerin %20 si tinderdakileri kadınların %80 ini götürüyor. Erkeklerin %80 inede kalan %20 olunca haliyle uygulama çalışmıyor zannediyorsunuz eşleşme falan gelmiyorsa kendinizi yakışıklı sanmaniza rağmen gerçekte yakışıklı değilsiniz üzgünüm ama gerçek bu bende değilim çünkü. Ben işsizlikte master yaparak bunun testinide yaptım. Jigolo hesabı açtım pompaciniz diye yuz kapalı açıklamaya gizlilik esastır falan bir ayda 50,55 eşleşme geldi. Kuduruk kuduruk 6,7 de mesaj geldi gerçek jigolo olsam sokakta yüzüme bakmayacak kizi götürebilirdim ilginç. Sonraki hesapta eski bir arkadaşımi kullandım, onu kullanmamin sebebi kadınlar konusunda ciddi bir albenisi olduğuna inandigimdan. Yakışıklı diyebiliceginiz 5,6 yıldır ağırlık çalışan hayvan gibi vücudu olan bir arkadaş. Spor salonundan 2,3 resim attım. Bir ayda gelen eşleşme 200 civarı. Aklım çıkıyordu bir cevirmede 8 eş geldiği oldu. Gelelim kendime ben kendi mülayim profilimle toplam 3,4 aydir 4,5 es aldım sanırım fazlası yok. Evet silicem uygulamayi atom fiziginede profesorlugunede lanet olsun..

• Merak ediyorum bu Tinder kullanan arkadaşlar ileride namuslu bir kızla evlenme hayali kuruyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.