Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİH EDECEKLERE YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
8
Favori
12.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aqustine

quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

hatam olabilir. ama 80 ortalama da çok çok zor yapılacak bir ortalama haberin olsun.

Ama bu butun tiplar icin gecerli degil mi?

80 ortalama her fakültede yapılması zor bir ortalama.

Peki sizde 80 üstu kac kisi yapabiliyor hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aqustine kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralamam 7400, osmangazi 6800, çukurova 8000. Çukurovanın eğitimi, kampüsü çok iyi deniliyor, şehri de göze alarak ne dersinix? Çukurova tıp hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Am3+ kullanıcısına yanıt
    güzel ve mantıklı tercih.
  • 11.001 sıralamam var hocam, Çanakkale ve Trakya kesin gelir diye düşünüyorum, Pamukkale ve Manisa 'dan birisi gelirse de çok sevinirim.. Şimdiden guyton fizyolojide 900 küsür sayfalara kadar ilerledim. Patoloji ve anatomiye de hafiften başlarım, benim ilgimi çekti fazlasıyla, o yüzden pdö olsun, fakültenin aşırı zor olması olsun benim işime gelir.. Aslında benim aradığım tıpın sosyal ortamından çok eğitiminin kaliteli olmasını istiyorum.
    Trakya tıp öğrencileri eğitim konusunda çok övdüler, pamukkalede de çok övdüler.
    Sizce hangi tıpı tercih etmeliyim hocam, tavsiyeleriniz nedir?

• sakultasaian kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı olsun adına sevindim.Şimdiden guyton okuman çok kıymetli bir durum.İnşallah ileride iyi bir hekim olursun.
  • Hocam merhaba

Konu gerçekten çok faydalı olmuş tebrikler.Uludağ hakkında yazdıkların kararımı epey etkiledi.

Sıralamam 6281.Aklımda osmangazi ve uludağ vardı.Bir de bugünlerde araştırmaya başladığım istinye üniveritesi.

İstinye üniveritesi çok yeni olmasına rağmen arkasında medical park liv hospital gibi büyük kurumlar var.Eğitime farklı bir bakış açısı getirmiş.Özel üniveritelerin kanımca en büyük dezavantajı öğrencilerine göterebilecekleri vaka ayısının azlığıdır.Bu konuda sen daha bilgilisindir.Özel üniveritenin iyi hekim yetiştirmek için ne gibi dezavantajları vardır?

Ben 2012 senesinde maltepe üniversitesi tıp fakültesinde 1. sınıfı alıp 2. sınıfa geçerken bıraktım.Şimdi yeniden tıp fakültesine dönmek istiyorum.Benim sorum osmangazi üniveritesi beni intibakla 2. sınıftan başlatır mı?Bizim dönemden çeşitli üniveritelere yatay geçiş yapanlar(örnek uludağa) olmuştu.Sence benim oradaki bir senemi sayarlar mı?Bizde Komite sistemi vardı.

Bir de osmangazi üniversitesinden bahseder misin?İnternet sitesini inceledim.Bazı kurullarda pdö yazıyordu.Komite sistemi var değil mi?Zorluğu geçme notu nasıldır?Stajlarda çok çeşitli vaka görüyorlar mı?Kısaca tusa yarış atı hazırlamak yerine iyi hekim yetiştiriyorlar mı?

Teşekkürler

• Hocam ankara tıp hakkında bilgi alabilir miyim her şeyiyle

• cerrahpaşanın sistemi hakkında da biraz bahsedebilir misin?
  • Muğla tıp nasıl hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: xraxion61

sıralamam 2.2 Türkçe çapa düşünüyorum

önerebileceğin başka bir yer var mı ist de olması lazım başka şehir istemiyorum

çapa güzel tercih olur.
  • 250de 30-35 kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantr51

Hocam sıralamam 7400, osmangazi 6800, çukurova 8000. Çukurovanın eğitimi, kampüsü çok iyi deniliyor, şehri de göze alarak ne dersinix? Çukurova tıp hakkında ne düşünüyorsunuz?

çukurova gayet köklü bir üniversite ya. sıralamanda kayseri ve konyayı düünmüyorsan güzel tercih.
  • quote:

250de 30-35 kişi.

bence rakam yüksek.. öyle bir dedin ki 10 kisi dahi gecemez sandim

• sakultasaian kullanıcısına yanıt
    ya ben 3e geçtim guyton fizyoloji almadım elime :/ sen nerde istersen dereceye filan oynayacaksın sanırım. ben daha çok sosyal ortamları filan bile biriyim ya :( trakya tıp ve pamukkalenin sistemleri farklı. pdö sana daha mantıklı gibi pamukkaleyi iyice araştır.
  • Merhaba, sıralamam 9098 geldi. Şu an Erciyes, Sakarya, Meram ve Celal Bayar arasında kaldım. Hepsi çok farklı şehirler. İstanbul'da yaşıyorum. Çok aklım karıştı. Siz ne önerirsiniz ya da bu okullar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brachialis

Hocam merhaba

Konu gerçekten çok faydalı olmuş tebrikler.Uludağ hakkında yazdıkların kararımı epey etkiledi.

Sıralamam 6281.Aklımda osmangazi ve uludağ vardı.Bir de bugünlerde araştırmaya başladığım istinye üniveritesi.

İstinye üniveritesi çok yeni olmasına rağmen arkasında medical park liv hospital gibi büyük kurumlar var.Eğitime farklı bir bakış açısı getirmiş.Özel üniveritelerin kanımca en büyük dezavantajı öğrencilerine göterebilecekleri vaka ayısının azlığıdır.Bu konuda sen daha bilgilisindir.Özel üniveritenin iyi hekim yetiştirmek için ne gibi dezavantajları vardır?

Ben 2012 senesinde maltepe üniversitesi tıp fakültesinde 1. sınıfı alıp 2. sınıfa geçerken bıraktım.Şimdi yeniden tıp fakültesine dönmek istiyorum.Benim sorum osmangazi üniveritesi beni intibakla 2. sınıftan başlatır mı?Bizim dönemden çeşitli üniveritelere yatay geçiş yapanlar(örnek uludağa) olmuştu.Sence benim oradaki bir senemi sayarlar mı?Bizde Komite sistemi vardı.

Bir de osmangazi üniversitesinden bahseder misin?İnternet sitesini inceledim.Bazı kurullarda pdö yazıyordu.Komite sistemi var değil mi?Zorluğu geçme notu nasıldır?Stajlarda çok çeşitli vaka görüyorlar mı?Kısaca tusa yarış atı hazırlamak yerine iyi hekim yetiştiriyorlar mı?

Teşekkürler

teşekkürler öncelikle.
    özel üniversitelerin en büyük dezavantajı 2 sene sonra ne olacağının garantisinin olmaması ülkede. şifa turgut özal harikaydı ama bi anda kapandılar. istediği kurum olsun önemli değil o yüzden.

şimdi o intibak olayını bilmiyorum ama bizim oradaki sistem de komite sistemi ve akredite sayılabilir. öğrenci işleriyle konuşursun o mevzuyu.

Osmangazi üniversitesindeki pdö olayı 2 komitede bir 4 puan etkili bi şey ve gayet eğlenceli. her komiteye iki hafta çalışmayla çok rahat sınıf geçilir geçme notu 60. bölgenin büyük şehri olduğu için çok fazla vaka şansı var ve intörnlüğün ağbabasını yaşarsın :D

• Afyon tıp hakkında ne düşünüyosun hocam 12387 sıralamam sence nereleri yazmam mantıklı olur

• Merhaba deü tıp tutuyor ege ile 300 kişi var.Ege ihtimali var mı? Deü nün hazırlığı hakkında bilgi verebilir misiniz?(yök atlasta"isteyenlere 1 yıl hazırlık uygulanır" diye geçiyor"). Ayrıca PDÖ hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

ya gerçekten kadavra konusunu bundan 1 yıl önce anlayacaksın ne gereksiz bir soruymuş diye. yani tıp fakültesinde okuyan her birey kadavranın 1 tane veya 100 tane olmasının bi farkı olmayacağını sana söyler. bence asıl sormanız gereken sorular devamsızlık sıkıntısı var mı çıkmış sorular çok mu olmalı :)
    Celal bayar da geçme notu 60 muafiyet 85 kuruldan geçme olayı yok muaf değilseniz finalde bütün yıldan sorumlusunuz finalden 50 alma zorunluluğu var kurul ortalamaniz ne olursa olsun 50nin altı büt e kalıyor bu kadar olumsuzlugun yanında bence güzel tek şey kurul büt u var istediğiniz 2 kurulun sınavına yılın sonunda tekrar girebiliyorsunuz yüksek olan notunuz geçiyor

Hocam ben bu kurul, büt, final gibi terimleri çok anlamıyorum. Bu kurullar değişiyor sanırım, olup olmamasına avantaj ve dezavantaj diyenler var. Bu işin ideal hali nasıldır?

Bir de Trakya Tıp'ı inceliyorum bilginiz var mıdır acaba?

• aqustine kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.

Üniversite sosyal ve spor imkanları bakımından nasıl?Yüzme havuzu tamamlandı yazıyor girilebiliyor mu?Onun dışında eskişehirde okumak zevkli mi?Gezip görülecek yerler var mı?

Sen osmangazide okumaktan memnun musun?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.