Bildirim
Tinerci dadandı !(mağaza) yardım edin! (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
18 yasına girmiş birisi cocuk değil,yetiskindir. İstediği ürünü alma hakkında sahiptir. Yapacak oldugun tek şey ilgili ürüne dahada zam yapmak.
Bu arada eski tip mavimtirak benzinler vardı. Onlar daha iyi kafa yapıyordu. 😃
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ya fiyatı 4-5 liraya çıkar yada tezgahın altına koy isteyen olursa çıkarır verirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: metinardicli
çocuk oraya geldiği vakit onu biraz oyala, o sırada çırak zabıta/polis vs. çağırsın...
Sonra dukkanı yaksın.annemi bıcaklasın (annemde duruyor dukanda)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız yarın bir gün tinercinin parası olmadığında bile senden o ürünü almak isteyecektir. Adam bağımlı olmuş bir kere cebindede her zaman parası olmayabilir. İşte asıl sıkıntı o zaman başlar. Dükkanınıza gelir ve müşterileri rahatsız eder sizi rahatsız eder. Babam market işletiyordu orada başımıza gelmişti. Tinercinin biri içeri girdi ve bir sürü ürün aldı para falan da vermedi. Babam da elinden aldı tabi ürünleri. Ve hemen tehdit etmeye başladı , daha sonra öğrendikki tinerci ne alırsan bir milyoncuya gitmiş ve bıçak almış. Adam babamı bıçaklayacak yani kafaya koymuş. Allah tan sivil polis tinerciyi fark etmişte ekip çağırtmış. Yoksa al başına belayı . Böylelerini öldürsen adamdan sayıyolar ve içeri atıyolar. Öldürmesen o seni öldürecek. İki ucu .oklu değnek -
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
quote:
çocuk oraya geldiği vakit onu biraz oyala, o sırada çırak zabıta/polis vs. çağırsın...
Hocam saçmalama yahu , hangi devirde yaşıyorsun ? Bir daha gelirse oyala polisi ara gelsin ilgilensinler. Kanuni olarak suç değil ama ailesine bildirebilirler. -
Oldur onu ve dukkanin arkasina tasi. Aksamda copun yanina koy. Kimse anlamaz adam zaten tinerci -
quote:
Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*
Yalnız yarın bir gün tinercinin parası olmadığında bile senden o ürünü almak isteyecektir. Adam bağımlı olmuş bir kere cebindede her zaman parası olmayabilir. İşte asıl sıkıntı o zaman başlar. Dükkanınıza gelir ve müşterileri rahatsız eder sizi rahatsız eder. Babam market işletiyordu orada başımıza gelmişti. Tinercinin biri içeri girdi ve bir sürü ürün aldı para falan da vermedi. Babam da elinden aldı tabi ürünleri. Ve hemen tehdit etmeye başladı , daha sonra öğrendikki tinerci ne alırsan bir milyoncuya gitmiş ve bıçak almış. Adam babamı bıçaklayacak yani kafaya koymuş. Allah tan sivil polis tinerciyi fark etmişte ekip çağırtmış. Yoksa al başına belayı . Böylelerini öldürsen adamdan sayıyolar ve içeri atıyolar. Öldürmesen o seni öldürecek. İki ucu .oklu değnek
bu arkadaşımız özetlemiş herşeyı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Menemen
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
quote:
quote:
Hocam saçmalama yahu , hangi devirde yaşıyorsun ? Bir daha gelirse oyala polisi ara gelsin ilgilensinler. Kanuni olarak suç değil ama ailesine bildirebilirler.
Tinerci sizce doğruyu yanlışı ayırt edebilecek durumda mıdır?
Onu kast etmedim. Dükkanı yakar falan dedi onu dedim. Heryerde güvenlik kamerası var , alarmlar var sence yakıp öylece kaçabilir mi ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam saçmalama yahu , hangi devirde yaşıyorsun ? Bir daha gelirse oyala polisi ara gelsin ilgilensinler. Kanuni olarak suç değil ama ailesine bildirebilirler.
Tinerci sizce doğruyu yanlışı ayırt edebilecek durumda mıdır?
Onu kast etmedim. Dükkanı yakar falan dedi onu dedim. Heryerde güvenlik kamerası var , alarmlar var sence yakıp öylece kaçabilir mi ?
Kaçamasa ne olur ki? Yakalanınca giden gelmeyecek. Hiç bulaşmadan kurtulmak lazım. Ama nasıl? Bilmiyorum.
Ya nasıl kurtulucan hocam ? Eskiden ilkokulun önüne tinerciler gelirdi çocukların parasını alırlardı , bi gün jandarma geldi bunları yere yatırıp yarım saat aralıksız dövdü bir daha görmedim okulun önünde tinerci.
Şuan lisedeyim , bu okulda da vardı tinerciler , polis okulun önünde bekliyor sürekli artık hiç yok yani ben görmüyorum.
He çözüm şiddet midir ? Elbette hayır ama alternatifler çok az.
-
Sana mal yok gibi bir hata yapma. Esnafın en büyük hatasıdır. Adam polise şikayet etse haklı çıkar. Romanlara vs. de bunu yaparsan ırkçılığa giriyor. Parayı yükselt yükseltebildiğin kadar. Parada anlaşamadık der yırtarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Köfte
Sana mal yok gibi bir hata yapma. Esnafın en büyük hatasıdır. Adam polise şikayet etse haklı çıkar. Romanlara vs. de bunu yaparsan ırkçılığa giriyor. Parayı yükselt yükseltebildiğin kadar. Parada anlaşamadık der yırtarsın.
Sadece ırkçılık değil. Stokçulukta suçtur , stokçuluk yapmakla yargılayabilirler.Biliyorsunuz yeşilçama bile konu olmuştur stokçuluk. Vardı ya hani banker bilo filminde. Yağ var mıdır ? Vardır , yoktur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbi
Ne vereyim abiiğme
ne vereceksin abiğine -
Hala bi cozum bulamadım.gene geldi.
Biraz daha zam yap. -
adamın keyfine neden karışıyorsunuz kardeşim. alkol bağımlısı olanlara alkol satmıyorlar mı ? bırakın alsın çeksin dursun. -
adamın keyfine neden karışıyorsunuz kardeşim. alkol bağımlısı olanlara alkol satmıyorlar mı ? bırakın alsın çeksin dursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Klack
adamın keyfine neden karışıyorsunuz kardeşim. alkol bağımlısı olanlara alkol satmıyorlar mı ? bırakın alsın çeksin dursun.
Yukarda birisi açıklamış neden karışılması gerektiğini, kendi başlarına gelen olayı örnek göstererek. -
quote:
Arkadaslar market şeklinde ,muşterilerin urunlerı kendilerin gidip alabileceği bir mağazam var.reyonda derby bally de var.bi yetişkin ustu bası iyi giyimli bi cocuk dadandi.onceleri fark etmedim .ama gunde 10 paket derby yapiştırıci almaya geldiğinde anladimki tinerci.once yaşin tutmuyor dedim kimlik cıkartı gosterdi yaşi 18 den buyuk.sonra sana satmıyorum dedim .ustume yurur gibi yaptı.sonra fiyatını 1,5 tl den 2,5 tl ye cıkarttım.banamısın demedi hala aliyor.ne yapacağım bilemedim.yapıstırıcılari kaldır demeyin .cunku stand şeklinde ve başka insanlarda alıyorlar.
Alıştıra, alıştıra zam yap baliye. İyi kar edersin
-
Sen paranı kazanmaya bak boş ver.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X