Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ PROF. SAYISI,ABBAS GÜÇLÜ SIRALAMA ve 10721 TERCİHH!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıralamam resimdeki gibi benim sıralarımdaki tıp fakültelerinden hangisini tercih etmeliyim ya?
     TIP FAKÜLTESİ PROF. SAYISI,ABBAS GÜÇLÜ SIRALAMA ve 10721 TERCİHH!!  TIP FAKÜLTESİ PROF. SAYISI,ABBAS GÜÇLÜ SIRALAMA ve 10721 TERCİHH!!  TIP FAKÜLTESİ PROF. SAYISI,ABBAS GÜÇLÜ SIRALAMA ve 10721 TERCİHH!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaplan90 -- 2 Temmuz 2015; 16:20:58 >

• Sıralamana göre Pamukkale iyi bir seçim gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'd name it Marla.

Sıralamana göre Pamukkale iyi bir seçim gibi duruyor.

Her zaman o sıralamaya göre yapılmıyor.Pamukkale de PDÖ sistemi varmış çok iyi bir sistem olmadığını söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaplan90

quote:

Her zaman o sıralamaya göre yapılmıyor.Pamukkale de PDÖ sistemi varmış çok iyi bir sistem olmadığını söylüyorlar.

Ben 4500 siralamayla 9binlik omü'yü yazacağım gazi gelmezse. Omü'de de pdö var. Ve orada okuyan çok arkadaşım var bazıları memnun bazıları değil. Hangi tıp fakültesinde okuyan öğrenciye sorsan kendi okulunu kötülüyor. O yüzden bence aralarinda pek bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdng -- 2 Temmuz 2015; 16:43:08 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben 4500 siralamayla 9binlik omü'yü yazacağım gazi gelmezse. Omü'de de pdö var. Ve orada okuyan çok arkadaşım var bazıları memnun bazıları değil. Hangi tıp fakültesinde okuyan öğrenciye sorsan kendi okulunu kötülüyor. O yüzden bence aralarinda pek bir fark yok.

Peki bu sıralamayla ATATÜRK TIP yazarsam(13400) sıralamama yazık mı olur.Hasta bakımından çok iyi bir üni. ve çok köklü üni. diyorlar.Doğunun istanbulu gibi.

• Pdö nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bu sıralamayla ATATÜRK TIP yazarsam(13400) sıralamama yazık mı olur.Hasta bakımından çok iyi bir üni. ve çok köklü üni. diyorlar.Doğunun istanbulu gibi.

Sıralamaya yazık olur mu diye dusunme sonucta okulun adının önemi yok bu meslekte. Şehri düşün hangisinde yaşamak istersin. Erzurum evet çok köklü bir okul ama Erzurum'a gelene kadar da gayet güzel okullar var. Okul değil şehir seçerim senin yerinde olsam. Sonuçta en az 6 sene o şehirde yaşayacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    6 yıl önce açıldı
    En iyi Tıp Fakülteleri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Inönü tıp malatya sizce nasil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyaww

Inönü tıp malatya sizce nasil

Bende merak ediyorum.Tanıtımlarında güzel gibi duruyor da gerçeğini anlamak lazım.
  • Bişey sordum cevap vercek misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Monha

Bişey sordum cevap vercek misiniz

Probleme Dayalı Öğrenim.

• yokyaww Y kullanıcısına yanıt
    Tus başarısı yüksek bir okul diye duydum ayrıca ingilizce
  • up
  • benim sıralamada 11.3 süleyman demirel düşünüyorum üniversiteye baya iyi diyolar bilen ya da araştıran arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirim.

edit: Bir de bazı arkadaşlar pdö ya da entegre sistem demiş ama süleyman demirelde 2 sini birden uyguluyolar heralde şöyle bi yazı buldum sitesinde

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ilk yıl isteğe bağlı İngilizce hazırlık sınıfı okutulur. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Dönem I, Dönem II, Dönem III’te entegre sistemle ve kısmi Probleme Dayalı Öğrenim (PDÖ) ile öğretim yapılır ve bu dönemlerde sınıf geçme esası uygulanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trident682 -- 2 Temmuz 2015; 20:58:45 >
  • up
  • up
  • Benim siralama 11.5 trakya ısparta muğla arasindayim bilgisi olan var mi okullar hakkında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.