Şimdi Ara

Tinerci dadandı !(mağaza) yardım edin! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
5
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jandarma (polis) denetime geldi, bize bunları satmayı yasaklattı. İhtiyacı olan gidip fabrikadan alıyor de. Yani istediğin gibi salla, sonuç olarak araştıramayacak. Araştırıp farklı bir yerden bulursa muhtemelen sendekinden daha ucuza bulacak ve oraya gidecek. Evet biliyorum bu sefer o kişinin başına dadanacak ama illa ki bir yerden bulması şart zaten.

Eğer küçük bir yerdeyseniz ve gelen gidenler belli ise zaten kimin o ürünü alacağını bilirsiniz. Arkadaşların da dediği gibi kasanın altına koyun oradan satın.
  • 2006 veya 2007de bursada dükkan komşumuzu bıçaklayıp öldürmüştü tinerci onlar , maatbaydı bizde fotografçıydık sabaha kadar iş olurdu bazen biz kepenkleri indirirdik tinerciler geliyor diye adam indirmemiş öldürmüşlerdi .
  • yapacagın tek şey balı ve derbı kutusunu 1ay masalatından satacan o geldıgınde balı yok dıyecen
  • ya sehir kirsehir.cocuk temiz cocuk.zenginde.nr yapacagimi bilemiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selck34

Derby Fena kafa yaşatıyo 2-3 sene önce fiyatı 1tl yada 1,5tl idi hala aynı vay be

Hocam hiç bi çözümü yok hiç bişey yapamazsın, hatta promosyon yapmıştı bizim market zamanında Derby alana yumurta poşeti bedava sizde yapın gerçekten çok tutar

Gençliğimde her zaman sıkıntı yaşadığım tek olay oydu herşey hazır ama poşet yok ara dur, ee adamlarda bizi tanıyor artık mahallenin keşleri olduğumuzu biliyorlar kimse vermiyordu bize poşet moşet ah ulan ne günlerdi ne pis insanlarmışız şimdi düzeldim Allaha şükür.

• hani bunların kokusu iğrenç olacaktı? yıllar önce öyle bir haber çıkmıştı ya lan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ya sehir kirsehir.cocuk temiz cocuk.zenginde.nr yapacagimi bilemiyorum .

ya hocam
    adam tinerci olmaya bilir ki
    ondan emin ol
    bak annende varmış dükkanda memleket meselesi deme, tek olsan kır kafasını diycemde
    şeyde
    polis uzun süre alanlara vs vs sen ne için alıyorsun filan de artizlik yaparsada, polise sikayete derimde de
    sonrada kır kafasını
  • Adama polis/zabıta falan demeyin boşuna polis alıp 1 saat sonra bırakıyo adamın başı belaya girer napacakları belli olmaz bunların allah korusun
  • öncelikle o çocuğa da yazık ne hale gelmiş empati kurmak lazım kendini o maddeye bağlı hissediyor şu anda zararsız dediğinize göre siz parasını ödediği sürece satmaya devam edin ne zamanki ödeme den almaya çalışır dükkanda olay vesaire çıkartırsa arayın polisi sikayatçi olun gereği yapılır sakinliğinizi koruyun allah kolaylık versin
  • quote:

Arkadaslar market şeklinde ,muşterilerin urunlerı kendilerin gidip alabileceği bir mağazam var.reyonda derby bally de var.bi yetişkin ustu bası iyi giyimli bi cocuk dadandi.onceleri fark etmedim .ama gunde 10 paket derby yapiştırıci almaya geldiğinde anladimki tinerci.once yaşin tutmuyor dedim kimlik cıkartı gosterdi yaşi 18 den buyuk.sonra sana satmıyorum dedim .ustume yurur gibi yaptı.sonra fiyatını 1,5 tl den 2,5 tl ye cıkarttım.banamısın demedi hala aliyor.ne yapacağım bilemedim.yapıstırıcılari kaldır demeyin .cunku stand şeklinde ve başka insanlarda alıyorlar.

hocam sarhoş adamdan zarar gelmez indirirsin 1 tane ama uyuşturucu tiner işi sakat gözleri dönüyor resmen.sakın kovmaya ters birşey yapmaya çalışma dükkanının yeri belli zarar verirler.zam yapmak en mantıklısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsı38

quote:

Arkadaslar market şeklinde ,muşterilerin urunlerı kendilerin gidip alabileceği bir mağazam var.reyonda derby bally de var.bi yetişkin ustu bası iyi giyimli bi cocuk dadandi.onceleri fark etmedim .ama gunde 10 paket derby yapiştırıci almaya geldiğinde anladimki tinerci.once yaşin tutmuyor dedim kimlik cıkartı gosterdi yaşi 18 den buyuk.sonra sana satmıyorum dedim .ustume yurur gibi yaptı.sonra fiyatını 1,5 tl den 2,5 tl ye cıkarttım.banamısın demedi hala aliyor.ne yapacağım bilemedim.yapıstırıcılari kaldır demeyin .cunku stand şeklinde ve başka insanlarda alıyorlar.

hocam sarhoş adamdan zarar gelmez indirirsin 1 tane ama uyuşturucu tiner işi sakat gözleri dönüyor resmen.sakın kovmaya ters birşey yapmaya çalışma dükkanının yeri belli zarar verirler.zam yapmak en mantıklısı.

bu geldi aklıma

• Reyona baliden sadece 1tane koy tinerci gelirse başka kalmadı dersin.Müşteri gelirse fazla ihtiyacı varsa başka varmı diye sorar zaten zuladan çıkarır verirsin.Reyonu sürekli kontrol et hep bir tane bulunsun.Balici 1tane 1tane almak istemez büyük ihtimalle.Tabi balici 1tane aldığında hemen arkasından koyma reyona bi daha gelmeyeceğinden emin olduğunda koy 1tane daha dursun

Bu arada balicilerin gözü dönüyor diyosunuz ama en az sarhoşlar kadar refleksleri zayıflıyor.Kolaylıkla bir baliciyi pataklayabilir yada elindeki kesici aleti alabilirsin.ama asıl sorun annen işte onun için dediğim şekilde bi dene büyük ihtimalle senden almayı bırakır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 6 Ocak 2013; 20:09:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

zeytinköy lan bura

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Orijinalden alıntı: Carsı38

quote:

bu geldi aklıma

Ahmet abi 5 milyarlık içki atmış :D niye bu kadar coştu anlamadım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Meege

quote:

Derby Fena kafa yaşatıyo 2-3 sene önce fiyatı 1tl yada 1,5tl idi hala aynı vay be

Hocam hiç bi çözümü yok hiç bişey yapamazsın, hatta promosyon yapmıştı bizim market zamanında Derby alana yumurta poşeti bedava sizde yapın gerçekten çok tutar

Gençliğimde her zaman sıkıntı yaşadığım tek olay oydu herşey hazır ama poşet yok ara dur, ee adamlarda bizi tanıyor artık mahallenin keşleri olduğumuzu biliyorlar kimse vermiyordu bize poşet moşet ah ulan ne günlerdi ne pis insanlarmışız şimdi düzeldim Allaha şükür.

Bütün mahalleye etiket olmuştuk bizde en son tak ediyodu ben gider alırım lan diyodum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meege

quote:

Bütün mahalleye etiket olmuştuk bizde en son tak ediyodu ben gider alırım lan diyodum

Ben markete girdiğimde bile öyle bir senaryo uyduruyordum off off neler yaptırmadı ki bu lanet şey bize

• NA diye bir grup var (adsız narkotik)
    uyuşturucu kullanmayı bırakmış kişilerden oluşan bir grup. onlarla görüş istersen. çocukla (eğer bağımlıysa) ilgilenirler. kurtulmasını bile sağlayabilirler.
    http://www.na-turkiye.org/
  • elinin, altında sopa, biber gazı felan tutmaktan başka çaren yok,hayattan beklentisi yok en fazla girer yatarım diye düşünüyorlar çoğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

zeytinköy lan bura

bende zeytinköylü sayılırım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.