Şimdi Ara

TIP BÜTÜNLEME/TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu dönem 3 kurul+ 1 final vardı hiçbirine düzgün çalışmadım hele son kuruldan finale kadar hiç bakmadım doğru düzgün ve dolayısıyla büte kaldım. ama büte girmek zorunlu değil 2. dönem düzeltile de bilir.
    bir yandan büte girmemekte kararlıydım zaten eve de geldim ama girecek olan arkadaşlar var onlar da risk almak istemedikleri için gireceklermiş mesela. onlar böyle söyleyince mantıklı geldi çünkü şimdi 60ın baya altında kaldım onu bütle düzeltip yeni döneme başlamak var ama bir yandan da bütün de garantisi yok ve şimdiye kadar çalışsam çalışırdım şimdi 10 günde ne olacak?

kafam çok karışık sınıfta kalmak istemiyorum gelecek dönem iyi çalışıp geçerim diyorum ama korkuyorum da. daha 3 kurul 1 final var toparlarım diye düşünmek istiyorum ama o zaman da bu dönemi düzeltmek için çok çalışmam gerekecek. yani bilemedim bir türlü tavsiye verebilecek hocalarım varsa dinlemek isterim. çok huzursuzum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hocam final yıl sonunda olmuyor mu

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    yok hocam bizim iki dönemde ayrı final ve büt var

• forum ölmüş hiç tıpçı kalmadı mı up

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Hocam bence şu an yapılacak büte de girin. Tamamen 2. döneme konuları bırakırsanız hepsi üst üste gelir daha da zorlar sizi. Şu anda konular azken ve hala bir miktar zaman da varken çalışın. Eğer şansınız yaver giderse geçersiniz eğer o olmazsa da sonrası için birkaç şey kalmış olur aklınızda. Sizde sistem nasıl işliyor bu arada? Finaller bütler dönem dönem oluyor dediğinize göre kalma geçme durumu buna göre mi ayarlanıyor nasıl gerçekleşiyor hocam

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    hocam eksik anlattığım için yanlış anlaşılmış sanırım.
    güz dönemi 3 kurul varsa 1. final ve büt de bu 3 kurulun konularını kapsıyor.
    aynı şekilde 2. final de sonraki 3 kurulun konularını kapsayacak.
    benim sıkıntım şu, ben bu ilk 3 kurula cidden çalışmadım büte çalışmaya kalksam birçok slaytı daha ilk kez açmış olacağım mesela. 13 ocakta da büt var. eve de geldim bi yandan.
    bi tarafım diyor ki ikinci dönem yükselt hallet bi tarafım diyor ki onun ne garantisi var büte gir.
    bi yandan bütün de garantisi yok yani bilmiyorum kafam çok karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 4 Ocak 2025; 0:53:48 >
    sınıfta kalmaya etkileri de şöyle yani her türlü 60 üstü olması gerekiyor ortalamanın ama ilk dönem 60ın altında kaldıysa ikinci dönem yükseltirsin falan onda sıkıntı yok ya da ilk dönem yüksek tuttun ikinci dönem 60ın altında kaldın ama yıl sonunda 60ı geçtiysen yine sıkıntı yok öyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

• Hocam final notları falan yok mu? 10 gün 10 gündür bir şey kaybetmezsiniz, bence denemekten zarar gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütlerinizde sorulan çıkmış oranına göre karar verebilirsin bence.

daha önce kalmış birisi olarak ne olursa olsun ikinci dönem daha fazla çalışmanı tavsiye ederim

Şimdi anladım hocam sağ olun açıklamanız için. Bence ortalamayı yükseltme ihtimali bulunduğu için çalışıp girmek iyi olur ilerisi için bir yatırım olarak. Eğer girerseniz ve çok etkisi olmazsa bilgi olarak kendinize üç beş bir şey katmış olursunuz. Girip de ortalamanızı iyi yönde etkilerseniz o da güzel olur. Ama buna girmezseniz bir daha telafisi olmaz ve tek şansınız bu durumda 2. dönemdeki sınavlardan iyi not almaya bağlı kalır. Eğer hallederim derseniz siz bilirsiniz ama girmekten zarar gelmez bence

• teşekkürler hocalarım
    gireceğim gibi gözüküyor

Şimdiden başarılar dilerim hocam  Bu sınavda kaç komiteden sorumlusunuz hangi komiteleri işlemiştiniz

sağ olun hocam
    3 komiteden sorumluyuz
    sinir sistemi, ruh sağlığı ve hastalıkları
    dolaşım ve solunum sistemi hastalıkları
    hematolojik, romatolojik, immünolojik hastalıklar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.