Şimdi Ara

Tinnitus(Kulak Çınlaması)(Güncel) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
35.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

İnternet sitesinde patates oldu demiyor.

• şirket kabul etmiyor evet ama faz-2 başarısız faz-2 kronik tinnitus sahibi kişilere yapıldı ve sonuç başarısız çıktı üstüne şirketin parası kalmadı şu an hiçbir ilerleme yapılmıyor durdurulmuş durumda satılacağı dahi konuşuluyor.

• Stenoz kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler hocam. Bakalım bende takip ediyorum yine de ama dediğim gibi umut olmamalı. aslında buna psikolojik üstünlük sağlamak daha önemli.

Çoğuna bakıyorum ''Ben unuttum'' bile diyor. Yani insanlar alışmış bir şekilde.

• valla denenmesi gereken yapılması gerekn şeyler var aslında ama uzun bir süreç bu tabi o sürede alışabilirsin

• Sabah akşam şu egzersizi deneyin. Azalıyor, video sahibinin iddeasına göre ve yorumlara da göre de düzenli yapınca 2-3 hafta sonra kesiliyor.

Austin Gohyoutube
    🎁 Free guide on The 5 mistakes destroying your health: https://bit.ly/3yML92m 🤫 Get my best Health Tips before anyone else: https://bit.ly/3ISlZUC 🎁 [FREE CASE STUDY] - How I Get Rid of Chronic Congestion and Breathe Better: https://www.thenaturalmethod.com/sinusitis-case-study-home 📞 [FREE DISCOVERY CALL] Let’s speak about your issue: https://calendly.com/the-natural-method-joe-wu/yt-natural-health-strategy-session?utm_source=youtube&utm_content=description ----- Tinnitus is the sensation of hearing ringing, buzzing, hissing, chirping, whistling, or other sounds coming from inside the head. The most common cause of tinnitus is damage in the auditory cortex in the brain. This tends to happen as people age, and it can also result from prolonged exposure to excessively loud noise. A person with tinnitus often hears "ringing in the ears," It can be temporary, or it can be chronic and persistent. Do this program two times a day. Morning and evening for two weeks. After two weeks You will start to feel that your issue will reduce by twenty five percent. If you continue past the two weeks point, it should reduce by another twenty five percent . Carry on doing the program until you completely get rid of the issue. If you want to eliminate the problem, honestly, it will take another three months. Once you feel it’s completely gone then carry on with the program two times a week for the next six months . After six months you should do it once a week just to maintain it. Let me know how you progressing. If after two weeks of doing the program and the result is still the same, you might have a deeper issue. I will give the guarantee that I will work with you for free to help you to fix your issue. Don’t forget to leave a comment and let me know how you get on.
    https://www.youtube.com/watch?v=ztSBhvt4v-E&t=54s
  • İyi günler bende de silah patlaması sonrası çınlama sesi oluştu bugün 6. Gün ilaç tedavisine başlandı aynı zamanda TMS tedavisi düşünüyorum bu hastalıktan kurtulan yok mu lütfen iyileşen varsa yardımcı olun gerçekten çok kötü durumdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat203520 M kullanıcısına yanıt

ne oldu durum hocam? ilaç tedavisi işe yaradımı hangi ilaç bide? benimde 11.gün

• Galleo kullanıcısına yanıt

Hocam sizde hiper akuzi var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2049 2 kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle bir rahatsızlığım yoktu i.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18.09.2024 kulak çınlaması problemi ile alakalı bir yazı yazmak istedim.

Sırasıyla ilk Kbb bölümüne gittim. birçok tahlil yapıldı kan tahlilleri vitamin eksiklikleri. kulak basınç testi. c-wemp testi. temporal kemik bt tomografisi. saf ses odyolok işitme testi. sonuç hepsi temiz ama çınlama devam.

2. sıra nöröloji beyin bt tomografisi çekildi. yetmedi elektro şok sinir sistmelerimin testi. sonuç hepsi temiz çınlama devam.

3. sıra fizik tedavi doktorunun boyun bt tomografisi. atlas omurganın hizasına bakıldı ve sonuç boyun düzleşmesi var. bu yaparmı %50 - %50 dedi. en yaklaşılan konu yine boyun düzleşmesi tabi. sonuç çınlamaya devam.

4. sıra diyabetik şeker yapabilir dediler. iç hastalıkları bölümü full kan testi sonuç hepsi temiz ama çınlama devam.

5. sıra göz yapar dediler. göz bölümünde tüm tetkikler yapıldı sonuç temiz çınlama devam.

6. sıra diş yapar dediler. çenemin komple tomografisi çekildi 20 lik dişlerede bakıldı. sonuç temiz çınlama devam.

7. sıra göğüs sıkışması yapar dediler. göğüs bölümünde tüm tomografiler ve solunum testleri yapıldı. sonuç temiz çınlama devam.

8. sıra kalp damar dediler. gidip tüm EKG - kan testi gizli kalp krizi varmı - ultrasyon hespine bakıldı. sonuç temiz çınlama devam.

9. fizyoterepist manuel tedavi dediler. 5 seans gittim. sonuç çınlama devam.

10. alternatif tıp dediler. sırasıyla zeytinyağı damlattım fayda yok. soğan suyu fayda yok. sarımsak suyu fayda yok. sirke suyu fayda yok.

Ve en başa dönüp 4 ayrı KBB ye tekrar gittim sırasıyla tüm ilaçları kullandım fayda yok. Sadece ve sadece ilaçlar çınlamayı biraz azaltır. Zaten çınlamanın azalmasını istiyorsanız ilaç kulllanmanıza gerek yok en mantıklı ve doğal yöntem 2 bardak üzüm sirkesini bir cezvede kaynatın, kaynarken bir huni bulup, huni yardımı ile kulağınızın içine kaynayan sirkenin buharının girmesini sağlayın. başkada çareniz yok. alışmaya bakın. geceleri yatamıyanlar içinde doktorunuza danışıp laroxyl 10 mg ilaç yazın reçetesizde satılıyor. geceleri bu ilaç sayesinde uyursunuz.

NOT: bu gittiğim doktorların tamamı profösördür. hep en iyilerini bulup gittim. özellikle KBB doktorlarına 4 ayrı şehirde her birine gittim. ama sonuç alamadım. siz siz olun doktor doktor gezmeyin. özellikle çınlaması yeni başlıyanlar hiç kafasına tkmasın. takınca daha da şiddetlenip baş dönmesine sebep oluyor. KBB bölümünden bir tane çınlama ilacı bir tane b12 ilacı bir tanede laroxy uyku ilacı yazdırıp hayatlarına devam etsinler. belki bu şekilde yol yakınken kurtulurlar. diğer türlü kafaya taktıkça daha da çoğalıyor. hepinize geçmiş olsun

• Erdem3727 E kullanıcısına yanıt
    Sizde durum ne hocam bende silah patlaması sonucu başladı 3.gün ilaca başladım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.