Şimdi Ara

Tinder vb. Sitelerden Birini Bulabilen var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
1
Favori
13.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim arkadas tanisti 6 ay olmadan evlendi. cocugu 1 yasina gelcek nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

benim arkadas tanisti 6 ay olmadan evlendi. cocugu 1 yasina gelcek nerdeyse
    hocam belli bir yaştan sonra kadınlar ve erkekler sadece evlilik işi için kullanmaya çalışıyor. oralarda başarı oranı artıyor. arkadaşın herhalde vardır yaşı diye düşünüyorum?

20-21 yaşlarında ki kızlar çok zor eşleşmek veya eşleşsen de işi bir yere bağlamak
  • Yorumlara bak birde utanmasalar saatlik ders verecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlerin taktiği tekniği tam olarak yoktur. Kişiden kişiye çok değişir. Bazı insanların limitleri çok ötededir bazılarının çok aşağıda. Çünkü her insanın tipi karakteri maddiyatı farklıdır. A kişisinin büyük başarılar elde ettiği tekniklerle b kişisi sıfır çekebilir.

• sioux kullanıcısına yanıt
    mutlu musun?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 12 Ekim 2020; 13:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

.
    evet onu bende farkettim. eşleşmesine eşleşiyorsun ama iş bir yere bağlanmıyor. anca kızın egosunu kasıyorsunuz, sonra pat diye konuşmayı kesiyorlar hiç bir şey demeden. boşuna mesaj yazdığınla kalıyorsun sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

@sioux nickli arkadaş konuda tek kalmış ben de kendimden birkaç örnek vereyim. Öncelikle konu dışına heralde haftada bir Tinder konusu açılıyor ve bu konularda genelde Tinder'ın Türkiye'de çalışmadığı konuşuluyor. İlginç bir şekilde neredeyse bütün üyeler eşleşme alamadığından şikayetçi ve bu yüzden neredeyse herkes Tinder'ın Türkiye'de çalışmadığı fikrini destekliyor. Kendimden ve çevremdeki kız/erkek arkadaşlardan bildiğim kadarıyla Tinder Türkiye'de gayet güzel çalışıyor en azından Ankara ve İzmir için bunu söyleyebilirim. Siz ne kadar inansanız da inanmasanız da Tinder Türkiye'de çalışıyor, insanlar buradan tanışıyor, buluşuyor, sevişiyor bu arabada da olabilir otelde de olabilir evde de olabilir. Benim evim ve arabam olmadığı için genelde otele gidiyorduk ya da kızın evi varsa o beni çağırıyordu ama arabası olan ve arabada yapan arkadaşlarımı da tanıyorum. Bana da hayatımda sadece bir kere denk geldi arabası olan bir kız beni arabayla alıp götürmüştü. Buradan tanışıp yattığım kızların hiçbirinin ilki olmadım muhtemelen genel ortalama olarak 4. ya da 5. erkeğimdir diye tahmin ediyorum. Benden önce veya sonra neler olduğunu siz düşünün. Benim Tinder rekorum bir gün arayla iki farklı kızla yatmak olmuştu zaten bir daha öyle denk gelmedi eminim daha iyilerini yapan vardır.

Bu benim ilk hesabım geçmişte baya ekmeğini yedim şu an kullanmıyorum. @sioux nickli arkadaşla karşılaştırdığımızda benimki baya düşük kalıyor beni neredeyse ona katlayacak belli ki kızlar için farklı kategorilerdeyiz eminim benden çok daha fazla benimkilerden çok daha güzel kızlarla beraber de olmuştur. Gördüğünüz gibi 500 küsur eşleşme alan da var 80 küsur eşleşme alan da demek ki bu konu herkes için değişiyor. Eminim 10 eşleşme de alsa bir kızla beraber olan vardır. Yani Tinder Türkiye'de çalışmıyor demek yanlış, herkes için çalışmıyor ya da herkes için farklı çalışıyor diyebiliriz belki. Forumda niye hiç kimse eşleşme bile alamıyor bilmiyorum.

Bu da şu an kullandığım yeni hesabım. Finlandiya'ya erasmusa gideceğim için geçen günlerde açtım, Tinder Plus aldım, gitmeden birileriyle tanışayım diyorum. Bunda da şu an için 30 küsur eşleşme oldu. Yurtdışı için açsam da arada eşleşdiğim Türk kızları da oldu.
    He he tabi,kız seni çağırıyordu,otele gidiyordunuz,arabada yapıyordunuz.
    Aç tavuk darı ambarı hesabı.

sioux nickli kişinin ise zaten hayatı yalan üzerine kurulu.

• sioux kullanıcısına yanıt
    hocam tipini merak ettim özelden atarmısın?
  • ooo kayranın yancısı da damlamış. bu konular sizi aşar yavru. anlamasan da olur. gidin kulaklık falan konuşun aranızda

@deckartes
    tip atmıyorum kardeşim

• @Vega
    Kızların otelde çektiğim fotoğraflarını atsam inanacak mısın ? Kendimi darı ambarında falan sanmıyorum hepsinin kanıtı var.

@sioux
    Buradaki bazı kişiler ısrarla Tinder’ın çalışmadığını, insanların sevişmediğini düşünüyor. Gerçekten kendim yaşamamış olsam inanacağım o kadar emin konuşuyorlar ki şaşırıyorum. Onlar yaşayamıyorsa biz de yaşayamıyoruzdur, onlar kızla otele gidemiyorsa biz de gidemiyoruzdur değişik bir düşünce tarzı. Arkadaşlar size kötü bir haberim var gittiğim otellerde kahvaltıda 20-30 yaş arası evli olmayan çok çift görüyorum bazen aynı okuldan bile karşılaştıklarımız oluyor. Cuma cumartesi geceleri çoğu yer dolu oluyor. Bunun yanında yüzlerce sevgilisiyle yaşayan kız var. Üzgünüm insanlar sevişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 8 Ocak 2020; 1:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syntaxerroroccurred

hocam oralar hard mode kız tavlama yerleri tipin ultra iyi degilse dikkat çekmezsin dusmez
    Bu kızlar da cins.Tipim ultra iyi olsa öyle uygulamalarla niye uğraşayım

• bundan bir ay önceye kadar bu uygulamada bir açık vardı. ucuz olan plus alırdın. sonra gold a yükseltmek istediğinde ödemeyi play store dan yapardın. karttan para çekmezdi ay sonu çekilecek bilgisi gelirdi. play store daki kartını da silerdin. sana 25 günlük gold üyelik verirdi plus fiyatına.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 12 Ekim 2020; 13:19:13 >
  • çok boş ve küreselleşmenin son ürünü bence bu uygulamalar. dışarda hayat var kardeşim bir çık bak bakalım sana bakan kaç kişi var. o elli lirayada 4 kahve içersin :)
  • Viktor Reznov kullanıcısına yanıt
    lokasyon olarak önemlidir tabi de ordan gelcek kişiden nasıl bi hayır beklediğinde önemli.
  • AdReNaLiN.int kullanıcısına yanıt
    kardesim burdaki ezik ayak takimina laf anlatmaya ugrasma. bunlar non life asosyal ezik takimi. hayatinda bi kizin elini tutmamis tipler inanmazlar tabi. ben de kendimden biliyorum bir suru kizla beraber oldum tinderdan. buyutulecek bir sey de degil gayet olagan bi durum uygulamanin maksadi bu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatlikiz.7000

çok boş ve küreselleşmenin son ürünü bence bu uygulamalar. dışarda hayat var kardeşim bir çık bak bakalım sana bakan kaç kişi var. o elli lirayada 4 kahve içersin :)
    dışarıda çoğu kız bakıyor zaten. tinder da bakan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

dışarıda çoğu kız bakıyor zaten. tinder da bakan yok

Alıntıları Göster
    Bu arada Tinder Türkiye’de çalışıyor kız düşüyor falan dedik ama Tinder o kadar da kızlar bana bakıyor ya da bakmıyor diyebileceğimiz bir yer değil. Seni beğenecek kızların karşısına çıkmamış bile olabilirsin. Özellikle Ankara, İzmir gibi yerlerde aşırı fazla erkek var şu an sistemde. Erkeklerin çoğu etrafta kız kalmayınca kadar herkesi beğeniyor kızların çoğu da 2-3 kişi beğendikten sonra programdan çıkıyor zaten kimi beğense eşleşmiş oluyor. Durum o kadar vahim ki bir erkekle eşleşmek için kız olmaya bile gerek yok. Kendi profilini erkeklere açtığın an sana bile beğeni yağar onlarca erkekle eşleşirsin. Böyle bir durumda Tinder’dan biriyle eşleşmek tamamen denk gelme meselesidir. Şöyle düşün otostop çekiyorsun, sana ilk araba da durabilir 20. araba da durabilir. 20. arabanın durması tamamen denk gelme meselesi o araba 5. araba da olabilirdi ya da hiç o yoldan geçmeyebilirdi. Hangi arabanın sana duracağının seninle hiçbir ilgisi yok hiçbir araba da durmayabilir. Bu konuda gerçekten sorgulanacak bir şey yok. Sen otostopu çek duran olursa binersin. Tinder olayı da tamamen buna benzer bir denk gelme olayıdır. Twitter, instagram, C2 gibi yerlerden daha çok verim alabilirsin belki. Tinder konusunu düşünme bence bende bir sorun mu var diye bu kadar bir şeyleri gösteren bir uygulama değil ama buradakilerin abarttığı kadar da çalışmayan bir uygulama değil denk gelirse yaparsın. Yolun açık olsun.

@Lev Tolstoy
    Aynen öyle maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

Bu arada Tinder Türkiye’de çalışıyor kız düşüyor falan dedik ama Tinder o kadar da kızlar bana bakıyor ya da bakmıyor diyebileceğimiz bir yer değil. Seni beğenecek kızların karşısına çıkmamış bile olabilirsin. Özellikle Ankara, İzmir gibi yerlerde aşırı fazla erkek var şu an sistemde. Erkeklerin çoğu etrafta kız kalmayınca kadar herkesi beğeniyor kızların çoğu da 2-3 kişi beğendikten sonra programdan çıkıyor zaten kimi beğense eşleşmiş oluyor. Durum o kadar vahim ki bir erkekle eşleşmek için kız olmaya bile gerek yok. Kendi profilini erkeklere açtığın an sana bile beğeni yağar onlarca erkekle eşleşirsin. Böyle bir durumda Tinder’dan biriyle eşleşmek tamamen denk gelme meselesidir. Şöyle düşün otostop çekiyorsun, sana ilk araba da durabilir 20. araba da durabilir. 20. arabanın durması tamamen denk gelme meselesi o araba 5. araba da olabilirdi ya da hiç o yoldan geçmeyebilirdi. Hangi arabanın sana duracağının seninle hiçbir ilgisi yok hiçbir araba da durmayabilir. Bu konuda gerçekten sorgulanacak bir şey yok. Sen otostopu çek duran olursa binersin. Tinder olayı da tamamen buna benzer bir denk gelme olayıdır. Twitter, instagram, C2 gibi yerlerden daha çok verim alabilirsin belki. Tinder konusunu düşünme bence bende bir sorun mu var diye bu kadar bir şeyleri gösteren bir uygulama değil ama buradakilerin abarttığı kadar da çalışmayan bir uygulama değil denk gelirse yaparsın. Yolun açık olsun.

@Lev Tolstoy
    Aynen öyle maalesef.

Alıntıları Göster
    hocam zaten yeni hesap açma taktiğiyle en az 5 beğeni alıyorum. ama hesabı yeni açtıktan 1 gün geçtikten sonra bir daha o 5 beğeni üzerine 1 tane dahi yeni beğeni almıyorum. tinder algoritması yeni üyesin diye sana uygulamanın çalıştığını kanıtlamak için üst sıralara atıyor, tüm kızların karşısına çıkıyorsun. beğeni alma şansın var. sonrasında kaybolup gidiyorsun. böyle sürekli yeni hesap aç-sil yapa yapa her türlü kızlarla eşleşebiliyorsun ama yani dediğim gibi devamı için uğraşmak lazım. çoğu kız da muhabbeti kesiyor bir anda. öğrenci adamın da kendine parası zor yetiyor zaten. bu kızı alıcan dışarı çıkarıcan da yiyecen içecen de, sonrası oteldi oydu buydu abov

normalde tipimde sıkıntı yok sokakta vesaire çoğu kızın bakışlarını üzerime alabiliyorum ama fotoğraflarım öyle havalı değil. çok sosyal bir insan olmadığım için öyle havalı yerlerde havalı pozlarım falanda yok. e para da yok tabii öğrenciyiz malum .kızlar uzak duruyor.. tinder'da çoğu kız para avcısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Ocak 2020; 0:13:57 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.