Şimdi Ara

Tinder vb. Sitelerden Birini Bulabilen var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
13.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıklama için teşekkürler.Ben biraz zihnen yorgunum şu sıralar o yüzden anlayamadım sanırım sorun yok sizde :)
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam nedendir bilmiyorum kimse Beni beğenmiyor ben de onları hak veriyorum zaten sevilecek bir tipim yok kaderime kaderime razıyım ölümü bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil uykuna dikkat et su filan iç düzelir iyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Allah insanları öyle yaratmış ki kimse kimseden üstün değil bir özellik bakımından biri üstündür bir özellik bakımından diğeri üstündür güçlü özelliğini keşfedip geliştirmen lazım . Kendine de güvenmen lazım o zaman olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Reing

Kardeşim Allah insanları öyle yaratmış ki kimse kimseden üstün değil bir özellik bakımından biri üstündür bir özellik bakımından diğeri üstündür güçlü özelliğini keşfedip geliştirmen lazım . Kendine de güvenmen lazım o zaman olur
    Bu düşüncene katılmıyorum hocam
    Kadın olsun erkek olsun ilk önce dış görünüşe bakar bu hepimizde de böyle bir insanın dış görünüşünı beğendin mi sana fiziksel olarak çekici geldi mi diğer özelliklerini de beğenirsin

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Fikrine saygı duyarım . Dış görünüş ilk önce etkiler ama uzun vadede insanları sürekli gördüğün için alışıyorsun . Çok sevmesen bile sürekli gördüğün yüze alışınca iticiliği gidiyor normal gelmeye başlıyor

• Tinder ve bu gibi programlar cok kiz düşürdüm. Ama turk kizlari orada ayri bir havadakar okadar cok yazan varki biryerleri kalkmasi normal. Sabretcen elbelt dusuyor

• Ben de 7 beğeni vardı. Ama paralı üyelik almadığım için kim olduğunu bilmiyorum. Hiçbir zaman da paralı üyelik almam internet sitemi İnstagram hesabımı yazdım. İletişime geçmek isteyen oralardan geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 4 Ocak 2020; 22:52:31 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sioux nickli arkadaş konuda tek kalmış ben de kendimden birkaç örnek vereyim. Öncelikle konu dışına heralde haftada bir Tinder konusu açılıyor ve bu konularda genelde Tinder'ın Türkiye'de çalışmadığı konuşuluyor. İlginç bir şekilde neredeyse bütün üyeler eşleşme alamadığından şikayetçi ve bu yüzden neredeyse herkes Tinder'ın Türkiye'de çalışmadığı fikrini destekliyor. Kendimden ve çevremdeki kız/erkek arkadaşlardan bildiğim kadarıyla Tinder Türkiye'de gayet güzel çalışıyor en azından Ankara ve İzmir için bunu söyleyebilirim. Siz ne kadar inansanız da inanmasanız da Tinder Türkiye'de çalışıyor, insanlar buradan tanışıyor, buluşuyor, sevişiyor bu arabada da olabilir otelde de olabilir evde de olabilir. Benim evim ve arabam olmadığı için genelde otele gidiyorduk ya da kızın evi varsa o beni çağırıyordu ama arabası olan ve arabada yapan arkadaşlarımı da tanıyorum. Bana da hayatımda sadece bir kere denk geldi arabası olan bir kız beni arabayla alıp götürmüştü. Buradan tanışıp yattığım kızların hiçbirinin ilki olmadım muhtemelen genel ortalama olarak 4. ya da 5. erkeğimdir diye tahmin ediyorum. Benden önce veya sonra neler olduğunu siz düşünün. Benim Tinder rekorum bir gün arayla iki farklı kızla yatmak olmuştu zaten bir daha öyle denk gelmedi eminim daha iyilerini yapan vardır.

Bu benim ilk hesabım geçmişte baya ekmeğini yedim şu an kullanmıyorum. @sioux nickli arkadaşla karşılaştırdığımızda benimki baya düşük kalıyor beni neredeyse ona katlayacak belli ki kızlar için farklı kategorilerdeyiz eminim benden çok daha fazla benimkilerden çok daha güzel kızlarla beraber de olmuştur. Gördüğünüz gibi 500 küsur eşleşme alan da var 80 küsur eşleşme alan da demek ki bu konu herkes için değişiyor. Eminim 10 eşleşme de alsa bir kızla beraber olan vardır. Yani Tinder Türkiye'de çalışmıyor demek yanlış, herkes için çalışmıyor ya da herkes için farklı çalışıyor diyebiliriz belki. Forumda niye hiç kimse eşleşme bile alamıyor bilmiyorum.
    Tinder vb. Sitelerden Birini Bulabilen var mı?

Bu da şu an kullandığım yeni hesabım. Finlandiya'ya erasmusa gideceğim için geçen günlerde açtım, Tinder Plus aldım, gitmeden birileriyle tanışayım diyorum. Bunda da şu an için 30 küsur eşleşme oldu. Yurtdışı için açsam da arada eşleşdiğim Türk kızları da oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 4 Ocak 2020; 23:16:46 >

• Ben çokça buldum.

Hatta bir arkadaşım da buldu evlendi biriyle.

• Kullanmıyorum. Türbanlı kaynıyor nedense.

• AdReNaLiN.int kullanıcısına yanıt
    aynen hocam yardımcı olalım. madem senin benim gibi böyle forumdaşlar var. tavsiye isteyen yazsın. elimizden geleni yazalım. önemli olan nasıl match almak ve aldıktan sonra ne yapmak? 👌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 7 Ocak 2020; 7:1:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

Bu düşüncene katılmıyorum hocam
    Kadın olsun erkek olsun ilk önce dış görünüşe bakar bu hepimizde de böyle bir insanın dış görünüşünı beğendin mi sana fiziksel olarak çekici geldi mi diğer özelliklerini de beğenirsin

Alıntıları Göster
    Fiziksel olarak beğendiğin biri huy olarak hoşuna gitmezse fiziğin hiçbir önemi kalmıyor kesinlikle. Zaman içinde soguyorsun. Bu nedenle benim tavsiyem bol bol arkadaş ortamina girmeniz. Emin olun kafanızın uyuştuğu, ortak yanlarınızın olduğu insanlarla uzun süre arkadaş olduğunuzda ilk başta çok da çekici gelmeyen birine aşık bile olabilirsiniz.

• Tinder ücretsiz değil. Ücretli bir uygulama. Ücretsiz diyenler uygulamanın ne olduğunu anlayamamış üyeler. Başta bir iki kızla eşleşirsin şansın varsa. Ondan sonra eşleşme yok.Olsa bile sana gösterilmiyor. Beni beğenen 25+ kız oldu. Hiçbirini göremiyordum. Ben de onlara like atıp eşleşemiyordum. Gold üye olman gerekir. Onun için de para istiyorlar. O kadar para vereceğime gider kızlarla reelde, günlük hayatta tanışırım bin kat daha iyi. Bu şekilde hiçbir uygulamaya para vermem. 1 tl olsa bile vermem. Neden vereyim ki? Saçma. Muhabbeti eden benim, fotoğraflar benim. Kız beni beğenecek, ben onu beğeneceğim. Üstüne neden uygulama yapımcısına para vereyim ki? Saçma geliyor bana. Böyle şeylere para vermeye hiç gerek yok. Sadece denemek için indirdim tinder ı. 1 hafta kullandım sonra sildim. Baktım Tinder bir de mail atmış bana. Önemli, değerli bir üyesin Tinder'a geri dön, eşleşme fırsatlarını kaçırma vs gibisinden. Mail i sildim. Tinderı da tamamen kaldırdım mail den.

Kısacası böyle boş işlerle uğraşmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 5 Ocak 2020; 0:4:13 >

• Tipim pek iyi değil ama 184 eşleşme var şimdi, ki 300 küsürdü kaldırdım çoğunu...

Uygulamadan reelde de görüştüklerim oldu tabi ama bence Tinder vs uzak durmak lazım, amacım buluşmak veya kız arkadaş değildi sadece çevreyi genişletmek sosyalleşmekti, her zaman aynı yerde yaşamıyorsanız böyle araçlar işe yarar, gittiğiniz yere daha hızlı adapte olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 5 Ocak 2020; 0:0:51 >

• D. Ace kullanıcısına yanıt
    Aynen bana da öyle oluyor. Fitness dan veya arabayla resmim yok.

• Yolda söylesen seni beğendim diye taciz olur, 10 dakika sonra tinderda sorsan seks olur.. Dünyanın çivisi çıkmış..

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    dh da haber va takip etmek için takılıyorum senin gibi ağlanmak için değil ultra zengin değilim ama az biraz yakışıklıyım ve senin gibi zırlaz değilim knk.

bu arada

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Dayı beni biraz gezdirirmisin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.