Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİH EDECEKLERE YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
8
Favori
12.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam siralamam 12300. Trakyayi yazmayı dusunuyorum ama gelmeme ihtimali yüksek. Sonra Muğla ve Isparta arasında kaldım. Yüksek ihtimal ikisinden biri gelecek. Ama hangisini daha önce yazayım karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam peki her gun 3-4 saat calisarak 80 ve üstü ortalama yapabilir miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aqustine kullanıcısına yanıt
    Sistemi anladim da tatil acisinda dinaller temmuz basinda olsa da okul normal 15i gibi dersleri bitiriyor. 25 kisi okulu nasil birakti onu anlamadim toptan yipi mi biraktilar yoksa baska yere gcis mi oldu ama ilk yildan gecis kolay mi o kadar?

• 7248.yim adanada yaşıyorum. Ç.ü. tıp düşünüyorum. Ç.ü. ile ilgili bir bilginiz var mı?

• OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    pm attım bir arkadaşımın nosunu.
    kocaeli tıp umuttepe de ve inanılmaz güzel bir havası var. temiz hava soluğunun farkına varıyor insan. merkezden minibüsle 20 dk. çok da uzak değil bece.

• ourr O kullanıcısına yanıt
    sen nerede yaşamak istiyorsun hayat tarzın nasıl biraz ona bağlı. mesela kayseride içkili mekan yok. gece hayatı yok. ama düzenli sakin bir yer. manisa izmire yarım saat mesafede. bu üniversitelerin hepsi köklü üniler meram dışında. sakarya istanbula yakın ailene yakın yani tamamen eğitim dışında faktörleri göze alacağın bir tercih.
  • lethemm L kullanıcısına yanıt
    kesinlikle güzel bir yer. ama ben yerleşkeden uzak okulları sevemiyorum mesela samsun da aynı şekilde. biraz kişisel bi şey yanlış anlaşılma olmasın :)
  • vlkngdr V kullanıcısına yanıt
    ya pdö eğitimini biz de görüyoruz ama 2 ayda 3 saat filan. o şekilde gayet eğlenceli ama bunu 3 sene görmek nasıl olur gerçekten tecrübe etmek lazım. pdö biraz daha öğrenci merkezli bir öğretim şekli. sürekli okula gitmen gerek sanırım. bana göre değil bu :)

hazırlık istemezseniz yok diye biliyorum bence gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prlk

quote:

Orijinalden alıntı: aqustine

ya gerçekten kadavra konusunu bundan 1 yıl önce anlayacaksın ne gereksiz bir soruymuş diye. yani tıp fakültesinde okuyan her birey kadavranın 1 tane veya 100 tane olmasının bi farkı olmayacağını sana söyler. bence asıl sormanız gereken sorular devamsızlık sıkıntısı var mı çıkmış sorular çok mu olmalı :)
    Celal bayar da geçme notu 60 muafiyet 85 kuruldan geçme olayı yok muaf değilseniz finalde bütün yıldan sorumlusunuz finalden 50 alma zorunluluğu var kurul ortalamaniz ne olursa olsun 50nin altı büt e kalıyor bu kadar olumsuzlugun yanında bence güzel tek şey kurul büt u var istediğiniz 2 kurulun sınavına yılın sonunda tekrar girebiliyorsunuz yüksek olan notunuz geçiyor

Hocam ben bu kurul, büt, final gibi terimleri çok anlamıyorum. Bu kurullar değişiyor sanırım, olup olmamasına avantaj ve dezavantaj diyenler var. Bu işin ideal hali nasıldır?

Bir de Trakya Tıp'ı inceliyorum bilginiz var mıdır acaba?

kurullar her 1 ay 1,5 ayda gördüğünüz konuların sınavları ne bileyim sindirim kurulu kas kurulu vb. çoğu fakülte böyle. 5 veya 6 tane kurul sınavının ortalaması alınıp onun yüzde 60ı alınıyor. sonra finaale giriyorsunuz final sizin tüm senedeki konularınızdan sorumlu olduğunuz sınav. onun da yüzde 40ı alınıp toplanıyor. o ortalamanız geçme notunun altındaysa bütünlemeye giriyorsunuz. bütünleme notu final notu yerine geçiyor. umarım anladın.

• quote:

Orijinalden alıntı: brachialis

Cevap için teşekkür ederim.

Üniversite sosyal ve spor imkanları bakımından nasıl?Yüzme havuzu tamamlandı yazıyor girilebiliyor mu?Onun dışında eskişehirde okumak zevkli mi?Gezip görülecek yerler var mı?

Sen osmangazide okumaktan memnun musun?

tıp fakültesindeki kulüpler baya etkin. ben iki senedir tiyatro oyunu oynuyorum mesela. yüzme havuzu aktif. eskişehir çok güzel her şeyi blabileceğin aktif bir şehir. ben gayet memnunum.
  • adanada uzun süre yaşadım ben. sanki şehirdekiler srekli kavga ediyor gibi bi izlenimivar dışardan ama hiç öyle değil. adana çok güzel ve gelişmiş modern bi şehir bence. çukurova üniversitesi bence boğaziçinden sonra en iyi kampüs olabilir. mükemmel bir manzarası var. yeşillik, orman, göl manzaralı.

• istediğiniz bölümde okuyanlara iletişime geçmek isterseniz; ekşi sözlük yazarlarına ulaşabileceğiniz ekşi sözlük hesabım satılık.
    Sakarya'dan birçok öğrenciyle görüştüm ve genel olarak hepsi memnunlar. Ama 2007'de kurulduğu için emin olamıyorum.
  • siralamam 4k ve antalyalim 9 eylul mu akdeniz mi gazi mi sizce?

• gazi 3900 9 eylul 4800 akdeniz 5700

• hocam sıralamam 6.2k omü tıp yazmayı düşünüyorum sence pişman olur muyum şehir dışına çıkmama gerek var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam sıralamam 5900 civarında
    aklımda akdeniz var gelmez gibi ama belki de geleiblir bilmiyorum
    alanya alaaddin keykubat tıp hakkında bilginiz var mı olulu olsun yurt imkanı olsun
    yurt çıkmazsa da maddi açıdan sıkıntı çekilir mi tavsiye eder misiniz
    ayrıca tavsiye ettiğiniz üniversite var mı
  • benim sıralamam 5800dü ve osmangazi yazdım. antalya genel olarak pahalı bir şehir tercih sebebini merak ettim puanım heba olmasın mı?
  • PopCornea kullanıcısına yanıt
    açıkçası ikisi de standart küçük şehir tıp fakültesi. hangisi evine daha yakınsa onu yaz bence :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.