Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİH EDECEKLERE YARDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
8
Favori
12.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk sene tıpı bırakan insanlar oluyor ama geneled 3-5 kişi olur. 25 sayısı yüksek bir sayı.
  • crazysaver C kullanıcısına yanıt
    tamamen sana kalmış. ailenin yanında okumak istiyorsan akdenizi yazarsın. eğitim açısından bir farkları yok gazi ve akdenizin.
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    bu kişiden kişiye farklılık gösteren bir soru. ben ailemin yanında okumak istemediğim için şehir dışı tercih ettim. sıralamam 5800dü kayseriliydim ve osmangazi üniversitesi yazdım. gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqustine

benim sıralamam 5800dü ve osmangazi yazdım. antalya genel olarak pahalı bir şehir tercih sebebini merak ettim puanım heba olmasın mı?

ondan da değil biraz antalya alanya tercih sebebim 6 7 yılımız orada geçecek güzel memleket olsun amaç ama pahalıysa yine yazmam onu da bilmiyorum bir de ben yaşadığım yer gereği doğayı çok severim ankara içstabul gibi yerleri tercih etmeme sebebim de bu
  • Hocam sıralamam 3930 küsur, ilk tercihim gazi türkçe tıp olacak gibi, geçen yıl 3970 civarıyla kapatmış, sizce tutma ihtimali nedir?

Gazi gelmezse, ikinci tercih konusunda gerçekten kararsızım; aklımda şu an osmangazi, uludağ, yıldırım beyazıt var. Bu üniversiteler hakkındaki fikirlerinizi ve diğer üniversitelerden tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Sosyal çevreden ziyade benim için eğitim kalitesi daha öncelikli hocam.

Birde bu akredite sistem olayı nedir, ne işe yarar; yurtdışı için, gittiğin üniversitede olması şart mıdır?

Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: v883orionis

quote:

Orijinalden alıntı: aqustine

benim sıralamam 5800dü ve osmangazi yazdım. antalya genel olarak pahalı bir şehir tercih sebebini merak ettim puanım heba olmasın mı?

ondan da değil biraz antalya alanya tercih sebebim 6 7 yılımız orada geçecek güzel memleket olsun amaç ama pahalıysa yine yazmam onu da bilmiyorum bir de ben yaşadığım yer gereği doğayı çok severim ankara içstabul gibi yerleri tercih etmeme sebebim de bu

9 eylul egitimi mi daha sıkıdır yoksa akdeniz mi veyahut gazi mi?

• crazysaver C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda fikrim yok

• Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Hocam merhaba.Ben de 5700.oldum ama eskisehir osmangazi secmeyi dusunuyorum. Akdeniz ve Uludağzor diye duydum bir de eskisehirin ogrenci sehri olmasi beni eskisehire yaklastirdi. Eskisehirin artilari ve eksileri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quejdide -- 17 Temmuz 2017; 21:44:21 >
  • antalya tıp hakkında ne düşünüyosun ? ve kendi üniversiten hakkindaki görüslerin neler?
  • aqustine kullanıcısına yanıt
    Eksi yönleri neler bir bileğiniz var mı?

• Selçuk Tıp hakkinda fikirlerinizi alabilir miyim acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leonkerim

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

hiç duymadım kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quejdide

Hocam merhaba.Ben de 5700.oldum ama eskisehir osmangazi secmeyi dusunuyorum. Akdeniz ve Uludağzor diye duydum bir de eskisehirin ogrenci sehri olmasi beni eskisehire yaklastirdi. Eskisehirin artilari ve eksileri nelerdir?

ilk baştaki cümlen çok önemli. zamanında ben de araştırırken uludağ ve antalyanın zor olduğunu bildiğği için yazmadım açıkçası.

eskişehirin artıları sosyal ucuz kimsenin kimseye karışmadığı okulun merkeze yakın olduğu bir şehir olması.
    istediğin her şeyi bulabileceğin bir şehir.
    eksi yönleri ise kışın biraz fazla soğuk olması sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ractised

antalya tıp hakkında ne düşünüyosun ? ve kendi üniversiten hakkindaki görüslerin neler?

ben kendi üniversitemden gayet memnunum ortalama bir çalışmayla sınıfımı geçebiliyorum. yeteri kadar kulüp faaliyeti mevcut.

antalya hakkında fazla bilgim yok ama zor olduğunu söylüyordu ordaki arkadaşlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FezaFomalhaut.

Hocam sıralamam 3930 küsur, ilk tercihim gazi türkçe tıp olacak gibi, geçen yıl 3970 civarıyla kapatmış, sizce tutma ihtimali nedir?

Gazi gelmezse, ikinci tercih konusunda gerçekten kararsızım; aklımda şu an osmangazi, uludağ, yıldırım beyazıt var. Bu üniversiteler hakkındaki fikirlerinizi ve diğer üniversitelerden tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Sosyal çevreden ziyade benim için eğitim kalitesi daha öncelikli hocam.

Birde bu akredite sistem olayı nedir, ne işe yarar; yurtdışı için, gittiğin üniversitede olması şart mıdır?

Teşekkürler...

umarım gazi gelir. eğitim kalitesi uludağ ve osmangazi için eşit ve kaliteli diyebilirim. yıldırım beyazıtın yeni açıklmış olmasından dolayı bazı sıkıntılar var.

akredite olayı aldığın diploma yurtdışında da geçerli. o sıralamalardaki tüm üniversitelerde vavr sanırsam.

• aqustine kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Foreman

Selçuk Tıp hakkinda fikirlerinizi alabilir miyim acaba ?

up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pamukkale üniversitesi tıpfakültesi hakkinda bilginiz var mi acaba tavsiye ediyor musunuz pdö sistemi varmis sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Selçuk Tıp hakkinda fikirlerinizi alabilir miyim acaba ?

up

gayet köklü bir üniversite. eğitimi de iyi. konya büyük bir şehir yazılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.