Şimdi Ara

Tinderda komik anılarım(+18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Heyecanlandiniz dimi? İste o gun arkadasla oturmus tinderda yine like atiyoruz. Hizla like atarken, bir baktim kizin biri profil fotosuna masa koymus. Bildigin masa yani. Baska bi sey yok. Tabi ona da like attim, arkadas dedi ki ulan ne abazasin masaya bile halleniyon dedi. Hangi akla hizmet insan tinder profiline masa fotografi koyar ya aklima geldikce guluyorum

Simdi anlatinca komik olmadi tabi ama o zaman cok komikti.
    Bugun de tinder da profiline duvar ve pencere pervazi koymus bi kiz gordum. Artik bu baya bi ust nokta. Ben de kaloriferimi cekip koyacagim artik bundan sonra cok sekil duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Ekim 2019; 0:35:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tinder’da beğenilmek istiyorsanız fotoğrafları ters koyun. Ters koyduğunuz fotoğrafa bakmak için telefonu ters çevirecek, beğenmemek için sola kaydıracak ancak telefon ters olduğu için sağa kaydırmış olacak. Taktik denedi işe yarıyor. Tabi kız fotoğrafların ters olduğunu anlayınca sizi eşleşmeden kaldırabilir
  • Ulan ne abazasin masaya bile halleniyon
  • benim malatafı çek çek hiç durma asla bırakma fotonejik çünkü model olabilir bir gün eğer sıkı çalışırsa
  • Tinder’da beğenilmek istiyorsanız fotoğrafları ters koyun. Ters koyduğunuz fotoğrafa bakmak için telefonu ters çevirecek, beğenmemek için sola kaydıracak ancak telefon ters olduğu için sağa kaydırmış olacak. Taktik denedi işe yarıyor. Tabi kız fotoğrafların ters olduğunu anlayınca sizi eşleşmeden kaldırabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 19 Ekim 2019; 20:31:37 >
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    Cakal taktikler :)

Bu da benden gelsin. (Sans eseri buldum hicbir yerde yazmaz) instagramda storylere reklam gelmesini istemiyorsan en son stroyden basla sola dogru git :)

• Yarıldım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne tarafa gülüyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hatırlatın bana sonra gülecem bu duruma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.