< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Ocak 2020; 17:23:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Ocak 2020; 17:23:3 > |
demek ki tipin iyi değilmiş
|
hocam oralar hard mode kız tavlama yerleri tipin ultra iyi degilse dikkat çekmezsin dusmez
|
Hocam paradan kültürden düzgün bir diksiyondan herhangi bir yetenekten daha önemlisi yaradılış olarak çekici yaratılmaktır
Eğer kadın olsun erkek olsun Allah tarafından ayarları ultra da yaratıldıysa özgüven kendiliğinden gelir Diğer özellikler sadece artılarıdır Ama bir insan yüce Allah tarafından giriş seviyesinde yaratıldıysa karşı cinsle adamakıllı bir iletişime geçmeye çalışsa bile yakışıklı ya da çekici olmadığı için sapık olarak damgalananr namussuz olarak damgalananr Her türlü yasal yol ile şikayet ettirilip hayatı karartılabilir Ama bir insan yakışıklıysa bırakın adamakıllı sohbet etmeye iletişim kurmaya çalıştığı bir kadına direk cinsel teklifte bulunsa yakışıklı olduğu için olumlu bile karşılanabilir Ve hatta en kısa sürede buluşup bütün her şeyi yaparlar Ben ve benim gibi yakışıklı yaratılma yan insanlarda ancak hoşlandıkları kadınları takip etmekle yetinir biz takip ederken yakışıklı olanlar gelip onlarla her şeyi yaşar Dünyada milyarlarca erkek ve kadın var Yakışıklıysan istediğin hali kadınla iletişim kurabilirsin ancak yakışıklı değilsen koskoca milyarlık dünyada varlığından Allah’tan başka kimsenin haberi olmaz Bizde hala biri bizi sevecek diye avuturuz kendimizi İşin özeti sanal olsun reel olsun her şey tip |
Hocam yaradılış itibari ile yakışıklıysan gayet normal
Büyük ihtimalle Çok yakışıklısın ve gerçekten bayağı bayağı yüksek eşleşme yapmışsın yani seni gören her kız beğenmiş anladığım kadarıyla Yakışıklı olmak böyle bir avantajı işte Bizim iletişim kurmaya çalıştığımız kızlar yakışıklı olmadığımız için bizleri adam yerine koymaz ama arkaplanda sen ve senin gibi yakışıklı erkeklerle iletişim kurmak için can atarlar Allah nazardan saklasın diyeyim hocam |
Türkiye'deki kezolarla olmuyor.
Gold üyelikte konum değiştirme var tinderda. Yurtdışı olarak değiştirince çatır çatır eşleşme oluyor. Olay tamamen bizim kezolardan kaynaklı. |
valla öyle ya. merak ettim ulan acaba bende mi sıkıntı var diye erkeklere ayarladım kaydırma şeyimi.
ulan adamlar tanrı gibi anasını satayım. onlar da gerçek değil sokakta böyle tipleri göremiyorsun tabii ama öyle efektler, öyle pozlar, öyle mekanlar da çekilmiş ki fotoğrafları. arabalar ciks ciks, villa önü fotoğrafları falan. imkanı yok aralarından sıyrılmanın. kızlar onlara düşüyor herhalde. çirkin kızlar bile onlara beğeni atıyor. ortalama altı veya ortalama bir erkeğin birini düşürmesi imkansız yani ya ultra yakışıklı olucan ya acayip para babası olucan. başka çaresi yok. neyse sileyim bari uygulamayı. moralim bozuldu zaten |
sokakta önüne gelen kızlara "senden hoşlandım" de sırasıyla yemin ediyorum tinder'a göre yüksek oranda kız düşürürsün.
|
Bu tarz uygulamaları bırak dışarda bile şansın yoksa işin çok zor
|
Yakışıklı adam tinder felan gerek duymaz. Kezbanlar resmen sakalı bıyığı olan kezbanlar bile Brad Pitt Tom Cruise ayarında erkek arıyorlar o ayrı.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 12 Ekim 2020; 13:20:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|