Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİH EDECEKLERE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
8
Favori
12.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler hepinize merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Zorlu bir sınav maratonundan çıkıp daha zorlu bir tercih maratonuna girdiniz. Hepiniz biliyorsunuz ki şu an vereceğiniz kararlar gelecekteki arkadaşlıklarınızı yaşamınızı hayatınızı etkileyecek. Ben de aynı zorluklardan geçmiş biri olarak bu platformdan çok yararlanmıştım ve sıranın bana geldiğini düşünüyorum açıkçası.

Osmangazi Tıp Fakültesinde okuyorum 3.sınıfa geçtim ve ilk 10bindeki çoğu tıp fakültesi hakkında bilgi sahibiyim. Sizlere tercihleriniz konusunda naçizane yardımcı olmak isterim.

• Merhaba. Benim sıralamam 7900 küsür. Aklımda kocaeli,erciyes,selçuk tıp var şuan. güneydoğuda yaşıyorum ve haliyle hepsi bana uzak. Bunlar hakkında bir fijriniz var mı şunu seç,bunu seçme diyebileceğiniz?yada bu sıralamada önerebileceğiniz başka yerler,ya da herhangi bir öneriniz vs. varsa paylaşır mısınız
  • Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    Ben aynı zamanda Kayserili olduğum için bir sürü arkadaşım var Erciyes Tıpta ve gayet memnunlar hallerinden. Okulları diğer okullara göre baya erken bitiyor örneğin benim finalim 7 temmuzdaydı onlarınki Haziran başında bitti.

Kocaeli Tıpa bu sene iki kez gittim ve yerini hiç sevmiyorum. Şehirden bir hayli uzak ben böyle bi yerde yaşayamazdım.

Üniversiteden beklentin barlara gidelim clublara gidelimse Kayseri ve Konya bunlar için yanlış tercih olur. Erciyes Tıpı tavsiye ederim diğer türlü.
  • 15045 sıralamam için hangi tıp fakültesi bana uygundur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sıralamam 7k Osmangazi gelir mi,Yıldırım Beyazıt,Sağlık Bilimleri nasıldır?

Ve siz benim yerimde olsanız nereleri hangi sırayla tercih ederdiniz 5 adet yazabilir misiniz?

• Balıkesir ve meram hakkında bilgilendirebilir misin?

• turhan19 kullanıcısına yanıt
    Bu sıralamalardaki tıp fakülteleri hakkıında genel bi bilgim yok çünkü bu sıradaki arkadaşlarım daha çok diş hekimliği tercih ettiler. Genel olarak doğudaki tıp fakülteleri geldiği için pek bir bilgim yok dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite tercihime yardım?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Manisa hakkinda Allah Rızası için bilgi hocam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldırım beyazıt ing tıp hakkında ne düşünüyorsunuz

• hocam akdeniz tıp mı daha iyidir uludağ tıp mı?
  • 8.6 siralama var

Katip celebi

Yildirim ing

Kocaeli. Bu ucu benden yuksek duserse diye siraliycam sirada emin degilim

Canakkale veya denizli bunlar garanti gelicek hangisini one yazicam yine emin degilim

Biraz yardimci olursaniz cok iyi

• osmangazi gelebilir kesinlikle şansını dene. yıldırım beyazıttaki 3.sınıftaki arkadaşlarımın hepsi ilk 2 sene çok rahat geçmelerine rağmen sınıfta kaldılar. Nasıl oldu anlayamadım biraz zorladılar ve çıkmış olmaması büyük dezavantaj.

sağlık bilimleri duymadım yeni bir fakülte galiba. her zaman yeni açılmış fakültelerden uzak durmanızı tavsiye ederim.

osmangazi-selçuk-erciyes-samsun yazardım ve yazdım aslında :)
  • wowjustwow kullanıcısına yanıt
    bence aralarında seçim yapman tek gereken şey hayatının 6 yılını nerede geçirmek istediğin ve ailenin nerde yaşadığı tercihinde önemli olsun.
  • ne konuda bilgi istiyosun? izmirdeki egeyi ve dokuz eylülü kazanamayan arkadaşlar katip çelebi yerine manisayı tercih ediyor daha çok. hem izmire yakınlık hem de daha köklü olması sebebiyle. bence tercih edilebilir.
  • Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    ben genel olarak ingilizce tıp mantığını benimsemiş biri değilim. o yüzden objektif olamıyorum. yıldırım beyazıtın kampüs ortamı yok. hastanesi tam faaliyete geçmedi bildiğim kadarıyla ve daha yeni sayılabilecek bir üniversite. osmangaziyi neden düşünmüyyorsun mesela?
  • KTÜ nasıl sizce hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: aqustine

ne konuda bilgi istiyosun? izmirdeki egeyi ve dokuz eylülü kazanamayan arkadaşlar katip çelebi yerine manisayı tercih ediyor daha çok. hem izmire yakınlık hem de daha köklü olması sebebiyle. bence tercih edilebilir.

hastanesi falan nasil / zor mu / kadavra yeterli mi/yatay dusunuyorum da?

• Hocam anabilim dalları fakülte ile birlikte ne demek arastırdıgim fakültelerin bazılarında var bazısında yok

• blackearth B kullanıcısına yanıt
    şimdi neye göre kime göre? büyük ihtimalle sıralamalarımız birbirine yakındır ben de 5800. olmuştum zamanında ve iki fakülte de bana geliyodu ve osmangazi tıpı seçtim.
    Uludağ Tıpta şuan 440 kişiden 270 kişi baraj altında kalıyor. 5 sene daha bu böyle gider. Hocalar bırakmak için ellerinden geleni yapıyor. Sistem değiştiği için kimse ne yapacağını bilmiyor ellerimizde notlar yok. Bende dahil çoğu kişi şimdiden bıraktı. Halinden memmun olan kimseyi görmedim . Kesinlikle tavsiye etmiyorum- Bu uludağ tıptan bi arkadaşın yorumu.

Akdeniz güzel fakülte. Kadavradır piyestir bolca bulunur. Hocaları güzeldir. Yazları çok sıcak oluyor sadece. Bir de 2. sınıfı bütsüz geçene benden çokomel hediye. -Bu da akdeniz tıptan bi arkadaşın yorumu.
  • flygnç kullanıcısına yanıt
    ben çanakkale ve denizli hakkında konuşayım.

Pamukkale tıpta pdö sistemi var aktif eğitim 2 haftalık modül ve modül sonunda msd sınavı var 2 aylık blok ve blok sonunda kuramsal(teorik), uygulama, mesleksel beceri ve sosyal sınavdan oluşan 3-5 gün arası sınav haftası var aktif eğitim hocalara her soruyu sorma hakkı veriyor pdölerde gelen hocalar istediği notu veriyor geçme notu 70, 69.5 te geçersin 69.4 bırakıyorlar finalsiz geçme notu 90 yıl sonunda ortalama alınıyor %30 final, %25 kuramsal, %15 pdö, %10 uygulama, %10 mesleksel, %5 msd, %5 sosyal 29 ağustosta başlar, 15 gün yarıyıl tatili, 4 temmuz final dönem 2 ve sonrası için 1. sınıfta 25 kişi okulu bıraktı, 60 kişi sınıfta kaldı. KESİNLİKLE GELMEYİN- Okuyan bi arkadaşın yorumu.

Çanakkalede okuyan bir arkadaşım da sınıfta kaldı ama o kendi eşşekliğinden kaldı. Sana kalmış zor sıralama...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.