Şimdi Ara

Tinerci dadandı !(mağaza) yardım edin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
5
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Bali görevini görücek yapıştırıcılar sat yada kilolukları var derbinin onlardan sat

Hocam ayakkabı tamircilerıne satıyorum.adam derby bally ile calısıyor.başka markayı nasıl satıyım.kilo ile kime acıktan yapıştırıci satabilirimki?

gedikpaşa da mısın? oralarda fazla dolaşmaz tinerciler, ilginç
  • Geldiği zaman çek kenarı deki; sen gidip bunları içiyorsun sonra benim vicdanım sızlıyor,kendimi torbacı gibi hissediyorum gece rüyama bile girdin sana satmak istemiyorum de.Atalarımız ne demiş tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarırmış sende ona tatlı dille söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen satmazsan başkası satıcak.
  • yahu sanane sen kazandığın paraya bak adam parasını verip almıyo mu ? o zaman zararlı diye sigarada satmasınlar alkolde satmasınlar
  • Çocuğu bana yönlendir ben satarım hem bende yolumu bulurum
  • Evet dikkat etmen lazım. aynısı emanetçi olduğum bi dükkanda oldu derby marka bir yapıştırıcı var bilen bilir, pek çok çocuk almaya başladı bide yanında 2 poşet verirmisin diyorlar, bi süre sonra bunlar artınca ki zaten emniyetten de uyarı geldi tüm mahalleye bu konuda hassasiyet için bizde artık öyle genç yaştaki çocuklara yada benzeri tipler geldiğinde yok kalmadı diyoruz derby zaten arkalarda bi yerde gelipte sorgulayamazlar. hergün ön reonda duruyorsa onu görünmeyen bi yere almanı öneririm. göz önünde durmasına gerek yok ki yapabileceğin çözümlerden biri de budur. sadece ihtiyaç sahiplerinin alması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Ne vereyim abiiğme

ne vercen abiiğne
  • sen parana bak diyenlerin anası bacısı kardeşi yok galiba. bu herifler kafayı bulup inşallah en sevdiğinize zarar verir ondan sonra görürsünüz "paraya bakma"yı
  • Yapacağınız şu balileri kaldırın sonra biyere bali bulunur yazın isteyene verin o gelirse kalmadı dersiniz

• uzunca bi yazı yazdım , ama hiç haketmiyorsunuz ,adam size bişeymi yaptı ? para ile alıyor işte inşallah onun durumuna düşersinizde görürsünüz.
  • Umarım bugün aldığı bally ile gider arkadaşlarıyla eğlence yapar daha sonra o eğlence sırasında bi tartışma çıkar ve zaten kafa hepsinin kıyak olduğundan dolayı,dua et de birisi bunu pıçaklasın ve öldürsün, sana musallat olmuş bi kere yoksa zor kurtulursun...

eskiden bizim apartmanın önünden sürekli bizim arabayı çalarlardı senede en az 4-5 defa olurdu , 2-3 gün sonra bi yerde terk edilmiş olarak bulurdu polis,daha sonradan bir olay olmuş bu adam yine araba çalmış ama başka birisinin ,polisde bu sefer bunu yakalıyor bu da polis e silah çekmeye çalışırken polis bunu vurarak öldürüyor yoksa zamanında bize de musallat olmuştu işte birisi bunlar tehlikeli işler abicim valla dükkanda sopa felan kesin bulundur ters birşey söylediği anda ilk vuran sen ol geçir kafasına sopayı,emin ol polis uğraşmaz bile o adam ölse,en kötü kır kolunu bacağını
  • adres ver gelelim hasan abi
  • Sen kendi işime bak bence. Bırak ne hâli varsa görsün. Sonra sana dadanır, boşver. O kişiyi alışkanlığından vazgeçiremezsin sonuçta. Yap zamını al paranı eyvallah.

• quote:

Ne vereyim abiiğme

little little into the middle

• eee bu yenı baliler komaya sokmuyormu öyle bi kimyasal yapmıslardı eskisi gibi deıldi :D
  • polis denetim yapıyor gelmeye devam edersen ense yaparlar dersen geri adım atabilir.
  • quote:

Ne vereyim abiiğme

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Orijinalden alıntı: Klack

adamın keyfine neden karışıyorsunuz kardeşim. alkol bağımlısı olanlara alkol satmıyorlar mı ? bırakın alsın çeksin dursun.

Yukarda birisi açıklamış neden karışılması gerektiğini, kendi başlarına gelen olayı örnek göstererek.

Hocam biber gazi al bak bidaha geliyormu

• Fiyatı 5 liraya çek.Halen daha alırsa bozma 2 sene sonra köşeyi dönersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 6 Ocak 2013; 19:01:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.