Şimdi Ara

Tıp dışında bütün bölümler çöp (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    herkes de bunu yapıyo zaten o yüzden çok kolay tıp kazanmak ve okumak.
  • peki tıpta yurtdışı imkanları nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: intotherain1

quote:

Orijinalden alıntı: Rrumble

quote:

Orijinalden alıntı: intotherain1

quote:

Orijinalden alıntı: Loriens

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Mutlak bilgiye sahibim ama bir isime yaramiyor. Yasim gecti.

Düsük profilli ögrenciler tarafindan istila edilmemis tek alan saglik sektoru. Diger sektorlerde kiran kirana bir rekabet var

Odtu nun avantaji da ömur boyu surmuyor.

Neyse baska bisi yazmicam seyimde degilsiniz

300 puan alsan tıpa giriyorsun , neyin derdindesin . Her yere boş beleş tıp açılmaya başladı . Yakında bla bla dışındaki bütün bölümler çöp demeye başlarsın .Kendini gösteremiyorsan herhangi bir bölümden mezun olduktan sonra sen çöpsün , bölüm değil .

300 puanla babayı tıpa girersin sen. bir tane örneği var onun sadece. şu anda ücretli tıplara bile 50 binden düşük sıralamayla girilmiyor.

Yurt dışında yökün denklik verdiği bir sürü üniversite var. Adamlar puan almadan da okuyor cahil cahil konuşma şuraya gelip

bizim okulda 200 kişiden 4 tanesi yök kontenjanıyla gelmiş. boş çocuklar da değiller. elini kolunu sallayan da tıp okuyamıyor o öğrencilerden. bir üniversite için 250-300 kişi başvuruyor yabancı öğrenci sınavına girmek için. tıp kazanmanın kolay ya da zor olmasını tartışırken bunları örnek veriyorsan senin yaptığın cahillik.

Çakmak gazı falan mı çekiyorsun kardeşim , ''Tıp kazanmanın kolay zor olmasını tartışırken bunları örnek veriyorsan senin yaptığın cahiilik'' diyorsun . Ne örnek verseydim . Adam diyorum ygs de barajı geçemiyor tıp okuyor sen diyorsun bize 3 kişi geldi boş değil. Romanya , Makedonya'daki bir çok üniversiteden mezun olan öğrencilere zaten yök denklik veriyor . Ygs'den barajı geçemeyen adam da gidip okuyor .

Eğitim Sistemi ve Kabul Koşulları

Romanya üniversitelerine kaytta LYS sınavında bir yeri kazanmış olma şartı aranmıyor. Adaylar lise diplomalarıyla başvuru yapabiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Siz direk para için meslek seçin , tıptan başka meslekte para yok demek istiyorsunuz sanırım. Bu şekilde işini sevmeyen lanet eden bir sürü doktor tanıdığım var başta ablam olmak üzere.

Lanet eden muhendisler de var.

Dalga mı geçiyorsun ? Sen şu an bayağı vebale girdin zaten.
    Bana deme ben tavsiye veriyorum sadece. Böyle tavsiye olmaz sen daha tadını kaçırdın işin tamam insan bir konu açar bir iki yorum atar o kadar. Sen habire konu açıyorsun forumda tıpçılıkla tanınıyorsun ya böyle bir şey olabilir mi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Af gelsin şu adamı tercih günlerine geri döndürsünler

• Pilotaj var, şimdi dağılın
  • quote:

Gerekirse bir sene daha çalışmak lazım, sonra o 1 sene için 30 sene lanet etmemek için.

Selamlar. ÖSYM başkanı bile sizin kadar ilgilenmiyordur YGS-LYS ile.
  • hmm.. öyle diyosun
  • size göre kimse okumasın toplumun çöpçüyede ihtiyacı var değilmi ?
  • Para olan meslekleri tip ve muhendislik diye ayirin sonra ulkede issizlik var olsun. Size tip ve muhendislikten baska meslek ogretmiyorlar galiba suna bak konuda bu ikisinden baska meslek ismi gecmemis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki qnq
  • Gorende okuyup noroloji profesoru olcak sanar he

Pratisyen bilemedin uzmandaki havaya gel

12 yil okursan bir 12 yil daha okumak zorundasiniz

Kuru 6 yil okursan hemsirenin bir boy ustususunuz.

En kiytirik bolumden doktora yapin kuru tip mezunlugundan iyidir.

• oooguz O kullanıcısına yanıt
    Dostum sen galiba ayran içerek foruma geliyorsun, haklıyım değil mi ??

'' En çok beğenilenlerden 2.Yorumu ( Benim attığım ) okursan benim hangi düşünceyi desteklediğimi anlarsın.

Neyse boşverdim okumana gerek yok zaten benimde seninle aynı şeyden bahsettiğimi anlamayacak kadar kıt bir zekan var o yüzden boşver :)
  • Pek tabi.

• 30 yıldır tıp okuduğuna lanet eden tanıdığım var onu napıcaz?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.