Şimdi Ara

Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tıp kazandım ders programına baktım ilk hafta uyum haftası ve ilk gün beyaz önlük giyme töreni olacak. Ama nasıl olacak neye göre sahneye çıkacaz bilmiyorum herhangi bir bilgilendirme oluyor mu? Tıp okuyan arkadaşlar şu töreni ayrıntısıyla anlatsa fevkalade olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tıpçı abla ya da abimiz cevaplayıversin ya

• Abimin torenine katilmistik ordan biliyorum ilk hafta tum donem1lerle prova yapiyorlarmis salonda belli bir sirayla oturuyorlar ilk 3 girenleri tek basina cagirmislardi ogretim uyesi onluklerini giydirdi sirayla sonrakileri sinif mevcuduna gore 5erli 10arli grup seklinde cagiriyorlar yine onlarada ogretim uyelerinden biri onlugunu giydiriyor sonra grupca poz veriyosun foto cekiyolar bu kadar oncesinde size de anlatilir zaten baska sorularin olursa sorayim abime jdkdkdk

• İlk gün bu törenin olması bayağı saçma geliyor sonuçta ne ara bizim nerede oturacağımızı, hangi sırada çıkacağımızı söyleyecekler? Bu arada teşekkür ederim. Şu an için başka sorum yok 😄 @yfsocietyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenokortikotropik. -- 9 Eylül 2018; 21:46:50 >
  • Ilk gün olduguna emin misin ya hangi okul?

• yfsocietyy Y kullanıcısına yanıt
    Uludağ üniversitesi ya ders programına baktım 24 eylülde ilk gün

• Zor bir şey değil . Salona doluşuyorsunuz . Aileleri de geliyor bazılarının . İlk 3 özel olarak çıkıyor . Ondan sonra birkaç kola bölüyorlar sizi . Sonra çıkıyorsunuz . Hoca size önlüğünüzü veriyor giydiriyor . Hocayla sarılıyon ve gidiyon . Zor bir şey değil . Ama duygusu çok hoşşşşşş . İnanılmaz bir an .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl önce açıldı
    Cerrahpaşa tıp
    10 yıl önce açıldı
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    O atmosfer cidden çok heyecan verici gibi duruyor. Sonuçta mesleğe hoşgeldin gibi bir şey bu tören.

• adrenokortikotropik. A kullanıcısına yanıt
    Beyaz önlük önemli bir timsal . Koskoca hoca sana onu veriyor iyi taşıman için . Önemi çok büyük aam sonradan kavrıyoruz .

Umarım güzel geçer o gün. Diğer arkadaş prova yapıldığını söyledi bizimki ilk gün olacak kimseyi tanımıyoruz nasıl olacak bilmiyorum neye göre ve hangi anda gruplandıracaklar bizi acaba?

• adrenokortikotropik. A kullanıcısına yanıt
    Rastgele olur büyük ihtimalle .

Çok dandik olur o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenokortikotropik. -- 10 Eylül 2018; 18:56:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.