Beyler dönem 1 e başlayacağım yüksek ortalama yapma sırları nelerdir nelere şimdiden çalışmalıyım kitap olarak ne alayım? (Normalde bu kadar kasmazdım dönem 1de ama birkaç nefret ettiğim kişi ile aynı yeri kazanınca icim kaynadı) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp Fakültesi +85 ortalama
-
-
faydalı konu upp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günü gününe Çalış son 3 hafta eve kapan. Zor bi üniyse bunları yapsan dahi 85+ yapamayabilirsin
Ben 96/100 le bitirmistim zamaninda.
Bir defa atlas secimi bir tip kariyerinin bel kemigidir.
Bu noktada sobotta'yi siddetle oneririm. Netter diyenler olacaktir onlara su hikayeyi anlat ve gul gec.
Bir gun Mr.Netter ve Mr.Sobotta anatomik bir konuda arastirma yapmak uzere guclerini birlestirirler ve laboratuvara kapatirlat kendilerini..
Arastirma derinlesir birkac gun gecer derken bir noktada tikanirlar ve atlasa basvurma ihtiyaci hisseder Mr.Netter bu anda kendi yazdigi Netter atlasini onune ceker ve hizla sayfalari karistirmaya baslar.
Bunu goren Mr.Sobotta yaninda duran Hansel ve Gratel masalini eline alip okumaya baslar. Bir sure sonra kafasini atlastan kaldiran Mr.Netter, Sobotta'nin bu tavrina con sasirir ve kendini tutamaz.
-Azizim siz neden elinize bir atlas alip incelemiyorsunuz?
Bunun uzerine Mr.Sobotta purosundan bir nefes daha cekip
-Efendim siz masal okumaya baslayinca ben de ayak uydurmak istedim size. (alintidir)
Zaten anatomiye giris dersinde hocaniz bu hatirayi muhakkak anlatacaktir.
Bunun disinda da duzenli calisip on siralara oturmayi,hocalari duzenli yalamayi unutmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocalar çıkmış sorarlar az da olsa çok da olsa onlara bak mutlaka +85 diyorsan da kitapları slaytları ezberleyecen kolay gelsin
-
85+ eşittir slaytları yalayıp yutmak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam tıpta ortalama kasmanın yatay geçiş dışında esprisi yok.siz neden istiyorsunuz
Bordrolarla vakit harcama hocam
Bkz. @ Ank...tıplı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Temren -- 25 Ağustos 2022; 20:40:26 >
99/100 Ankara Tıp’ta bitirdim geçen sene. Bizim modüllerimiz 8 haftadan oluşuyor. 6 hafta günlük 3 saat, son iki hafta günlük 8-9 saat çalışarak yapılıyor. Textbook olarak Sobotta Anatomi, Harper biyokimya ,Junquiera histoloji,Langman embriyoloji,Guyton fizyoloji, molecular biology of the cell tıbbi biyoloji kullandım. Çalışırsanız 85 hiçbir şey tenezzül etmem sınava girerken bu puana :D kolay gelsin hocam, tıbbiyede başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G2711-e -- 25 Ağustos 2022; 20:40:14 >
Maşallah hocam.Allah bize de nasip eder inşallah
Kolay üniversitede bile 85+ yapmak için baya çalışman lazım zor ise hayatsız olacaksın yapacak bir şey yok.
Sınavlari çok sona bırakma haftalık olarak gördüklerini diğer haftaya sarkıtmadan bitir.
Ve komitenin hiçbir dersini salma en önemsiz dersi bile salsan puanının belli seviyenin üzerine çıkamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkois -- 25 Ağustos 2022; 22:27:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben 96/100 le bitirmistim zamaninda. Bir defa atlas secimi bir tip kariyerinin bel kemigidir. Bu noktada sobotta'yi siddetle oneririm. Netter diyenler olacaktir onlara su hikayeyi anlat ve gul gec. Bir gun Mr.Netter ve Mr.Sobotta anatomik bir konuda arastirma yapmak uzere guclerini birlestirirler ve laboratuvara kapatirlat kendilerini.. Arastirma derinlesir birkac gun gecer derken bir noktada tikanirlar ve atlasa basvurma ihtiyaci hisseder Mr.Netter bu anda kendi yazdigi Netter atlasini onune ceker ve hizla sayfalari karistirmaya baslar. Bunu goren Mr.Sobotta yaninda duran Hansel ve Gratel masalini eline alip okumaya baslar. Bir sure sonra kafasini atlastan kaldiran Mr.Netter, Sobotta'nin bu tavrina con sasirir ve kendini tutamaz. -Azizim siz neden elinize bir atlas alip incelemiyorsunuz? Bunun uzerine Mr.Sobotta purosundan bir nefes daha cekip -Efendim siz masal okumaya baslayinca ben de ayak uydurmak istedim size. (alintidir) Zaten anatomiye giris dersinde hocaniz bu hatirayi muhakkak anlatacaktir. Bunun disinda da duzenli calisip on siralara oturmayi,hocalari duzenli yalamayi unutmayin. |
Günü gününe Çalış son 3 hafta eve kapan. Zor bi üniyse bunları yapsan dahi 85+ yapamayabilirsin
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X