Şimdi Ara

Tıp Hakkında Bilgi Almak İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konunun altına soru yazın arkadaşlar . katip çelebi üniversitesi tıptayım sıralamam 6800 civarıydı okulum hakkında veya tıp hakkında asistanlardan baya bir fikrim oluştu bunu da size sunmak istedim sorularınızı bekliyorum.

• Sen 4.sınıf gel hele nöbetlerden sonra bekliyorum yorumlarını bu sene tarih ingilizce görüyorsunuz zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • su dönem netlerin kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

su dönem netlerin kaçtı

+1
  • kadavra nasıl? insan alışıyor mu :D
  • Hangi kaynakları çözdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

Sen 4.sınıf gel hele nöbetlerden sonra bekliyorum yorumlarını bu sene tarih ingilizce görüyorsunuz zaten

he tarih ingilizce sadece.

1. sınıfta bile ağır bi şekilde biyokimya, fizyoloji, biyofizik, histoloji, anatomi, tıbbi biyoloji genetik görülüyor.bunun yanında etik, halk sağlığı, psikiyatri, biyoistatistik gibi bazı sözel dersler de var evet!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

Sen 4.sınıf gel hele nöbetlerden sonra bekliyorum yorumlarını bu sene tarih ingilizce görüyorsunuz zaten

1. sınıfta bile ağır bi şekilde biyokimya, fizyoloji, biyofizik, histoloji, anatomi, tıbbi biyoloji genetik görülüyor.bunun yanında etik, halk sağlığı, psikiyatri, biyoistatistik gibi bazı sözel dersler de var evet!!!

Oha o kadar var mı sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

quote:

quote:

Oha o kadar var mı sizde

bu seneki dersler bunlar. tıp tarihi ve acil tıp da var pardon

ha bi de bunlar yetmezmiş gibi edebiyat ve inkılap tarihi de dayadılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oha o kadar var mı sizde

Diger 5 yıla ne kaldı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

su dönem netlerin kaçtı

+1

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ze.

quote:

quote:

quote:

quote:

Oha o kadar var mı sizde

Diger 5 yıla ne kaldı acaba

bu dersler 1 yılda bitmiyo ki. diğer yıllar da başka dersler eklenerek devam ediyor. mesela lisede biyolojiyi 4 sene boyunca görüyorsunuz. bu da onun gibi. teorik dersler ilk 3 sene. son 3 senede klinik ağırlıklı.

• Edebiyat mı?! Edebiyat niye var? dört sene lisede gördüğümüz yetmedi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mirable123

Edebiyat mı?! Edebiyat niye var? dört sene lisede gördüğümüz yetmedi mi

genelde 4 tane kültür dersi oluyor. ingilizce bilgisayar tarih edebiyat. bilgisayar ve ingilizcenin muafiyet sınavı var.onlardan yırttım. ama tarih ve edebiyatta mecburen vize ve finallere giriyoruz.

sadece tıpta değil tüm bölümlerde var bu olay. bazı üniversitelerde seçmeli oluyo.başka dersler de seçebiliyosun bazen. zor olmuyo bu dersler zaten. ama vakit kaybı işte.

• Bilimi seven bir adam gelecekte araştırma ağırlıklı çalışmayı isteyen bir adam tıpa bulaşmalimi benim şimdiki hedefim Koç Moleküler Biyoloji ve Genetik

• quote:

Orijinalden alıntı: Onething

Bilimi seven bir adam gelecekte araştırma ağırlıklı çalışmayı isteyen bir adam tıpa bulaşmalimi benim şimdiki hedefim Koç Moleküler Biyoloji ve Genetik

bizim okulda hocalar moleküler biyoloji öldü diyor. özellikle yurtdışında bile bölüm olmaktan çıkmaya başlamış. metodoloji olarak kullanıyomuş sadece.

tıpta bilim adamı olmak biraz daha zahmetli ama uzmanlıkta genetik alanında vs çok imkan sunuluyor.genetik üzerine yoğunlaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 3 Aralık 2013; 22:16:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Biyolojiyi seviyorum netlerimde iyi ama ezberim kötü tıpta cok ezber istiyor bu konudan dolayi tiptan sogumus durumdayım ama pratik olarak basaracigini düşünüyorum ne dersiniz bu durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: dexter-morgan

Biyolojiyi seviyorum netlerimde iyi ama ezberim kötü tıpta cok ezber istiyor bu konudan dolayi tiptan sogumus durumdayım ama pratik olarak basaracigini düşünüyorum ne dersiniz bu durumda

hacı tıp ezberden çok kalça yapısı meselesi. masa başında oturup uzun süre çalışmaya alışık olacaksın. bunu becerebiliyosan gerisi geliyor.

• selamlar izmirde okumam lazım .ege dokuz eylül zaten köklü fakülteler ama onlar olmazsa katip çelebı yazabilirim fakat tereddütlerim var.sonuçta birkaç senelik bir üniversite.size sorum şu: okuldan memnunmusunuz , fiziki altyapı nasıl , akademisyen kadrosu nasıl ? Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dexter-morgan

Biyolojiyi seviyorum netlerimde iyi ama ezberim kötü tıpta cok ezber istiyor bu konudan dolayi tiptan sogumus durumdayım ama pratik olarak basaracigini düşünüyorum ne dersiniz bu durumda

hacı tıp ezberden çok kalça yapısı meselesi. masa başında oturup uzun süre çalışmaya alışık olacaksın. bunu becerebiliyosan gerisi geliyor.

Bu tanımlamayı sevdim. Kendinize ne kadar zaman ayırabiliyorsunuz? Gün içerisinde.Veya Hafta içerisinde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.