Şimdi Ara

Tıp fakültesi Yatay geçiş yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Mersin üniversitesinde bu yıl 1.sinif eğitimimi tamamladım fakültede 90+ not ortalaması 4 lük sistemde 4 e tekabül ediyor benim şu an ortalamam 4. Geçmek istediğim çoğu fakülteye anatominin konuları uyuşmuyor.bizde üst ekstremite anlatıldı ama çoğu fakültede kafa üzerine durulmuş. Yatay geçiş sonucunda başvurum onaylanirsa yine 1.sinifta mı okutacaklar ? Ya da en baştan kabul etmeme gibi bir durum olur mu ? Bu konuda bilgi sahibi olan kimse var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Tip fakültelerinde alttan ders alma diye birsey yok.Eger dediğiniz gibiyse tekrar yaptırabilirler.Ama söyle bir şey de hatırlıyorum sene tekrarı yapmamak için %80 uyum yetiyor yanlış değilsem.Basvuru yapmak gerek emin olmak için.Eski geçiş yapan listeleri falan inceleyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.sınıfı tekrar okursun büyük ihtimalle.

• Geçiş yaptığın üniye göre değişir sınıf tekrarı yapma durumun. Kabul etmeme gibi bir durum sanırım yok.

• Kabul etmeme şansları var fakülteden fakülteye değişiyor sen başvur hangisine başvuracaksan, onlar değerlendirme sonucunu internet sitesinde sonuçlar ile birlikte yayınlıyor derslerinin kabul olup olmadığını. Benim 2 farklı arkadaşım 1. Sınıfın sonunda aynı üniversiteye yatay geçiş başvurusu yaptı 1er yıl ara ile ilk yıl başvuran kabul aldı ertesi yıl başvuranı 1. Sınıftan geri başlattılar. Başvurduğunuz üniversitenin eğitim komisyonuyla alakalı bir konu yani.

• Hocam mersin iyi değil mi ben oraya geçiş yapmaya çalışacağım. Notum 4 lük sisteme göre 3.25. Almazlar ama şansımı denicem. Bulunduğum okulda a atomide sadece kemik ve eklemler işlendi bu da etkili. Ama mersin güzel bence geçiş yapmayın hocam 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOCAELİ TIP YATAY GEÇİŞ
    7 yıl önce açıldı
    Hacettepe tıp yatay geçiş
    11 ay önce açıldı
    Ankara tıp yatay geçiş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pinkman1234567890 P kullanıcısına yanıt

Sınavları çok zor arkadaşım sürekli dert yanıyor

• connli kullanıcısına yanıt

Tip sınavlarının zor olmadığı yer mi var? Tr deki en vasat tip fak nde bile calismasan sınavlar girer. Öyle yatayım, gezeyim son hafta bakıp geçeyim değil tip fak. Oturup her komiteye adam akıllı çalışacaksın ki geçesin.

• Hocam okuduğunuz tıp fakültelerini zorluk açısından kıyaslayabilir misiniz? Kolay değildir elbette bazıları gereksiz derecede zorlayabiliyor özellikle düzenli çalışmayla rahat bir şekilde geçilebilecek tıp fakülteleri hangileri seçimi buna göre yapacağım.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

özelden konuştuk hocam  

• Haklısın çalışmadan olmuyor.

Ama Sırf bu yüzden mersinden hataya giden biliyorum.bu dersler online olmadan önce olmustu

• online eğitimde sınavların kamerasız yapıldığından dolayı çoğu fakültedeki öğrencilerin ort 4 olabilir ona göre kendini ayarla.

ESOGÜ

ULUDAĞ

AKDENİZ

ÇAPA

CERRAHPAŞA

DEÜ ye mutlaka dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.