Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİH EDECEKLERE YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
8
Favori
12.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trabzonda yaşamak konusunda sıkıntı yaşamazsan güzel üniversite.
  • Sıralamam 2800 ankara tip sınırdayım. Büyük ihtimal gazi tıpa yerleşeceğim sizce doğru mu yaparım bu üniversiteler hakkında düşünceleriniz nelerdir? Ankarada yaşıyorum. Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya gerçekten kadavra konusunu bundan 1 yıl önce anlayacaksın ne gereksiz bir soruymuş diye. yani tıp fakültesinde okuyan her birey kadavranın 1 tane veya 100 tane olmasının bi farkı olmayacağını sana söyler. bence asıl sormanız gereken sorular devamsızlık sıkıntısı var mı çıkmış sorular çok mu olmalı :)
    Celal bayar da geçme notu 60 muafiyet 85 kuruldan geçme olayı yok muaf değilseniz finalde bütün yıldan sorumlusunuz finalden 50 alma zorunluluğu var kurul ortalamaniz ne olursa olsun 50nin altı büt e kalıyor bu kadar olumsuzlugun yanında bence güzel tek şey kurul büt u var istediğiniz 2 kurulun sınavına yılın sonunda tekrar girebiliyorsunuz yüksek olan notunuz geçiyor
  • Peri09 P kullanıcısına yanıt
    aynı binada demek galiba ama. gerçekten çok önemli bi şey olduğunu düşünmüyorum.
  • Hocam pdö hakkında bilgi verebilir misiniz ? Hatta ben 9 eylül düşünüyorum orası hakkında da bilginiz varsa sevinirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqustine

ya gerçekten kadavra konusunu bundan 1 yıl önce anlayacaksın ne gereksiz bir soruymuş diye. yani tıp fakültesinde okuyan her birey kadavranın 1 tane veya 100 tane olmasının bi farkı olmayacağını sana söyler. bence asıl sormanız gereken sorular devamsızlık sıkıntısı var mı çıkmış sorular çok mu olmalı :)
    Celal bayar da geçme notu 60 muafiyet 85 kuruldan geçme olayı yok muaf değilseniz finalde bütün yıldan sorumlusunuz finalden 50 alma zorunluluğu var kurul ortalamaniz ne olursa olsun 50nin altı büt e kalıyor bu kadar olumsuzlugun yanında bence güzel tek şey kurul büt u var istediğiniz 2 kurulun sınavına yılın sonunda tekrar girebiliyorsunuz yüksek olan notunuz geçiyor

hocam kac ortalama üstü olursa finale kalinmiyor bir de bu puanlar cok mu yuksek yapilmasi zor mu yani tırstım biraz :DDD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aqustine kullanıcısına yanıt
    7.5 sıram yüksek olasılık gelmeyeceği için hocam yinede yazıcam tabi

• işte muafiyet dediği 85 finalsiz geçiş. 60 ortaalama çoğu fakültede öyle çok sıkıntı değil. ama finaldeki 50 barajı 67 ortalama ile 84 ortalama arasında hiçbir farkın olmamasını sağlıyor bu kötü bir durum.
  • quote:

işte muafiyet dediği 85 finalsiz geçiş. 60 ortaalama çoğu fakültede öyle çok sıkıntı değil. ama finaldeki 50 barajı 67 ortalama ile 84 ortalama arasında hiçbir farkın olmamasını sağlıyor bu kötü bir durum.

hocam orda okuyan arkadas 80 diye yazmisti benim konumda ?

• adsızdoktor A kullanıcısına yanıt
    ankara tıpta okuyan insanlardan biriyle konuşursan sana neden gazi yazman gerektiğini anlatacaklardır :)
    Ilk sene verilen İngilizce dersinde vize ve finali gecemezsek ne olur Türkçe tıp olan fakültelerde

Çok korkutuyorlar ama hepsi de memnun bende çözemedim açıkçası

• Peri09 P kullanıcısına yanıt
    bizim fakültemizde 3 sene geçme hakkı tanınıyor bir şekilde kopya falan geçersin 3 yılda :)
  • hatam olabilir. ama 80 ortalama da çok çok zor yapılacak bir ortalama haberin olsun.
  • quote:

hatam olabilir. ama 80 ortalama da çok çok zor yapılacak bir ortalama haberin olsun.

Ama bu butun tiplar icin gecerli degil mi?

• Selçuk Tıp hakkinda ne dusunuyorsunuz hocam bilginiz var mi acaba ?

• Selçuk tıp hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ev burada olduğu için seçmeyi düşünüyorum. Sıralamam 5600.

• Dr.Foreman kullanıcısına yanıt
    gayet köklü bir üniversite. tercih edilebilir kesinlikle.
  • sıralamam 2.2 Türkçe çapa düşünüyorum

önerebileceğin başka bir yer var mı ist de olması lazım başka şehir istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

hatam olabilir. ama 80 ortalama da çok çok zor yapılacak bir ortalama haberin olsun.

Ama bu butun tiplar icin gecerli degil mi?

80 ortalama her fakültede yapılması zor bir ortalama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.