Bildirim
TIP FAKÜLTESİ İÇİN TABLET
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üni kampanyası neymiş hocam? -
APPLE ÜRÜNLERİNİN BAZILARINI ALINCA SANA AIR PODSU HEDİYE OLARAK VERİYOR APPLE ÜNİ KAMPANYASI YAZARAK BAKABİLİRSİN BİRAZ HİLE GİBİ BİŞİ -
Yavaşça onun kullanıcı adına bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Pena -- 29 Ağustos 2020; 13:5:0 > -
KİTAPLARI OKUMAK PEK İYİ OLMAYABİLİYOR AMA HOCALARIN SLAYTLARI İÇİN TABLET ÇOK İYİ. BEN HİÇ KANTİNDEN SLAYT ALMADIM, HEP TABLET ÜZERİNDEN İLERLEDİM. -
Eyw -
KALEM DE ALICAM NOT ALMAK İÇİN SANKİ DAHA KOLAY OLUR GİBİ GELDİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirli31 -- 29 Ağustos 2020; 13:16:50 > -
Kantinden slayt ne ya
Ben kırtasiye vs gidiliyor sanıyordum -
Ben iPad Air 3 alıp airpodsu sattım 3150 tl gibi bir şey oldu kullanıyorum güzel tavsiye ederim -
BÜTÜN SLAYTLARA VE KAYNAKLARA ELEKTRONİK ŞEKİLDE ULAŞABİLİRZ DEĞİL Mİ -
Bilmiyorum tıp okumuyorum ama hocanızdan isterseniz verir her halde mail falan atar, kitapların da pdf'i illa bulunur -
Bizim okulda kantinle bitişik fotokopici vardı o da satıyordu, okulun hemen karşısındaki kırtasiyeci de satıyordu.quote:
Orijinalden alıntı: navi markelof
Kantinden slayt ne ya
Ben kırtasiye vs gidiliyor sanıyordum -
tıp fakültesi pdf ve slaytlar için 32 gb yeter mi yoksa 128 gb tablet almak daha mantıklı mı ? -
eğer bilgisayarınız yoksa bilgisayar almanızı şiddetle tavsiye ederim ileride dershane ihtiyacı olursa bilgisayara gerek var. Ben almamıştım sırf tusdata dershanesinin offline sistemini kullanmak için aldım
windows işletim sistemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrEarth -- 29 Ağustos 2020; 23:1:10 > -
APPLE ALABİLECEK GÜCE SAHİP OLAN NİYE ÜNİVERSİTE OKUR Kİ 40BİN LİRA ALTI MAAŞINIZ VARSA APPLE ALMAK BÜYÜK BİR ZEKA GERİLİĞİDİR. ADAMLAR LAPTOPA İKİNCİ TYPE-C KOYDU DİYE SEVİNÇ NARALARI ATAN KİTLEDEN BAHSEDİYORUZ. -
Hocam ben denedim iyi bir uygulama bulamadım tablette drivedan slaytları aktarmakta falan sıkıntı çektim üstünü çizdiğim yerler gitti falan. Kağıda geçtim sonra. Bildiğin pdf uygulaması varsa söylersen sevinirim -
ULAN APPLE ALMAKLA BUNUN NE ALAKASI VAR ALACAĞIM TABLET KALEMİYLE BERABER 4.7K YA DENK GELİCEK
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yavaşça onun kullanıcı adına bak
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X