Şimdi Ara

Tinder vb. Sitelerden Birini Bulabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
13.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen meraktan tinder ve ona benzeyen 3 uygulamayı daha indirdim. Böyle sağa sola kaydırmalı uygulamalar yani. Gerçek hayatta gayet tipim güzeldir, bakışları üzerine toplayabilen biriyimdir ama inanın 1 kişiyle bile eşleşme alamadım. Celallenip dağı, taşı, böcek fotoğraflarını bile beğenmeye başladım. İnanın yine eşleşme alamadım. Yani totalde 4 tane benzeri uygulama kullandım ve hepsinde çirkin,güzel,kapalı,açık demeden dağ taş böcek demeden herkesi sağa kaydırdım. Sadece bir eşleşme aldım o da endonezyalı türbanlı bir kızdı. 2 gün de olan buydu sadece.

Gerçekten eşleşme alabilen var mı? Bir an kendimden bile şüphe ettim ulan sıkıntı bende mi acaba diye ama sonuçta bu zamana kadar da icraatlerim olmadı değil, gayette beğenilen bir kişiyim.

Gerçekten psikolojim bozulacak cevap verin bana, delirdim en sonunda. Nasıl ya nasıl, bir kişi bile nasıl beğenmez? ulan en çirkin kızla bile eşleşme alamadım.

Sadece 2 kişi beni beğenmiş gözüküyor tinder'da. Onu da görmem için 50 tl verip gold üye olmam lazımmış. allah bilir onlar da pasif eleman arayan gay dayılardır.

paraya kıysam gidip premium alıp başka lokasyonlarda da denemek istiyorum tipimi. Valla kafayı yicem ya. Bizim türk kızlarına özgü bu durum sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Ocak 2020; 17:23:3 >

• Hocam paradan kültürden düzgün bir diksiyondan herhangi bir yetenekten daha önemlisi yaradılış olarak çekici yaratılmaktır
    Eğer kadın olsun erkek olsun Allah tarafından ayarları ultra da yaratıldıysa özgüven kendiliğinden gelir

Diğer özellikler sadece artılarıdır

Ama bir insan yüce Allah tarafından giriş seviyesinde yaratıldıysa karşı cinsle adamakıllı bir iletişime geçmeye çalışsa bile yakışıklı ya da çekici olmadığı için sapık olarak damgalananr namussuz olarak damgalananr Her türlü yasal yol ile şikayet ettirilip hayatı karartılabilir

Ama bir insan yakışıklıysa bırakın adamakıllı sohbet etmeye iletişim kurmaya çalıştığı bir kadına direk cinsel teklifte bulunsa yakışıklı olduğu için olumlu bile karşılanabilir Ve hatta en kısa sürede buluşup bütün her şeyi yaparlar

Ben ve benim gibi yakışıklı yaratılma yan insanlarda ancak hoşlandıkları kadınları takip etmekle yetinir biz takip ederken yakışıklı olanlar gelip onlarla her şeyi yaşar

Dünyada milyarlarca erkek ve kadın var
    Yakışıklıysan istediğin hali kadınla iletişim kurabilirsin ancak yakışıklı değilsen koskoca milyarlık dünyada varlığından Allah’tan başka kimsenin haberi olmaz
    Bizde hala biri bizi sevecek diye avuturuz kendimizi

İşin özeti sanal olsun reel olsun her şey tip
    Hocam yaradılış itibari ile yakışıklıysan gayet normal
    Büyük ihtimalle Çok yakışıklısın ve gerçekten bayağı bayağı yüksek eşleşme yapmışsın yani seni gören her kız beğenmiş anladığım kadarıyla
    Yakışıklı olmak böyle bir avantajı işte
    Bizim iletişim kurmaya çalıştığımız kızlar yakışıklı olmadığımız için bizleri adam yerine koymaz ama arkaplanda sen ve senin gibi yakışıklı erkeklerle iletişim kurmak için can atarlar Allah nazardan saklasın diyeyim hocam
    valla öyle ya. merak ettim ulan acaba bende mi sıkıntı var diye erkeklere ayarladım kaydırma şeyimi.

ulan adamlar tanrı gibi anasını satayım. onlar da gerçek değil sokakta böyle tipleri göremiyorsun tabii ama öyle efektler, öyle pozlar, öyle mekanlar da çekilmiş ki fotoğrafları. arabalar ciks ciks, villa önü fotoğrafları falan. imkanı yok aralarından sıyrılmanın. kızlar onlara düşüyor herhalde. çirkin kızlar bile onlara beğeni atıyor. ortalama altı veya ortalama bir erkeğin birini düşürmesi imkansız

yani ya ultra yakışıklı olucan ya acayip para babası olucan. başka çaresi yok.

neyse sileyim bari uygulamayı. moralim bozuldu zaten
  • Düşünsene, o tarz uygulamalardaki talep gerçek hayattakinden çok fazla çünkü yürümek çok basit, sağa kaydır gitsin. Ama arz ise daha az, haliyle ordaki çiçek böceklerin bile havasından geçilmezz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteden kız arkadaşım buldu. İki yıldır sevgililer ve aynı eve taşındılar.
  • hocam oralar hard mode kız tavlama yerleri tipin ultra iyi degilse dikkat çekmezsin dusmez
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bende dün tinder indirdim 1 eşleşme 2 beğeni geldi beğenileri görmek için para istiyor eşleşme gelenle konuşuyoruz bakalım nolacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Start Again

Üniversiteden kız arkadaşım buldu. İki yıldır sevgililer ve aynı eve taşındılar.
    bir kızın bulması hiç zor değil ki. çiçekli foto koy 1 saatte 100 beğenin var. sorum erkeklere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reing

Bende dün tinder indirdim 1 eşleşme 2 beğeni geldi beğenileri görmek için para istiyor eşleşme gelenle konuşuyoruz bakalım nolacak
    nasıl geldi hocam ya nasıllll?? tipin mi çok iyiydi? paran bol fotoğrafların böyle araba fotoları falan mı?

kız mı çok çirkin ya da?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kızın karşısındaki erkek olduğuna göre bulunuyor demek istedim. Sonuçta ikisi de Türk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syntaxerroroccurred

hocam oralar hard mode kız tavlama yerleri tipin ultra iyi degilse dikkat çekmezsin dusmez
    valla öyle ya. merak ettim ulan acaba bende mi sıkıntı var diye erkeklere ayarladım kaydırma şeyimi.

ulan adamlar tanrı gibi anasını satayım. onlar da gerçek değil sokakta böyle tipleri göremiyorsun tabii ama öyle efektler, öyle pozlar, öyle mekanlar da çekilmiş ki fotoğrafları. arabalar ciks ciks, villa önü fotoğrafları falan. imkanı yok aralarından sıyrılmanın. kızlar onlara düşüyor herhalde. çirkin kızlar bile onlara beğeni atıyor. ortalama altı veya ortalama bir erkeğin birini düşürmesi imkansız

yani ya ultra yakışıklı olucan ya acayip para babası olucan. başka çaresi yok.

neyse sileyim bari uygulamayı. moralim bozuldu zaten

• Bu tarz uygulamaları bırak dışarda bile şansın yoksa işin çok zor

Durumum normal araba filan yok öyle sarışınım doğal kızıl saç rengim var tipim normal . Saç renginden sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Bu tarz uygulamaları bırak dışarda bile şansın yoksa işin çok zor
    sokakta önüne gelen kızlara "senden hoşlandım" de sırasıyla yemin ediyorum tinder'a göre yüksek oranda kız düşürürsün.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 12 Ekim 2020; 13:20:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

.
    taktik? zengin misin, ultra yakışıklı mı? olay ne?
    Sokaktaki kızlara senden hoşlandım deyince tepkileri nasıl oluyor dayak yemeyelim sonra :)

• olay profilinde bitiyor, çok yakışıklı olmana gerek yok. sadece takılmaya değer birisi olduğunu biraz fotoğraflarla göstermen lazım, mesela bi hobin var mı? varsa onla alakalı bir foto. gezen birisi misin? 1-2 farklı ülke fotosu. sadece selfie koyduysan normal eş alamaman, kızlar korkuyorlar sayko asosyal birine denk gelirim diye, öyle olmadığını biraz göstermen lazım gerisi geliyo. kullanmayalı baya zaman oldu ama kullanıyorken eşleşme geliyodu yani
  • demek ki tipin iyi değilmiş
  • Amerikada yaşıyorum o kadar çok düşürdüm ki sayısını hatırlamıyorum alayı ilede buluştum

• yaklaşık bi otuz kırk eşleşmem var bir ay oldu

• bu hesapta 800ü gördüm silenler oldu. yeni hesapta 90. hepsi istanbul ve Türk. 219 kızın telefonunu aldım. arabalı fotoğrafım yok. uygulamadan memnunum
    yalnız tinder eskisi gibi çalışmıyor çalışma mantığı değişti. çok kalabalıklaştı. malesef eskisi gibi match yok dostum

Tinder vb. Sitelerden Birini Bulabilen var mı?

imgbb.com
    Screenshot-20200104-181509-Gallery
    https://ibb.co/bNQ7YKP

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.