Şimdi Ara

Tinerci dadandı !(mağaza) yardım edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
5
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar market şeklinde ,muşterilerin urunlerı kendilerin gidip alabileceği bir mağazam var.reyonda derby bally de var.bi yetişkin ustu bası iyi giyimli bi cocuk dadandi.onceleri fark etmedim .ama gunde 10 paket derby yapiştırıci almaya geldiğinde anladimki tinerci.once yaşin tutmuyor dedim kimlik cıkartı gosterdi yaşi 18 den buyuk.sonra sana satmıyorum dedim .ustume yurur gibi yaptı.sonra fiyatını 1,5 tl den 2,5 tl ye cıkarttım.banamısın demedi hala aliyor.ne yapacağım bilemedim.yapıstırıcılari kaldır demeyin .cunku stand şeklinde ve başka insanlarda alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 6 Ocak 2013; 13:18:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tinerciler yardım diyince tinercilerden yardım istiyorsun sandım hemen girdim. eğer tinercilere bir sorun falan varsa sor bana dinliyorum..
  • Tüplerin İclerini boşaltıp koy

• Derby Bally'yi çocuğa verirken pis pis sırıt. Hayırdır derse , yok bir şey sadece güldüm dersin.
  • Ne vereyim abiiğme

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Tüplerin İclerini boşaltıp koy

Lutfen aklı başında iş sahibi insanlardan yorum istiyorum.

• Parasını verip alıyor seni bağlayan ne anlamadım satmadığında seni bıçaklasa daha mı iyi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evi Böcek Bastı. Acil Yardım!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çıkar 5 liraya iyi para eder.hayvan gibi kar yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

çıkar 5 liraya iyi para eder.hayvan gibi kar yaparsın

Suan bile yuzde 150 kar yapıyorum.adami zengin bile yapar bu kar.

• Bali görevini görücek yapıştırıcılar sat yada kilolukları var derbinin onlardan sat
  • Derby Fena kafa yaşatıyo 2-3 sene önce fiyatı 1tl yada 1,5tl idi hala aynı vay be

Hocam hiç bi çözümü yok hiç bişey yapamazsın, hatta promosyon yapmıştı bizim market zamanında Derby alana yumurta poşeti bedava sizde yapın gerçekten çok tutar
  • çocuk oraya geldiği vakit onu biraz oyala, o sırada çırak zabıta/polis vs. çağırsın...
  • kiloluk öner .D
  • Satma hocam o ürünleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Parasını verip alıyor seni bağlayan ne anlamadım satmadığında seni bıçaklasa daha mı iyi ?

Parası verip alıyor, sonra millete zarar veriyor. Kimse satmasa bu çocuğa millete verdiği zarar da azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Bali görevini görücek yapıştırıcılar sat yada kilolukları var derbinin onlardan sat

Hocam ayakkabı tamircilerıne satıyorum.adam derby bally ile calısıyor.başka markayı nasıl satıyım.kilo ile kime acıktan yapıştırıci satabilirimki?

• krizi firsata cevir senden almasa baskasindan alacak.bukemedigin eli op ve 4,5 tl yap
  • Kasaya koy soranlara da elden ver tinerciye de bitti dersin

• Yaşı 18den büyük sat seni bağlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

çocuk oraya geldiği vakit onu biraz oyala, o sırada çırak zabıta/polis vs. çağırsın...

Bali, tiner gibi maddeleri kullanmanın cezası yok en fazla aileye bildiriliyor oda ilgilenirse memur Hem adam polis çağırsa bile adamı derby alıyo benden çekiyor diyecek hali yok devlet memurunu gereksiz yere meşgul etmekten kamu davası bile açarlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.