Şimdi Ara

Tinder vb. Sitelerden Birini Bulabilen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
13.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kendinemezun

yaklaşık bi otuz kırk eşleşmem var bir ay oldu
    fake kız profili mi açtın kardeş?

ultra zengin veya yakışıklı playboy olman lazım böyle bir eşleşme yakalaman için. Öyle birinin de dh'de takılması imkansız olduğu için yalan atıyorsun. konu kilit + üye ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

bu hesapta 800ü gördüm silenler oldu. yeni hesapta 90. hepsi istanbul ve Türk. 219 kızın telefonunu aldım. arabalı fotoğrafım yok. uygulamadan memnunum
    yalnız tinder eskisi gibi çalışmıyor çalışma mantığı değişti. çok kalabalıklaştı. malesef eskisi gibi match yok dostum

https://ibb.co/bNQ7YKP
    yaş kaç? zengin misin? ultra mı yakışıklısın? bide paralı üyelik mi? fake kız hesabı açsam bu kadar eşleşme olmaz la

• Lan olum sizin yüzünüzden aldım dedim kızlarla eşleşmem neden az yoksa gerçekten uygulamadaki erkekler çok mu yakışıklı veya zengin diye alıp erkekleri açtım anında 2 tane erkek beğeni attı nasıl kaldırıcam bu beğeniyi birde fotolarda net gözükmüyor bulanık sadece ücretsiz versiyonu kullandığım için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ban yedim ya fake hesaptan. Bu arada çok zevkli oluyor tavsiye ederim

• Evet match azaldı ama çıkıyor yinede bir şeyler. 2 tanesiyle buluştum, hatta dün gece biri dil çıkaran kalp gifi atmış
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    kardeşim 6 ay kadar önce şöyle listeler tutardım.

imgbb.com
    Screenshot-20200104-185159-Gallery
    https://ibb.co/60JN97t

zengin değilim. tip fena değil. araba şart. zaten tipsiz bu işler olmaz. paran da olacak masraflı oluyor. tepede ekmek yiyen ilk %15 bir dilim var. eskiden ilk %5 te olduğumu düşünüyorum sonra hem sıkıldım hemde para kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

sokakta önüne gelen kızlara "senden hoşlandım" de sırasıyla yemin ediyorum tinder'a göre yüksek oranda kız düşürürsün.

Alıntıları Göster
    sokaktaki kızda seni tanımadığı için mutlaka reddedecektir inanılmaz yakışıklı olman lazım sokakta kız tavlamak istiyosun

tinderi unut bi kere tinder 3 sene önce efsane çalışıyordu onca kız buldum şuan bitik vaziyette plus aldım 15 eşleşme yakaladım hiç biri cevap vermiyo

kızın biri tinderda boşa zaman harcama kız düşüremezsin saniye 10 mesaj geliyor diyo

sosyal medya derin bir çöküntüye girmiş durumda kız tavlama konusunda herkesin tek kaynağı burası ve ülkede yüzlerce abaza var

bunların arasından sıyrılmanın tek yolu şans şans şans

• quote:

kardeşim 6 ay kadar önce şöyle listeler tutardım.

https://ibb.co/60JN97t

zengin değilim. tip fena değil. araba şart. zaten tipsiz bu işler olmaz. paran da olacak masraflı oluyor. tepede ekmek yiyen ilk %15 bir dilim var. eskiden ilk %5 te olduğumu düşünüyorum sonra hem sıkıldım hemde para kalmadı
    kanka çirkin kızlar dışında hala kız bulamıyorum :D
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    bu adam hayatını bu işe adamış biladerim. boş bi insan derdi bu anlayacağın.
    forumda tinder diye arat bir konuya gir kesin bu vardır içinde
  • bro sen yakışıklı bir çocuksun ınstanda süper başka bişeyler olmalı

• quote:

bro sen yakışıklı bir çocuksun ınstanda süper başka bişeyler olmalı
    kanka anca çirkin kızlarla tanışabiliyorum onlarlada uğraşasım gelmiyor bence şansımda bi problem var geçmişimde hep manitalarım güzeldi tipsiz değilim asla
  • Bende de 3 beğeni var para istiyor. Beğenenlerden ikisini profilleri gezerken buldum. Beğeniler gelince bulanık görünüyor fotoğraflar. Ama ayırt edilebiliyor. Bir de süper like atmış birisi onlar direkt yıldızlı olarak ana ekranda görünüyor. Tavsiyem şu, biraz beğeni alıyorsanız instagram profilinizi de hakkımda kısmına ekleyin. Olur ya belki ordan iletişim kurmak isteyenler olur. Bana henüz olmadı :D

• Valla tinderden 5 kişi ile görüştüm ben ama sonuçta oradan gelecek kızın amacı para yemek. Amerika da ki gibi düşünmemek lazım. Orada gecelik ilişki için kullanılıyor burada önce yeterince para yedirsin sonra beğenirsem bir düşünebilirim modundalar.
  • whatif kullanıcısına yanıt
    Bence konuları kendi açıyor .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de aynı dertlerden muzdarip olduğumdan seni hatırlıyorum. Daha önce instagramla ilgili konu açmıştın sanırım. Bu instagramdan düşürememe konusunu baya bi kafaya takmıştım şimdi o kadar dert etmiyorum. Sanırım sorun bizde değil kızlar artık yanaşmıyor bu işe diye düşünüyorum. Senin fikrin nedir? Sorun bizde deme lütfen :D

• tipine güvenen, gayette beğenilen bir kişiyim diyen biri tinder falan kullanmamz sosyal hayattan bulur zaten birini. Demek öyle değilsin bu kadar sinirlendiğine göre. Ha ciddiye almıyorum sadece kız düşürmek için kullanıyorum dersen başka. Bu programları bu kadar ciddiye aldığına göre birinci dediğime uyuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 4 Ocak 2020; 19:24:10 >
  • Düzenli olarak denk geliyor.Hatta çok fazla kızla beraber olan bilir hatunların meme kısımlarında nedense hep ''ben'' var.Nedenini çözemedim çok nadir süt beyaz denk geliyor.Birde ufak meme her zaman daha tatlı geliyor.

Ben de artık kızların meme de ben var mı yok mu diye bakıyorum.Hastalık oldu
  • Güvenilmez geliyor bana
    Yükledim ,evet.Halen ara ara bakarım falan ama güvenmem.

Oldu ki eşleştin..Onun evine gtisen sorun kendi evine çağırsan ayrı sorun.Ne olacağı belli değil.

Cidden eve çağırmak mı evine gitmek mi daha az riskli
  • Cok nadir eslesme oluyor ancak birsey yaziyorum geri donmuyor.Sonra eslesme siliniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wolf5870 kullanıcısına yanıt
    beğeniler geliyor aynı mantıkla bende insta hesabını ekledim bulmak isteyen ordan bulsun diye:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.